![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
Starosedelac
|
![]()
off: Ja mislim da je covek digao ruke od nas kad je video kakve sve nebuloze pisemo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Pa ja sm mislio da je to bila i poentsa da više nas savjetujemo, i da pokušavamo što gluplje stvari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Nije poenta u gluipim stvarima, neko u interesantnim stvarima.
Da smo hteli glupe stvari trebalo je da da napravimo lika sa low INT-om. Ovako, to je samo "out of character". |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Starosedelac
|
![]()
Nemislim glupim kao stavljanje prsta u šteker, već blago ćaknutim. Dođavola, tip je naš, ako postoji jedna stvar karakteristična za nas to je suludi inat i izvinjavam se na izrazu kur**nje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Novi član
Član od: 14.9.2006.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 13 puta na 9 poruka
|
![]()
Bio sam u bolnici...doduse ne zbog vas
![]() Svejedno, sto se tice frpovanja ako ste i dalje in za zezanje, ja cu nastaviti da postujem, pa ono, ne stidite se. A sto se tice vaseg ludiranja sa likom i pricom, iskreno mislim da ste isuvise...pa, pitomi. Ocekivao sam malo vise neozbiljnosti i sasavih predloga koji bi zacinili situaciju, ali s'druge strane verovatno sam vam dao premalo opcija za pocetak. Cak sam se neko vreme nosio mislju da otvorim jos jednu temu u kojoj bi svako vodio svog lika i koja bi bila manje orjentisana na ozbiljan rp, cisto vama da bude lakse. Priznajem da sam vas mozda napao prejako sa ovim SF-opera serious prilazom, pa ako ima zainteresovanih za fellowship avanture u Fallout univerzumu, samo recite, imam svezih kampanja na lageru ![]() Ova tema nastavlja veceras, samo jos malo da se iskuliram, jutros sam dosao kuci. ASCIIrnum pocinje sutra, ako mi se igraci nisu razbezali naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka
|
![]()
Dobro ako cemo tako....
![]() Ja kontam da navuce to HazMat odelo, nekako uspe da otvori satl i nek zapliva u svemiru. Kao pogon nek koristi protiv-pozarni aparat ako ga ima, ili nek mase rukama ko svi ostali ![]() Sad gde ce zavrsiti.... saznacemo uskoro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Starosedelac
|
![]()
Pa sad, ako je toliko pametan, može da proračuna u kom pravcu treba da se odgurne i teoretski mogao bi da pogodi AI stanicu bez da AI ga primjeti.
Nismo još pokušali da u potpunosti popravimo motor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Starosedelac
|
![]()
kako misliš za curice? Pa znaš li bre ti kolika je šansa tu za jednu onako epic eksploziju, uz komentar "Izjem ti sve što neradi na šamare"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Član
Član od: 30.7.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Nash lik bi mozda mogao da izrachuna kako se odgurne od svog broda na AI stanicu ali sigurno ne moze da tachno skochi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Mislim da smo se totalno pogubili od predloga.
Predlazem pregrupisanje i da nesto smisleno uradimo. Jednu stvar. Pa posle mogu i neke druge. Cinjenice: -Jos uvek ne znamo sta je hteo lik koji je poginuo pored nas. Da li je on "rastavio" motor? -Odelo ima diktafon, odgovori su tu ako se potrudimo -ne znamo kineski, ali ako uspemo da iskoristimo racunare kako valja mogli to da prevedemo -na slepo spajati stvari moze da bude i katastrofalno, bolje prvo istraziti pa delati -veza sa Lao-om je trenutno prekinuta takodje -tu je u blizini i japanski satelit, sa kojim imamo ping Sta da radimo? Ja predlazem da na bio koji nacin nadjemo sredstva da prevedemo sta je na diktafonu. Bilo koristeci racunar u kopkitu, racunar kod motora, ili pak japanski satelit ako je moguce. Ko zna mozda nadjemo i englesko/kineski recnik u kopkitu slucajno (kao sto smo naleteli na jumpsuit ![]() P.S. Inace, ova nasa RPG avantura trenutno mnogo vise podseca na klasicnu avanturu (istrazuj, kombinuj predmete). Nadam se da nece biti tako kada naizad dodjemo na zemlju. Zna da smori posle nekod vremena (citaj: preko mesec dana u dve sobe, klaustofobija da te uhvati). Poslednja ispravka: player1 (26.5.2009 u 23:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Starosedelac
|
![]()
I ja dobijam PC avantura feeling. Sada samo treba još da počnemo da trljamo sve iz inventara o sve i svašta nadajući se da će nešto da upali
![]() Možda bi nam moglo pomoći da otkrijemo šta je onaj tip radio ako se ovaj naš može prisjetiti u kojem je položaju odjelo bilo. Hrpa (tu nešto uopšte nije dobro), ili razni položaji koji nam mogui reći odakle je udar došao, i kamo se taj tip kretao. Da slažem se za satelit pošto ionako koliko shvatam i kompjuteri su nam blokirani (bar onaj što je valjao). |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Novi član
Član od: 14.9.2006.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 13 puta na 9 poruka
|
![]()
Utipkali ste nekoliko komandi i poceli da izdajete direktna naredjenja satelitu koji je sada bio potpuno pod vasom kontrolom. Poceo je da odasilje povratne informacije. Prvo je izbacio podatke svog atomskog digitalnog casovnika sa naznakom da mora da prijavi odstupanje od realnih vrednosti vremena od 0.0000000003 sekunde. Sa izuzetnom paznjom ste ih pratili:
********* Trenutno vreme GMT+0 = 23h 05m 49s Lokalno vreme GMT+8 = 07h 05m 49s Datum: 16 Aug 2302 Lokacija: Visoka Orbita u Egzosferi (iznad Atlantskog Okeana) ... ********* Podaci su nastavili da naviru u talasima poput rolne papira koja je padala nis stepeniste, ali ste ih redom ignorisali...saznanje o datumu vas je strasno pogodilo. Bozhe Gospode. Ovo nije moje vreme. Kako je moguce da sam...a prijatelji? Koleg...pa nisam valjda ostao sam? Sta li je sa Srbijom? I sve te Olimpijske Igre koje sam propustio. Da li je zvezda mozda ponovo postala prvak Evrope...oh, ne...ne...Hitro ste skrenuli svoj tok misli guseci nadolazecu jezu i osecaj krajnje depresije i otudjenosti. Niste smeli sebi da dozvolite da sad mislite o tome. Podneli ste novi upit o mogucim lokacijama na kojima bi mogli da izvrsite uspesno ateriranje i pokrenuli opseznu geografsku dijagnostiku. Kompjuter je odgovorio da to zavisi od toga na koju kopnenu masu zelite da spustite kapsulu i primetio da imate 73% sanse da prezivite "planetfall" mada nakon toga kapsula nece biti u mogucnosti da ponovo uzleti, a kamoli da se vine nazad u kosmos. Pitali ste se da li da prepustite kontrolu prilikom sletanja automatskom pilotu ili da preuzmete manuelne komande. Upitali ste se sta je sa Laom i sta moze da znaci onaj nerazumljivi snimak na diktafonnu. Upitali ste se sta se to desava na stanici i da li je moguce da ste vi jedini preziveli...pogled vam je odlutao put zvezda. Trenutak kasnije je pala odluka i dali ste racunaru svoj odgovor...(*ime lokacije sken oblasti za ateriranje ili cancel*). Sta dalje? Spoiler za *Character Sheet/Inventory*:
OOC: Citat:
![]() @all: fallout inace sadrzi dosta elemenata point-and-click avantura..a od jednog forumskog textualnog rpga se i ne moze ocekivati da ne bude previse "avanturisticki" nastrojen; iskreno mislim da je bolje tako negoli da se sve svede na suvoparnu mehaniku i statistiku kao u npr WoWu or something. Pozz 4th dimensionu, dobrodosao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Pa sken oblasti. Necemo valjda da slepo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Idemo na Zemlju, jupiii.
Ajde da ateriramo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Starosedelac
|
![]()
Znači stvarno nemožemo da se predamo Lao-u, i njegovoj budućoj hegemoniji mašine?
Možemo li mi da biramo lokaciju ili ti imaš nešto predviđeno? Ako mi biramo idemo pravo za Srbiju. Naravno prije toga treba provaliti možda pomoću satelita gdje su ljudi. Sem naravno ako se neko nesjeti jošte nečega da uradimo u kapsuli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Član
Član od: 30.7.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Ja kazem da je bolje da nadjemo neki domaci satelit i da uspomoc domacih ljudi se spustimo na zemlju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Adventures Beyond Known Wasteland! (OOC) | Ilmarinen | Brbljaonica | 116 | 14.7.2009 2:35 |
Gumboy: Crazy Adventures | Pandemonium | Male igre | 1 | 4.10.2008 2:39 |
Slyder Adventures | polarnimeda | Male igre | 1 | 26.4.2008 10:14 |
[AAR] Titan Quest (IT) - The Adventures of Lady Hero | Alek92 | Role-Play | 8 | 16.11.2007 17:18 |