![]() |
![]() |
|
Serverske aplikacije i baze podataka PHP, Perl, ASP, ASP .NET, ColdFusion... MySQL, PostgreSQL, MSQL, Oracle... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 30.3.2009.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
ovako... klijent zeli da ugasi sajt a ja zelim da ga sacuvam radi portfolia...
sajt je radjen u wordpress-u i iskopirao sam ga u drugi folder na istom serveru... posto se gasi domen a hosting ostaje isti posto je server moj... elem... sta se desava... kad pokusam da pristupim tom folderu gde sam ga iskopirao nece da otvori ceo sajt... znaci pluginovi rade, tagovi rade, arhiva radi... ali ne moze da nadje ni jedan post... izbacuje gresku 404... a bilo koji link vodi ka staroj stranici... zna li neko postoji li neko podesavanje u wp ili nesto sto bi mi pomoglo??? kontam da nije do baze jer je na istom serveru i neke stvari rade... Hvala unapred... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 23.1.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 367 puta na 332 poruka
|
![]()
Verovatno je problem u putanjama kod odredjenih fajlova koji sadrze path u sebi... moraces da pogledas koji su fajlovi u pitanju ili da izguglas nesto vise o tome, mozda je neko vec utvrdio koji su fajlovi upitanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]()
Најједноставније је да извезеш стару иснталацију у xml, подигнеш нову инсталацију на новом месту и увезеш тај бекап са укљученим увозом фотографија.
После овога само још остаје да средиш пермалинкове да буду у истом формату као и на старој иснталацији, и то би било то, све би требало да ради како Бог заповеда. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
klasika... backup pa restore... nice one... tnx... javljam sta sam uradio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
aaaaaaaaaa poludecuuuu... ne znam zasto ali uradih sve i sad kad kliknem na log in na novom baca me na stari sajt... ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
snasao sam se.... hvala svima....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Mogao bi da kažeš kako si rešio problem, za slučaj da neko drugi dođe u istu situaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
mora se pristupiti bazi... mislim da je tabela wp_options gde su osnivni podaci kao sto je naziv sajta e-mail admina itd... tu ima adresa da se promeni na zeljenu i onda je sve ok... hvala jos jednom svima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Prebacivanje podataka | _bAD_Boy_ | Prenosni računari | 4 | 23.11.2009 19:18 |
Prebacivanje VOB formata u AVI | pharaon.92.bc | Foto i audio/video | 7 | 25.8.2008 15:07 |
trazim notebook koji ce mi omoguciti prebacivanje snimaka sa kamere na hard disk | Srele | ŠDK - Prenosni računari | 4 | 20.7.2008 16:42 |
Prebacivanje iz DVD formata u Divx format | VladarTame | Video/TV softver | 15 | 12.8.2006 13:02 |