![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Sta mislite o LC Power kucistima i napajanjima ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Napajanja su jedna od najčešće kupovanih kod nas, s obizrom da imaju dosta povoljno cenu i solidan kvalitet. Sama po sebi nisu vrhunska, a nisu ni loša. Sa njima se može naići na mnogo različitih iskustava, kako pozitivnih tako i negativnih. Svakako, napajanja nisu loš izbor.
Ako pak hoćeš apsolutnu pouzadnost i neosporan kvalitet najbolje rešenje na našem tržištu su Cooler Master ili odlični Enermax modeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam mojim zadovoljan,gura sve zivo dobro hladi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
Član od: 14.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 28 puta na 19 poruka
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: Hard2geT (8.3.2006 u 13:03) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Moje preporuke svakom su da kupi sto boljenapajanje ali...
LC imam i zadovoljan sam njime, ona KUNG-FU napajanja koja sam imao pre toga su bila toliko bucna tako da je LC dosao kao melem za usi. Ako ste bili dovoljno hrabri da 1000e drzite na nekom napajanju od 3-4 e u svakom slucaju LC je odlican izbor za male pare |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kuciste je WOW
![]() Ja bih takodje morao da promenim napajanje i razmisljam se o nekom LC-u. Odgovara mi zato sto je tiho i zato sto ima veliki ventilator koji se nalazi ispod na kucistu napajanja. Niko se do sada (barem ono sto sam ja citao) nije zalio da je dobijao neke nestabilne vrednosti u voltazama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 10.2.2006.
|
![]()
Zamenio sam DTK sa LC-om jer je DTK izgubio dah nakon zimskih EPS-ovih čarolija sa naponom mreže. Tišina i mir. Temperatura procesora pala, overklok porastao... vredi svaki dinar. CoolerMaster je razvikani shit prema LC-u, pogotovo kad bi se poredili performanse/cena odnosom... P.S. pazite da vam ne padne na nogu pri montiranju...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja preporucujem LC Power LC6550G -Black V2.0 550W.ventilator nije bas ventilatorcic(http://www.lc-power.com/htm/products...=3&a_id=51)jer je 14cm precnika.napajanje ima 6molexa,2 sata konetora, atx 2.0 standard,PFC,zastitu od varijacija napona i kratkog spoja a kosta oko 50e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 10.2.2006.
|
![]()
Lako je pljuvati po drugima, priznajem, ali, ja samo preuzimam par mišljenja iz novina koja nisu baš pohvalno dala mišljenje o tim napajanjima. Pa i o firmi, na kraju krajeva - što se tiče karakteristika i cene napajanja, ništa drugo. Nisam ih sam probao, pa tako moje mišljenje može biti i pogrešno... (ali, čim se o tome priča u nekoliko različitih časopisa...). LC koji imam je LC6550 v.2.0, super silent, sa 12 inčnim ventilatorom - propelerom, jedino što me je zapala "zlatna" boja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Monitor se ne gasi uvek (power management) | jagodanbg | Kvarovi | 8 | 2.3.2006 22:06 |
Zamena za Power DVD | Covenant | Aplikativni softver | 13 | 12.2.2006 17:03 |