![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ovako problem je u tome sto kada palim komp, slika kod POSTA (i Realtek postavki za mrezu (neko ocitanje na maticnoj poslije POSTA, al to je nebitno u ovoj prici
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Hmmm... a koji je model ploce? Mada verovatno nema nikakve veze jer pre ce biti da kartica nova nezna lepo da radi dok se ne digne drajver kroz operativni sistem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Ploca je Canyon CN-nesto. Imam negdje kutiju i garanciju. Ne mogu se sad sjetiti
![]() ![]() __thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Pa katalist ti se podize sa windowsom, nema veze sa POST-om. Najverovatnije bi Update BIOS-a resio problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
dobro da si pomenuo, kad smo kod toga, Canyon vise ne pravi maticne ploce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drug Član
|
![]()
Pa verovatno, da oni nikad nisu ni pravili ploce, vec su kupovali gotove, pa lepili svoj brand na njih (ko se josh seca Mercury-Epox kombinacije). Ako provalish koja je ploca, mogao bi da instaliras BIOS njenog originalnog proizvodjacha
![]() Evo nasao sam nesto gde ima svega i svacega od canyona, pa i plochi: http://list.driverguide.com/list/company2341/ Poslednja ispravka: Beagle (24.10.2007 u 16:52) Razlog: opet ja i pravopis...pis maco :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
ajde da probamo i to, fala na informaciji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drug Član
|
![]()
Ali pazi kume, moras da updatujesh BIOS koji odgovara tvojoj plochi (tj. morash da znash tacnu oznaku ploce), a ne bilo koji BIOS, mogu da ti se pojave anomalije, a mozda i plocha obustavi rad, a tada jedino pomaze rucno reprogramiranje EEPROM chipa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Evo trazio sam na toj stranici, i nema. Evo naso sam kutiju i papire, ploca je Canyon CN-9I3ALS40 i stvarno nema nigdje BIOS za tu plocu. Usput receno, na plocu sam dobio garanciju 5 godina
![]() ![]() THX__ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 8.9.2006.
Zahvalnice: 421
Zahvaljeno 117 puta na 111 poruka
|
![]()
Evo i linkovi na jednom ima sigurno pozz.
http://64.233.183.104/search?q=cache...ient=firefox-a http://www.nodevice.ru/archive/query...-9I3ALS40.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Heh, to je ta. Pa de se sakrila dosad
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Hehe rijesen je i ovaj problem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Program? (potpisivanje slika) | alendin | Aplikativni softver | 5 | 23.9.2007 14:25 |
Crno bela slika... | internacional 1 | Kvarovi | 6 | 11.8.2007 18:15 |
Slika na My Computer properties | vaskotv | Operativni sistemi | 8 | 4.1.2007 21:39 |
Smanjivanje veličine slika za Dail-up... | M1los | Aplikativni softver | 6 | 1.12.2006 20:39 |
prepravka kvaliteta slika sa telefona | Master Neo | Programi za mobilne telefone | 0 | 11.1.2006 14:34 |