![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 1.3.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav!
Imam jedno pitanje vezano za viber, kako mogu znati dal je neko od mojih kontakata izbrisao aplikaciju? Ima li razlike kad te neko blokira i kada izbrise aplikaciju? Nedavno sam zeljela poslati poruku drugarici , i pri slanju, poruka ima samo jednu kvacicu, a njoj je stajalo da je zadnji put bila aktivna 6 marta. Nakon par dana od slanja poruke ,usla sam da vidim da li joj je isporucena poruka, i dalje je “stajala” samo s jednom kvacicom, ali sam tad primjetila da nema statusa kad je zadnji put bila aktivna. I umjesto slike koju je do tad koristila kao profilnu, stoji slika koja je ranije bila profilna. Prilikom pretrage, po imenu, meni se pojavljuje opcija da je pozovem da se pridruzi viberu, pokusacu staviti sliku kako to sada izgleda, ako nadjem opciju. Nisam nacisto da li je izbrisala viber ili me blokirala… pa ako moze mala pomoc… Hvala na odgovoru Poslednja ispravka: dada_kd (17.3.2025 u 19:27) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
meni izgleda kao da je obrisala viber, a da li te je blokirala probaj sa drugog broja da li je isti status, vidim ima samo viber out tj da zoveš na telefonski broj a nema preko vibera
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
dada_kd (17.3.2025) |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 1.3.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Probala sam sa svog novog broja, na drugom telefonu ( taj telefon je povezan na isti cloud kao ovaj koji koristim), ali taj broj ona nema, jer mi je aktivan od prije 7 dana, i sve je identicno kao na ovom broju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]()
Ne znam da li je u pitanju drugarica ili drugar ali zatamnjenje podataka vam nije uspelo i sve se vidi ako je ovo vaš skrin obrišite sliku radi bezbednosti podataka.
Po tome što se vidi reklo bi se da je kontakt deaktivirao svoj broj na viberu. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Porsche na korisnoj poruci: | ||
dada_kd (17.3.2025) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Teoretsko pitanje - konfa do 100 evra :) | Eni | Šta da kupim? | 50 | 7.12.2012 14:47 |
Prosto pitanje, barem se nadam, validacija forme | nepoverljiv | Serverske aplikacije i baze podataka | 2 | 26.9.2010 16:14 |
Stručno pitanje vezano za monitor | FiresnakE | Kvarovi | 11 | 10.5.2010 10:10 |
Pitanje u vezi telekom ADSL-a i lokalne mreze | NinoJovic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 28.4.2010 12:38 |
Pitanje za rubriku I/O PORT nesto nece | herrnikolic | O SK-u uopšte | 5 | 14.12.2009 22:14 |