![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 18.5.2006.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 28 puta na 12 poruka
|
![]()
5-1 звук не ради само на youtubeu.
Све ради, двд, divx,аудио, мп3, осим звука који долази са интернета youtube, google video итд. Вероватно је проблем у flash player-у, иначе имам звучну Realtek hd audio output. Шта да радим, немам никакву идеју ? ![]() п.с. и на мозили и на ие је исти проблем. Poslednja ispravka: wu-gambino (1.5.2010 u 17:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Sačekaj još deceniju, pa će onda možda proraditi.
![]() Svaki video koji se uploaduje na youtube ili google video se konvertuje u neki njihov format pa se taj (novi fajl) streamuje. Predpostavljam da još uvek nisu išli dalje od stereo zvuka, jer su to ionako klipovi za pregledavanje, a ne neki ultra kvalitet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Знам да то не може бити прави 5.1 звук, као што ни мп3 није, него само ме занима како да подесим да звук опет иде на свих 6 звучника, да не бих морао да стално чупам каблове када гледам неки двд филм и да подешавам на басу чак 5,1 звук, а час тв.
Капираш ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Реинсталиао сам флеш плејер, т.ј. инсталирао најновију верзију и даље је исто.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 18.4.2010.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 14 puta na 11 poruka
|
![]()
gle i kod mene je isti problem... imam 5.1 geniusove zvucnike i kada bilo sta radim na kompu svih 6 zvucnika radi besprekorno...ali kada odem na yt samo rade 2 front to je jednostavno do youtuba...i kolko znam nema sanse da se podesi da svi rade... ja sam podesavao mjesec dana i opet nisam uspio jednostavno je tako...moracemo da se zadovoljimo sa 2 zvucnika, barem kod mene...ali ja onda ako mi se svidi pjesma odem i skinem je konvertujem i onda pustam u mp3 formatu i cuju se svih 6 ...
![]() edit: ovo za cupanje kablova nemoras uopste...jer ja sam ih pokopcao sve kako treba tako da sve radi normalno... i kada odem na youtube kao sto sam rekao rade samo 2 front... tako da nista ne diram a kada gledam film dvd,divix rade svih 6... nista ne moras cupati pokopcas sve kako ide i radi normalno kada odes na yt rade 2... eh sad jedino ako kod tebe ne rade nikako kad odes na yt... e onda su za****ncije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
![]()
Ja imam tj imao sam slican problem.Isto mi zvuk preko YT nije hteo da radi.U podesavanjima Realtek HD Audio Managera imas Sound Effects>Enviroment>i izaberes npr generic ili room,oni najmanje "izoblice" zvuk.Kad to ukljucim,meni YT sasvim normalno radi na Vivax 5.1 zvucnicima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]() |
![]() |