![]() |
![]() |
|
Konzole Konzole i softver za njih... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Pozz svima
Imam jedan problem sa DBZ sinoc sam skinu igru za PS2 i skinuo sam Bios za PS2 i PCSX2 0.9.5 Emulator za nju nastimao ga po videu koji sam nasao an youtube uspio da pokrenem igru ali sada imam jedan problem sa Memory card for PS2... Kada udjem u igru pokrenem je trazi mi da izaberem Memory card Slot1 ili Slot 2... Izaberem ja Slot 1 pise mi Unformated i moram je Formatirati ja je formatiram i kada kliknem na nju umjesto da je ocita javlja mi No Data i imam samo opciju Back i vrati me da biram Slot koji ocu ( Memory car 1 ili 2 ) izaberem ja Slot 2 isto i nisam je htjeo formatirati jer bi dobio isti problem... Ovo je inace prvi put da pokusavam da igram igre sa PS2 na PC-u i nemam nikakvo iskustvo sa tim pa ne znam kako da ustimam ovo sa Memory card a to mi treba da bi usao dalje u igru... Sada me zanima da li mi neko moze objasniti kao da nastimam to sa Memory Card jer ja stvarno nemam nikakvvog iskustva sa tim... Znaci udjem ja u igru dodjem do dijela kada biram Slot i ne pusta me dalje... Hvala unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Ah cekam ev da mi neko odgovori od kada sam postavio temu ja stvarno ne znam kako da to popravim pokusavao sam par puta ali nista pa et ako moze pomoci malo bilo bi mi drago
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 30.7.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Jao stvarno ne znam, jedino da pitash na forumima tvorca emulatora.
Ja sam na 0.94 presho ceo Budokai Tehkaichi 3. Poslednja ispravka: Solesoslav (26.5.2009 u 16:07) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa novim kompom! | Slavke | Kvarovi | 9 | 11.1.2008 18:17 |
Problem sa WiFi-om... | matke | Kvarovi | 1 | 11.1.2008 14:51 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
problem sa ramom i klokom procesora | mad_skillz | Kvarovi | 1 | 18.7.2006 10:50 |