![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.10.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Uskoro imam važan razgovor za posao i znam da će me testirati i Excel. U suštini sam power user za većinu Office-a, ali bih volio nekako ponoviti sve one najvažnije stvari i malo ih provježbati - čisto da to rasturim
![]() Imate prijedlog za neki link da me sprovede kroz to sve? Preferirao bih tekst, ne youtube klip ![]() P.S. Ja koristim Office 2016, ne znam za njih, ali svejedno bih da tutorial bude za 2016, a onda je lako ako je neka starija verzija kod njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 29.3.2017.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 14 puta na 13 poruka
|
![]()
www.znanje.org/abc.htm
Ovo ti je ono najvaznije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Guglanje je sjajno, ali volim taj ljudski kontakt koji ostvarim na forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ne znam kako definises najvaznije
![]() EXACT,CONCATENATE,MAX,SUM,SUMIF,INT,VLOOKUP,OFFSET ,FIND su funkcije koje mi prve padaju na pamet. Ako vec znas da koristis excel i treba ti samo podsetnik idi na Formulas tab i predji preko svake funkcije, 10 minuta posla. Ako treba da pravis neke forme za unos ili slicno, pises bilo sta u visual basic-u pogledaj neki klip na youtube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ma da, najvažnije je da pređem te funkcije, dugo ih nisam koristio, uradiću to kao što kažeš, jednu po jednu i to je to.
P.S. Posao je ekonomske struke. Poslednja ispravka: points (27.2.2018 u 15:21) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Digitalni umetnici u srbiji, šta, kako, koliko. | Serbiansword | Grafički softver i radovi | 9 | 14.11.2013 15:52 |
Kako da se ponavlja Excel macro | Staticshokk | Programiranje | 1 | 8.6.2012 19:52 |
Vodeno hlađenje, pomoć oko odluke šta i kako | vasiljevic | Ostale komponente | 12 | 21.7.2009 9:45 |
Kako da Excel prikaze datum u formatu tipa 17.Dec.08 | atlantis | Aplikativni softver | 2 | 18.12.2008 0:50 |
Microsoft excel novi sheet kako? | alendin | Aplikativni softver | 2 | 22.3.2007 21:15 |