Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Konzole
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Konzole Konzole i softver za njih...

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 21.3.2009, 19:16   #1
Darkoj
Novi član

Član od: 21.3.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Emulacija GC-a pomocu Dolphin emulatora

Pozdrav svima. Kao prvo prvi put sam se susreo sa Dolphinom tek pre neki dan u nadi da cu pokrenuti RE remake, ali kada sam skinuo igru i emulator porbolemi su poceli jedan po jedan. Na kraju svega uspeo sam da pokrenem igru ali i dalje imam nekoliko problema. Kao prvo nikako ne mogu da nateram da fullscreen zapravo i bude fullscreen posto mi je igra na pola ekrana a druga polovina je windows. A kao drugi, i mnogo tezi problem javlja mi se jako opadanje framova koje ide cak i do stanja nepomeranja, u menu i pre pocetka igre ide lagano do 30fps ali kad se pokrene igra ide izmedju 2-13fps. Probao sam sve one gluposti u configu sto sam nalazio na netu ono tipa enable-disable dual core i sl. ali nikako nisam dosao do zeljenog rezultata, cak su mi se u kada sam enablovao onaj optimizer likovi pretvorili u neke mutante . Konf mi je onako, mislim da bi ipak igra morala biti igriva. 2.66ghz dual core intel, 8600gt 1gb, 2gb ram, 200gb hdd. Probao sam dolphin 2666 i 2195, i na oba isto.
Bio bi neizmerno zahvalan ako bi mi neko rekao koju verziju sa kojim podesavanjima da namestim, da li treba nesto pored da se instalira i sl. Bilo kakva ideja bi mi dobro dosla posto sam vec postao ocajan u tolikoj meri da planiram da nadjem nekog da mi proda GC sa resident evil zero i remake pa da se igram ko covek
Darkoj je offline  
Stara 21.3.2009, 19:50   #2
nikos
Član

Član od: 11.4.2007.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 47 puta na 29 poruka
Određen forumom Re: emulacija GC-a pomocu dolphin emulatora

tema vec postoji koristi search
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=41041
nikos je offline  
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikos na korisnoj poruci:
Ocelot (21.3.2009)
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 5:03.