![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Taj kolega me stavrno izludjuje,prvo problem sa tim njegovim hardom a sada mi kaze da mu je zena promenila adm.sifru i on ne moze da se uloguje,vec samo kao gost,a veceras ima neku prezentaciju...ja sam to nekad znao ali priznajem da sada ne mogu da se setim(bar ne verujem da cu se setiti do veceras)...mislim da se prilikom dizanja sistema stiska ECS ili tako nest!!!Ako neko zna neka mi javi sto pre da probamo da mu pomognemo...a bogami i njegovoj zeni ...jer ako ne ode na tu prezentaciju...???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 6.11.2005.
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Ukoliko je on instalirao sistem onda neka uđe u Safe Mode jer je tada jedini nalog onaj koji je napravljen prilikom instalacije sistema. Pišem uopšteno da bi mogao da me razumeš. Velika je verovatnoća da na taj nalog (Administratorski) nije stavljena šifra. Tada može jednostavno da promeni šifru bilo kom nalogu. Proveri pa javi kako je prošlo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Alternativa je da kada se nađeš na ekranu za logovanje pritisneš kombinaciju Ctrl+Alt+Del+Del i kao usera ukucaš Administrator a polje za šifru ostaviš prazno.
Kao što reče Sale KG ako prilikom instalacije računara uneta šifra za Administratora "ženče" je gotovo!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Neda NISTA ljudi...nema prava nista da radi,i kaze mi da je 99% siguran da je postavljena adm.sifra...znaci zenka je n...la!!!sta da se radi!!!hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
ERD komander menja admin pass....samo ga treba nabaviti...butuje se sa cd..i menja admin pass a da ne moras da znas koji je pass...e sad ako ne mozes da nadjes dzaba sve...
A sto malo ne izroka zenu da mu kaze admin pass....pa kad bi mi se zena motala oko racunara letila bi kroz prozor...tako mu i treba kad pusta svakog oko racunara...zamisli zensko i racunar ![]() P.S. Pravac advokat+zahtev za razvod braka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
Brate,tacno si u pravu...RAZVOD!!!Uspeli smo da iscupamo hard iz kompa pa smo ga prikacili kod mene i narezali na DVD taj materijal sa njegovog harda!!!Hvala svima na trudu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
|
![]()
Ako neko nekada bude imao sličan problem rešenje je CIA Commander. Mnogo moćna stvar, naročito verzija 2. Može da posluži i verzija 1, ali i jednu i drugu treba platiti ili......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
nabavi "hirens boot cd" tamo ces naci sve potrebno za skidanje pasvorda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Napravi zeni a i sebi neprivilegovane naloge i nauci se da ga stalno koristis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|