![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Opisite svoj problem a drugi ce vam pomoci da ga resite!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja nemam problem, ali sam video jedan kod druga
![]() Likovi nemaju texture na sebi, tako da su svi modeli beli... graficka je neki Radeon i jaca je od 9200. Drajveri su najnoviji Catalyst ako se ne varam; mora da nisu ubacili neki patch za GTA, posto je svaki drajver za Radeta skup patcheva za igre ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Ako neko ima problem sa zvukom(gubi se u toku oluje) neka uradi sledece:
Start-control panel-sound,speach...-sounds and audio..-advanced(na kraju prozora)-performance-hardware acceleration snizite na emulation only(moze da se desi da zuri zvuk u animacijama ako se to desi povecajte na basic acceleration). Toliko od mene nadam se da sam nekom pomogao ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Video sam kod dosta drugova da likovi u igri nestaju,svi kod kojih se javljalo imali su Ati radeon 9200 ili 9250.Znaci nije bas graficka za ovu igru
|
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Meni se desava da postanu providni i da se izgube ali to je bag koji je ispravljen u verziji 1.01.Imam fx 5200.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 13.11.2005.
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Ko ima problema sa resavanjem misija treba da se mani igara
i bavi necim korisnim (tucanjem kamena ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Meni se danas desilo da GTA jednostavno nece da se pokrene.
Reinstalacija nije pomogla kao ni promena destinacije niti default instalacija. ![]() Cak ni posle restartovanja racunara ![]() Isti je problem i sa GTA-Vice City ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 9.1.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Moj drug ima problem sa belim texturama na likovima (Radeon 9200) i nakon sto je nabavio novi graficku (9600 SE) problem je resen tako da svi oni koji imaju taj problem ne preostaje im nista drugo nego da zamene graficku.
REC UPOZORENJA: Zavrsite taxi missions pre nego sto dobijete Pilot's licence jer kod mene (ne kod svih) posle te misije nisam mogao da ih radim! TAXI je obavezan za 100%! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Иначе како напредујете кроз игру ови проблеми се јављају ређе. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Ja nemem problem ali sam uočio jedam bug! Znači staneš na sred auto-puta, i gledaš u jednom pravcu. Nema kola na 500m. Samo se okreneš i vratiš sa 0.5 sec. i eto ti kola ispred tebe. Nije li glupo?
|
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To postoji i u Vice City-ju, a ne bi me cudilo da ga ima i u obicnom GTA 3. Jeste glupo odradjeno. Nisam se nesto puno smarao sa time, ali verujem da je isti fazon i sa pesacima.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Pa to skoro ima u svakoj igrici... Sličnoj...
|
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Taj problem upravo potiče iz GTA3 i prosto je neverovatno da za sve ovo vreme nisu mogli da poprave taj propust, koji uzgred, nije ništa posebno ali ipak smeta. Igra nasumično generiše stanje u celokupnom gradu, ali to ne čini ravnomerno (u velikom radijusu) već samo u smeru gledanja aktera.
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Dešava se i sa dosta bližim vozilima, vrlo često. Ne vidim da bi se na taj način specijalno rasteretio sistem po pitanju hardwerske zahtevnosti; da rastereti se, ali to je prilično beznačajno i na približno optimalnoj konfiguraciji.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka
|
![]()
U VC je to vise dolazilo do izrazaja nego u SA. Narocito me nerviralo kada u VC osacujem neki dobar auto i krenem za njim i ne smem da skrecem pogled sa njega da ne bi "nestao". A sa druge strane se desavalo da ne mogu da udjem u kola a da me murija ne pojuri, pogledam levo, desno i udjem u kola a onda se pojave niotkuda
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]() Citat:
A za GTA jedini problem koji sam imao su bili sinhronizacija cut-scena ispred svake misije i to samo po katkad.Problem je nestao kad sam stavio 3d party drajvere za zvučnu a ne Creative-ove original.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
Rekao sam skoro... u svakoj.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Ma ima gomila tripova sa GTA; prodju kola pored tebe, okrenes se, ona nestala... Meni je bio problem sto su likovi bili ili skroz beli ili skroz crni, ali sam sve resio instalacijom novih drajvera, i to nije prva igra u kojoj sam imao problem, uvek su drajveri resavali stvar
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problemi sa starom plocom | Ilke | Kvarovi | 5 | 21.2.2007 21:10 |
Problemi sa novom plocom DFi NF4 Ultra | Boris B. | Kvarovi | 10 | 11.5.2006 3:42 |
Neki problemi sa nod32 | alien | Zaštita | 3 | 3.3.2006 0:44 |
Problemi sa FIFA 06 | Stevan Maric | Sportske simulacije | 11 | 19.2.2006 23:29 |