![]() |
![]() |
|
ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ostareli Video Rekorder (16) "uginuo", SLAVA MU ! Sada sam u problemima, kupio bih DVD Recorder, ali KOJI ? Ko ima predlog, neka ga i obrazlozi ! SavaS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
Odluka nije bila teska, iz jednostavnog razloga, u ponudi je bio samo jedan DVD Rekorder sa svim karakteristikama , koje sam ja postavio kao standard, a to je ShockWave DVD recorder S1. I dali su ispunjena moja ocekivanja ? Sta mislite:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 14.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 19 puta na 7 poruka
|
![]()
Ja sam uzeo sony rdr hx 510 sa hard diskom od 80 gb.
mane: nema 5.1. izlaz, nije region free, nema divx podrsku prednosti:+-rw, kvalitet izrade Meni je ideja vodilja bila kvalitet jer mi je video trajao od 89te, i uzeo sam dvd recorder sa namerom da mi traje isto toliko . Ne moze da se poredi sto se tice kvaliteta sa sky visionom koji sam koristio pre njega. Sve je stavr ukusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.174
Zahvaljeno 4.256 puta na 1.277 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 1.11.2005.
Zahvaljeno 3 puta na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 14.11.2005.
Zahvaljeno 19 puta na 7 poruka
|
![]()
Nesto malo preko 30 000 din.
Poslednja ispravka: VojaM (3.3.2006 u 19:15) Razlog: Nećemo reklame, za detalje ga pitaj na LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]() Za dva meseca intenzivnog koriscenja DVD Rekordera ShockWave S1,koristim Verbatimov RW disk,brisao sam i snimao tridesetak puta,opcija 4 sata programa,sa vrlo dobrim kvalitetom slike i zvuka.Nevidim, dobar, razlog za kupovinu DVD Rekordera sa hard diskom i da se opravda razlika u ceni istih.SavaS |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Na bench forumu je Borab nahvalio Samsungov DVD rekorder....
Ja se pitam kakav li je Mustek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Zna li neko o DVD playeru "Chili 205 USB " , u pitanju je zapravo reč o firmi Yamada!Imam naime problem kad gledam DiVX filmove , da mi prevod ide na TV sdesna nalevo kao odraz u ogledalu i da ne prepoznaje neka naša slova !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Pogledaj da li ima u opcijama nešto na tu temu. Ako nema... ne valja firmver. Obično bude nešto tipa "left to right", "asian" ili tako nešto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 17.11.2005.
Zahvalnice: 2
|
![]()
vidim da u prodavnicama caruje LG 7400
ima li ga neko, kakvi su utisci? inace LG ima sjajne modele... prema musteku sam skeptican, najvise zbog nekih drugih proizvoda sa kojima sam imao dodir; mozda su kvalitet popravili kada je rec o DVD recorderima? i da... philips, cini mi se da on, ipak, ima dobru ponudu u ovoj kategoriji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
Član od: 2.3.2006.
|
![]()
Ja sam pre dve nedelje kupio ShockWave S1 DVD Recorder, i zasad radi odlicno, kosta oko 190 evra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
Član od: 2.3.2006.
|
![]()
Da li neko zna gde i kako moze da se upate-uje firmver za ShockWave S1 DVD Rekorder ???
Ovi subtitlovi sa crnom kockom kao pozadnom me bas nerviraju. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]()
Ja imam Philips 70, i zadovoljan sam, a najveci uticaj pri odluci je imala MARKA uredjaja. Znaci, nisu dolazili u obzir XWave,Neo,SkyVision, i slicni, jer sam se vec opekao pri kupovini plejera vodjen idejom ma dobro je, radi poso, i crkne mesec dana posle izlaska iz garancije, a popravka kosta kao pola plejera. A imam i Philips CD recorder, vec godinama, placen tadasnjih 900 DEM, koji jos uvek radi. A prebacio sam sa njim gomilu LP-a na CD (LP je skracenica za LongPlay, i oznacava ploce, ono sto se nekad slusalo na gramofonu, a i danas se moze cudi da se nekom od starijih izvodjaca omakne "moja nova ploca", mislim, bez uvrede, ovo je bilo kratko objasnjenje za one mladje generacije).
Mozda nema 5.1 izlaz, nije zonefree, osetljiviji je kod citanja rezanaca, ali radi ono za sta sam ga prevashodno i kupio, prebacio sam stare VHS snimke na DVD, i ponekad snimi TV program, jer imao sam dosta dosta kaseta, a gde god sam pitao gde to rade usluzno, cene su HAHAHA (tada bile), nisu im bili neki popusti na kolicinu, tako da sam dobio racunicu da mi je jeftinije kupiti DVDRecorder, nego da placam nekom, i opet mi ostaje DVDRecorder, a onako bih uvek morao da placam nekom. Moje iskustvo. Mozda neko i ne misli tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|