Pozdrav svima. Kao prvo prvi put sam se susreo sa Dolphinom tek pre neki dan u nadi da cu pokrenuti RE remake, ali kada sam skinuo igru i emulator porbolemi su poceli jedan po jedan. Na kraju svega uspeo sam da pokrenem igru ali i dalje imam nekoliko problema. Kao prvo nikako ne mogu da nateram da fullscreen zapravo i bude fullscreen posto mi je igra na pola ekrana a druga polovina je windows. A kao drugi, i mnogo tezi problem javlja mi se jako opadanje framova koje ide cak i do stanja nepomeranja, u menu i pre pocetka igre ide lagano do 30fps ali kad se pokrene igra ide izmedju 2-13fps. Probao sam sve one gluposti u configu sto sam nalazio na netu ono tipa enable-disable dual core i sl. ali nikako nisam dosao do zeljenog rezultata, cak su mi se u kada sam enablovao onaj optimizer likovi pretvorili u neke mutante . Konf mi je onako, mislim da bi ipak igra morala biti igriva. 2.66ghz dual core intel, 8600gt 1gb, 2gb ram, 200gb hdd. Probao sam dolphin 2666 i 2195, i na oba isto.
Bio bi neizmerno zahvalan ako bi mi neko rekao koju verziju sa kojim podesavanjima da namestim, da li treba nesto pored da se instalira i sl. Bilo kakva ideja bi mi dobro dosla posto sam vec postao ocajan u tolikoj meri da planiram da nadjem nekog da mi proda GC sa resident evil zero i remake pa da se igram ko covek