![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 294 puta na 133 poruka
|
![]()
Jos jedan MMORPG koji je usao u beta fazu (u evropskoj verziji).
Kome njemacki jezik nije prepreka vise informacija (i download) moze da nadje ovdje, a na sve ostale je mislio Google i stvorio Translate this page ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 25 puta na 19 poruka
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 166
Zahvaljeno 32 puta na 23 poruka
|
![]()
auuu pa zar ovu igru niko neigra ? Ja sam poceo pre 2 meseca ... igra je odlicna kopija WoWa ... ko zeli freemmo nalik wowu eto mu
![]() Ima dosta nasih i hrvatskih igraca...i koliko shvatam ima samo jedan server na kome se igra i ima oko 12 000 igraca |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Pricaj nam nesto o igri pa se mozda pridruzim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Evo da ozivim temu, kratak opis:
- Postoje 2 frakcije : De Fugel i Craxion - Ima 14 teritorija : 7 sa jedne 7 sa druge ( doduse ima ih jos na mapi, oko 10 ali je nemoguce uci u njih , mozda ce ih ubuduce ubaciti uz neku expanziju ) - 3 Rase : Human , Werebeast i Fairy. - 6 Klasa : Warior ( Tank/Fighter) , Archer , Assassin , Mage , Summoner i Priest. - Max lvl je 90 ( lvling je prilicno spor ) - Moguc je upgrade, refinement i enchantment itema. I naravno item craft. Svaka klasa ima svoje prednosti i mane. Koju god da odaberete necete pogresiti. Wariora mozete razvijati kao Tenka sa ogromnim def. ili kao Fightera sa ogromnim att. ratingom. Archer je najbolji kada je lvling u pitanju , ima skil kisu strela kojim moze ubiti po 10 mobova samo da ih tank okupi, a i moze ubiti moba i pre nego sto mu ovaj pridje. Assassina odlikuje fast attack i mogucnost da bude nevidljiv ili da se zakopa u zemlju sto je korisno kada pravite sacekusu nekom iz protivnicke frakcije. Mage kao svaki mage , fire/ice magije . I mage moze kao i archer brzo da se lvluje ali samo u party posto ima slabiji armor. Summoner , e ovu klasu mnogo prozivaju da je citerska posto sam sumoner ima dosta dobre magije kao i mage a jos i pored sebe ima monstera koji se siba umesto njega , sto protivnicke igrace dovodi do ludila. Priest , klasicno , ima heal magije , i mnogo dobre buff magije. A i on moze kao i archer da se brzo leveluje je ima uragan kojim nanosi veliki dmg mobovima. Kasnije levelovanje moze biti prilicno tesko, zbog toga sto ste u vecim i udaljenim teritorijama pa uvek postoji mogucnost da naletite na protivnickog igraca. Ubijanjem protivnickih igraca dobijate Merit i Honor poene kojim mozete kupovati razne predmete. Svaki dan u 4 sata posle ponoci odigrava se Teritry War . Rat izmedju dve frakcije , svi iz vase frakcije se nadjete u glavnom gradu i sacekate sta ce admin da kaze da li napadate ili se branite. Trenutno De Fugel ubedljivo vodi. Kao i u svakom freemmo postoji cashmoney kojim placate razne iteme koji ce vam pomoci u craftu itema. Ovde bas i nema onog : ko placa pravim parama u velikoj je prednosti u odnosu na ove koji neplacaju. Mnogo puta sam pobedio nekog u duelu a da on ima dosta bolju opremu od mene. I levelovanje je dosta teze posle 40 lvla , da bi izgurali do 90 lvl trebace vam jedno 5 meseci. Ima dosta igraca sa balkana. I ako neko namerava da krene sa ovom igrom neka odabere DeFugel frakciju , jaca je i ima vise nasih igraca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Postoji li eu client?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
naravno , to zaboravih da spomenem . Ima eu , uk , nemacka i korejska verzija.
http://www.global.4story.com/ samo idi na client download i skinuce se instaler . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 22.4.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Izgleda kao dobra igra... cekam leto pa cu da isprobam..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Veteran
Član od: 20.10.2008.
Zahvalnice: 208
Zahvaljeno 97 puta na 79 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Kada udjes na sajt imas u sredini Client Download. A mozes i ovde da skines klijent http://global.4story.com/pds/download/client_01.asp
Onaj link iz prvog posta je nemacka verzija, da neko nepogresi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
Jel' ima nasih i na Craxionu ili samo DeFugelu? Mozda bih i ja probao naslov. Nisam fan WoWa, ali sam probao razne mmo naslove. Verovatno bih se okusao kao summoner ili archer.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
ma ima nasih svuda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Дакле рекао си да постоји EU,UK,Немачка и Корејска верзија, ја колико сам видео постоји глобал,UK и немачка верзија игре а за корејску не знам.. Да ли постоји клијент за европу? Ако постоји(мада чисто сумњам) постави линк. Не могу да верујем да су толики идиоти да избаце клијент за немце а европу одје*у и то жешће.. ![]() Лакше би им било да су избацили 2 клијента, европски и глобал ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Nemci su hteli svoju verziju igre, pa su je i dobili. Pa ih zato nema na globalnoj verziji. A sto se tice ove globalne nikada nije bilo laga niti se iko zalio na world chatu. Tako da nema potrebe za eu clientom.
PS: Moja greska sto sam stavio da postoji eu client. Hteo sam da navedem da za nas evropljane vazi ovaj globalni. EDIT: Pre mesec dana su uveli 2 chanela pa je sada lag sveden na minimum. Protok mi je 82kb/s i igram 4S i skidam sa torenta nesto sa ogranicenjem od 50kb/s i opet je igrivo... ![]() Poslednja ispravka: laki1991 (20.5.2010 u 11:41) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
Ping na globalnom ( Enderos ) serveru konstantno skace od 7-30 ali nikada neprezali 30. To je tako otkako su uveli 2 chanela , inace pre je stvarno bilo gadno , iskljucivo od 19h do 23h posle bi sve glatko islo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
evo danas sa novim patchom uklonise ova 2 chanela zbog nekih "radova" i lag se vratio ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
Ево управо испробавам игру, за сада је супер. Ко буде желео да проба нек скине игру са http://4story.co.uk/ јер је америчка и глобална верзија неигрива(бар је мени тако са 1мбит адсл) због великог лага. Име у игри ми је Zato ако неко жели да ме дода за пријатеља, играм на страни Valorian. Видимо се у игри!
![]() EDIT: Направио сам новог лика(warrior) јер ми се night walker није свидео, ново име у игри ми је Marezz. Рат између фракција је скоро нон стоп на одређеним мапама а јуче кад сам почео са игром, непријатељска фракција је направила рејд на нашу почетну зону xD Такође ми се свиђа то што је увек неки GM у игри и радо ће помоћи оном коме треба. Ево га мој warrior lvl 10 ![]() ![]() Poslednja ispravka: Marezz (30.5.2010 u 16:15) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 11 puta na 9 poruka
|
![]()
Pozdrav svima. Radio sam u firmi Gameforge koja je izdavac ove sjajne igre
![]() Postoji vise od desetak lokalizovanih verzija ove igre, pa kome odgovara moze da igra i Gates of Andaron ( 4Story ali za US i Madjarsko trziste ). http://gatesofandaron.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Guitar Hero III: Legends of Rock | Dio37 | Akcione igre | 271 | 17.7.2016 23:32 |
Frets on Fire - Guitar Hero za PC! | MiDa | Akcione igre | 73 | 13.1.2012 16:34 |
Guitar Hero IV: World Tour | Dio37 | Akcione igre | 59 | 31.1.2011 10:03 |
A Tale of Two Kingdoms | zoran845 | Avanturističke igre | 2 | 24.5.2008 21:58 |