![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 25.11.2005.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Potrebna pomoc u Excelu! Da li neko zna kako se u Excelu umesto slova i brojeva koji oznacavaju kolone i redove ubacuje tekst ( npr. umesto A,B,C,E... tekst ili umeso 1,2,3,4...125... takodje tekst ). Ako neko zna gde ima neki tutorijal o tome nek' ostavi link. Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
tools/options čekiraj R1_C1 reference style i tad će ti umjesto A B C pisati brojevi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Druze ja hocu da ubacim svoj tekst. Kako to da izvedem???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Mislim da to nije izvodljivo i na kraju krajeva koja je svrha toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]() Citat:
A kao što reče JovanK - koja je svrha toga? Ne razumem zašto ne možeš da upišeš u ćeliju ispod? Naziv kolone se obično piše u prvom redu i programi koji otvaraju excel tabele će to prepoznati kao "naslove kolona". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Stvar je u tome da ako radim neku statistiku po datumima koja ima dosta kolona tj. redova ne moram stalno da idem na pocetak lista kako bi video u kojoj je koloni ili redu koji datum i koja stavka. Ovako stavis gore na glavnoj celiji ili ''kako vec'' i sa strane upises teks i onda samo upisujes podatke. Ako neko zna molim da pomogne. Mislim da sam to video vec negde. Verujte mi treba mi to i puno bi mi pomoglo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Dakle kao što vidiš na slici piše ti klikni ovdje i idi na windows/freeze panel Gore napisano januar, feb, mart... ostaju zaleđeni i uvjek se vide na ekranu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
A jel moze i tekst upisan pored brojeva isto da se ''zaledi''?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Mislim da može da se zaledi samo ili po kolonama ili po vrstama, e neću sada da probam, probaj sam. Tako ćeš sam da naučiš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]()
Može da se zaledi. Fiksan red/kolona zavisi od toga gde se nalazi kursor (selektovana ćelija) kada radiš Freez. Ono što je gore i levo od te ćelije ide u fiksnu površinu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Dobro to, naravno da može ali mislim da ne može da zaledi da se uvjek vidi A1, B1, C1, D1.... i tako dalje po vertikali i da se pritom uvjek vidi A1, A2, A3, A4....
Ako me razumije šta hoću da kažem |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
E pa ne znam kako sam to uspeo ali jesam. U stvari dobio sam bas ono sto mi je potrebno. Uvek mi se vide A1, A2... a A1, B1... su zaledjeni ali se pomeraju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Microsoft Firefox | DukeofSerbia | Aplikativni softver | 13 | 18.2.2007 1:29 |
Service Pack 2 nedođija! | holodoc | Operativni sistemi | 50 | 19.11.2006 17:14 |
Microsoft Visual Basic | vladix | Pravljenje igara | 5 | 17.11.2006 19:18 |
C++ i Microsoft ili je pre Microsoftov C++ | Brains | Programiranje | 10 | 10.9.2006 22:31 |
Microsoft piše zakone!? | Miloš | Brbljaonica | 17 | 5.5.2006 1:19 |