![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Postoji li mogucnost da ja napravim neku free prezentaciju (sajt) i da ga postavim na net...takodje free...sto cu socijala...
![]() Eto predlozite mi neki naj naj naj jednostavni program za pravljenje naj naj naj naj jednostavnije stranice nemora da bude free ![]() ![]() detalji opisivanja su mi veoma vazni jer nemam blage veze... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imaš Front Page, Web Page Maker, Dreamweaver... Mešutim pošto vjerovatno hoćeš da sašlješ slike, vijesti i slično probaj joomlu. To je web-based CMS. Vrlo lak za koristiti. Za host ti preporučujem Byethost. Tu se registruješ i dobiješ besplatan hosting. Onda pomoću fantastico type installera u njihovom kontrol-panelu instaliraš joomlu. A onda...
P.S. Za dalje informacije postavi pitanje ovde ili preko PP. Poslednja ispravka: Djordje Turjacanin (13.5.2009 u 19:34) Razlog: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() i reci mi molim te znaci kad napravim neku prezentaciju onda sacuvam to...taj fajl...i sto onda? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uzmi joomlu. Samo se registruj na bythost i onda me kontaktiraj. Moguće je i statične html prezentacije apdjetovati ali je potrebno slati na ftp server te apdejtovane stranice što je pretpostavljam komplikovanao i teško za tebe. Ovako samo moraš imati malo vremena za pronalazak teme, dodataka i ostaloga i sajt je odličan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolje mrežne, a FREE igre! | Milos | Mrežne igre | 53 | 18.10.2010 0:24 |
Kako kontaktirati Blizzard. | kreator_ | MMORPG igre | 0 | 15.2.2009 15:09 |
Dobar PVE free mmorpg | grim | MMORPG igre | 5 | 20.10.2008 21:00 |
Free Web Hosting | Otherside | Internet usluge | 1 | 30.12.2007 19:09 |
Free alati za programiranje... | veverica | Programiranje | 3 | 28.7.2007 2:33 |