![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 17.11.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ako neko moze da mi kaze u najkracem sta mi je potrebno da bih mogao da gradim u simsu jer me mrzi da pretrazujem strane forume. Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 11.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kada pritisnem ctrl+shift+c nece da mi se otvori prozorcic... Da li neko mozda ima isti problem ili zna kako da ga resi??? Help me....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Ej, ja imam isti problem i jos nisam provalio kako da ga resim ajde neka neko pomogne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Treba ctrl+alt+c ako se na varam (mozda cak ctrl+alt+shift+c)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Da li znate neke sajtove za download THE SIMS 2 objekata, odece, genetike..., a koji su besplatni? Neki poput forums.modthesims2.com.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 4.12.2005.
|
![]()
ctrl+shift+c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 12.1.2006.
Zahvalnice: 4
|
![]()
Treba Ctrl+Shift+C ali stvarno ne znam sto ti ne radi?!?! Treba prvo stisnuti Ctrl pa Shift (Ctrl drzis) pa tek onda C (Ctrl i Shift drzis jos uvek), mada pretpostavljam da sve to znas. Stvarno ne znam u cemu je problem prvi put cujem za tako nesto.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Imam problem sa igricom sims 2. Naime posto se instalacija zavrsi trebalo bi da je sve ok medjutim kada startujem igru pojavi se prozor sa porukom :
Failed to initialize Direct3D! please make sure Directx 9 has been installed on your sistem. Pomislio sam nemam directx 9.0c koji igrica trazi pa skinem sa neta instaliram ga i ponovo ista poruka. Medjutim primetio sam da je instalacija directx trajala 20 sec sto mi je veoma cudno. Molim za pomoc. Hvala unapred! Poslednja ispravka: DeCoy (31.3.2007 u 0:40) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Probaj da skineš i nove drajvere za komp a posebno za grafiku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Da li si ti siguran da si instalirao DirectX 9.0c? Startuj diagnostiku (Start -> run -> dxidag) i proveri koju verziju DirectX-a prepoznaje. Moguće je da si samo ekstrahovao komponente za instalaciju DX 9.0c u neku lokaciju (verovatno program files). Tu nađi setup.exe i pokreni instalaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
Isto mi se desava ali sa FIFA WORLD CUP. Skinuo sam nove drajvere od graficke, najnoviji directx i opet isto........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
Jedino rjesenje je reinstalacija sistema, jbg. S obzirom da niko ne preporucuje reinstalaciju directx-a (manualnu). Ni meni se to ne svidja sobzirom da trenutno nemam zivaca za reinstalaciju sistema, a volio bih (ubio bih) da probam FIFA WORLD CUP.
Pozdrav.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ako vec neko hoce da reinstalira ceo sistem zbog toga, onda ga nista ne kosta da proba da reinstalira samo directx. Ja pokusao samo jedanput i upalilo mi je... mislim da sam skinuo dx8 ili 9, ne secam se tacno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Bio je cest slucaj kada se igra pojavila. Jedini lek ti je nova instalacija win sa najnovijim sp2. Problem pravi stari sp2 koji ima bag sa dx9.0c. Pokusavao sam i ja da skinem dx ali se na kraju zavrsilo ipak sa reinstalacijom sistema. Sorry...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Novi član
|
![]()
Da, ja sam probao da rijesim problem (izmedju ostalog) i tako sto sam preko postojeceg windowsa sa sp2, instalirao novi sp2, i tako sam uspio da instaliram directx 9.0c, koji sam prije toga uspio da downgrade-ujem na verziju 8.1. Medjutim FIFA WC 2006 je opet izbacivao da iinstalacija ne moze biti nastavljena zbog nedostatka directx 9.0c. I tada kad sam mislio da cu izdusiti udarcima po tastaturi, nadjem objasnjenje na nekom forumu da je to bug igrice i da pocetku instalacije prethodi podesavanje autorun.exe Proprietes/Compability/Run this program in compability mode for:/Windows 2000. Zamislite kakva glupost - nisam mogao da vjerujem poslije 100MB software-a skinutog s neta i 5 sati izgubljenih na "popravci" sistema. Uzas. Probajte slicno i za SIMS 2, mozda proradi. Ako ne, barem je problem sa FWC2006 demistifikovan.
![]() ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
Mozetel me uputit gdje ima modova za Sims 2???
![]() ![]() Unaprijed zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]()
Probaj na www.moddb.com
Ukucas ime i on ti pokaze sve modove koje ima |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
|
![]()
E ovako juce sam nabavio Sims 2 i nekoliko dodataka ali neznam kojim redom da ih instaliram. Imam sledece delove pa ako neko zna neka mi kaze kojim redom: nightlife, university, christmas party pack, family fun stuff i open for business. ako neko zna neka napise kojim redom hvaka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|