![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Naime,imam kameru Sony DCR-DVD908 koja snimak direktno reze na mini DVD u VOB formatu.Ja bih hteo da taj snimak uvezem u Adobe Premiere Pro.Da li postoji neki program za prebacivanje VOB formata u AVI?Ako ne,postoji li bilo koji nacin da taj snimak uvezem u Premiere Pro?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.174
Zahvaljeno 4.256 puta na 1.277 poruka
|
![]() Citat:
Moguce je editovati direktno mpeg fajlove bez rekompresije sa PowerDirector, Canopus Edius, Sony Vegas... ali iz mog iskustva najbolje/najlakse je ipak editovati DV AVI. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku oluja na korisnoj poruci: | ||
pharaon.92.bc (12.8.2008) |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 16.1.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 2 poruka
|
![]()
Kako si zadovoljan sa tom kamerom, jel su se isplatili ulozeni evri ili si je preplatio? Jel ima infracrveno svetlo za nocno snimanje i ako ima kako radi, kakvi su snimci? Koliko minuta ti stane na dvoslojni mini dvd, i koliko baterije traju prosecno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Kameru sam dobio od kumova iz Sidneja i prezadovoljan sam!Nocno sinamnje je odlicno.Uopste nema seckanja niti zamucivanja slike kao kod nekih kamera.Na obican mini DVD-RW mozes smestiti 21,30 ili 60 minuta a da pritom kvalitet slike ostaje gotovo nepromenjen.Ja imam najslabiju bateriju koja traje sat vremena pri snimanju(ima 7.2Wh),ali imas i onih koje dosta duze traju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Zamolio bih nekog da mi detaljno objasni kako da prebacim vob format u avi.Skinuo sam sve programe za koje ste rekli da mogu obaviti posao ali se ne snalazim bas najbolje.Molim vas pomozite mi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
www.avsmedia.com/VideoConverter |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MC WyYt ?1 na korisnoj poruci: | ||
pharaon.92.bc (25.8.2008) |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 14.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 28 puta na 19 poruka
|
![]()
Probaj sa Imtoo. Prostije od toga ne moze.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Hard2geT na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#8 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku vaskotv na korisnoj poruci: | ||
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
trazim notebook koji ce mi omoguciti prebacivanje snimaka sa kamere na hard disk | Srele | ŠDK - Prenosni računari | 4 | 20.7.2008 16:42 |
Kako podeliti A4 na dva A5 formata | todos | Aplikativni softver | 1 | 11.5.2008 21:10 |
Prebacivanje iz DVD formata u Divx format | VladarTame | Video/TV softver | 15 | 12.8.2006 13:02 |
Video obrada mov. formata | stojanovic | Video/TV softver | 9 | 25.3.2006 0:09 |
Koji konvertor za prebacivanje VHS i ostalih formata na komp | Serbianboss | Video/TV softver | 2 | 2.2.2006 3:39 |