![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Koji da kupim,citao sam neke komentare i za i protiv,svidja mi se i omnia a i e72,kakve su im brzine obzirom da imaju razlicite operativne sisteme,kvalitet izrade,ton,ukupni kvalitet,kupujem ga za 2-4 dana pa mi treba neka preporuka iz vaseg iskustva.Zasto da kupim omniu a ne e72 i obrnuto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samsung je jeftiniji ali Nokia je po meni bolja.
Jača kamera i procesor, bolji ekran, a i samo ime Nokia daje prednost E72 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]()
Nokiju E72.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 7.8.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 42 puta na 42 poruka
|
![]()
Ja bih u ovom slucaju kupio E72, iako je Symb. koji ima malo zezancija oko sertifikovanja ili hakovanja, ali to nije neki veliki problem. E72 ima ugradjen poseban cip za muziku pa je kvalitet na sluskama i vise nego dobar, 5 mpx kamera je upotrebljiva (ne kao ona na N seriji), ali pravi odlicne slike, kvalitet izrade kod E serije nikada nije bio upitan pa tako neces ni imat problema sa tim.
Jedino ako bas hoces WM onda uzmi Samsung, ali on ima WM standard, a ne Pro koji je mnogo bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
![]()
Iako sam poklonik WM,preporucujem Nokiju.Jeste da ima,po meni,shugavi Symbian,al` ostale karakteristika ga izvlace!
PS:snimiti drugu verziju WM nije nikakav problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna gde mogu da kupim Samsung SATA2 HDD od 250 GB? | tool.keenan | ŠDK - Nosači podataka | 3 | 7.4.2007 1:41 |
Samsung najavio Phase-Charge RAM | Kostarum Rex Persia | Osnovne komponente | 0 | 11.9.2006 20:59 |