![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Sta mislite o kablovskom netu? Zanima me misljenje nekog ko je to koristio, jel vredi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
Ja ga koristim već skoro godinu dana. Moraš da shvatiš da i tu ima problema, pogotovo ako je provajder malo neozbiljan, ali u suštini si na dobitku. Ako možeš da istolerišeš da ti 1-2 puta mesečno stane na neko vreme onda je to pravi izbor za tebe. Takođe, bar kod SBB-a, provajdera koga ja koristim, bar 1-3 puta godišnje dese se veliki kvarovi ili promene parametara koji umeju da smanje efikasnost korišćenja interneta i do 70%, a to ume ponekada da potraje i po 10-tak dana.
Ti sad sam odluči, ali mislim da vredi. Btw, SBB je sve bolji i bolji i mislim da im se gafovi sada mnogo ređe dešavaju i otklanjanje kvarova kraće traje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
jos jedan glas za SBB
kod mene je konstantnih 30KB/s i imam ludu srecu da su u zgradi svi penzosi i da niko ne koristi net |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Vredi SBB kablovski. Ostalo samo pod uslovom da je jedina opcija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 20.1.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
dobar je sbb sta vise solidan ja ga koristim sad ce jos malo mesec dana i cuka ko lud nijedan kvar mi se nije dogodio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Ja sam vec par mjeseci na prepaidu 512(jer mi flat sad nesto ne treba)....mjesec dana me kosta oko 600 din a DL speed....od 120-300kb/s(na rapid shareu je postigao 340kb/s
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 20.2.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 6 puta na 2 poruka
|
![]()
E ovako... Uskoro u mom kraju treba da se uvede kablovski net preko skynet-a, pa me zanima da li je pouzdano i tako to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Satelitski Internet | Elementarna Nepogoda | Internet usluge | 12 | 19.9.2006 17:20 |
Satelitski internet kod nas? | holodoc | Internet usluge | 24 | 26.7.2006 20:51 |
Sherovanje internet konekcije | sajberista | Internet usluge | 4 | 1.3.2006 11:34 |
Internet na selu | vukascar | Internet usluge | 7 | 11.12.2005 19:03 |