![]() |
![]() |
![]() |
#3341 |
Veteran
Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 481
Zahvaljeno 128 puta na 85 poruka
|
![]()
Да, али шта ако би прво узео два броја насумице, и рачунску операцију насумице и онда једноставно претворио бројеве у речи. Нешто као:
- Насумице испадне 84 - Насумице испадне 2 - Насумице испадне рачунска операција дељења И онда се у страну постави осамдесет и четири / два или осамдесет и четири подељено са два и то на ћирилици, онда би било теже ботовима да праве лажне налоге. |
![]() |
![]() |
#3342 |
Veteran
|
![]()
Tako nešto sam i ja razmišljao, ali ćirilica nije dobro rešenje jer ima ljudi iz susednih zemalja koji ne znaju dotično pismo.
Naravno opet su tu ljudi koji ni ne znaju "srpski",a hteli bi da se registruju, naravno da je većina botovski raspoložena, ali nisu svi ![]() |
![]() |
![]() |
#3343 |
Veteran
Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 481
Zahvaljeno 128 puta na 85 poruka
|
![]()
Па можда је ћирилица мало претерано, сигуран сам да овде има и Босанаца и Хрвата. Ипак, мислим да је идеја добра.
|
![]() |
![]() |
#3344 | |
V.I.P. Programiranje
|
![]() Citat:
![]() Mislite o tome! ![]() |
|
![]() |
Sledećih 12 korisnika se zahvaljuje korisniku Geomaster na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#3345 |
Veteran
Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 570
Zahvaljeno 169 puta na 94 poruka
|
![]()
81,35!
![]() |
![]() |
![]() |
#3346 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Jedno znam broj clanova bi se naglooo smanjio
![]() Mislim da je dobro i ovako kako je sad, ja nisam imao vecih problema sa logovanjem, mislim ljudi stvarno cepidlace, potrudite se malo oko one slike i videce te sve brojeve i slova. |
![]() |
![]() |
#3347 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]()
Nikakvih problema do sada nisam imao sa forumom ali...
Oduvek me je na forumu nervirala funkcija "pretrazi"! Ne zato sto me mrzi da trazim ili koristim, nego zato sto NE RADI kako treba. Milijardu puta sam unosio nesto sto me interesuje, da nebih lutao po forumu jelte, a on ne izbaci nista vezano za tu temu. A najmanje pet puta sam pravio novu temu, a onda mi se neko javi i kaze "pa imas vec tri takve teme" ili slicno. Jednostavno ovo NE RADI! Brljavi nenormalno. Nisam blesav, koristim jos 20-ak foruma pored ovog i svuda "search" radi OK, ovde...sacuvaj boze. Neznam sta je u pitanju, ali bi trebalo da se obrati paznja na to. Jednostavno nervira me da me neko opominje "koristi malo search", koristim ga, ali dzabe. |
![]() |
![]() |
#3348 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Mnogo puta je razgovarano o Search opciji na forumu:
http://www.sk.rs/search/index.html Koristi malo pretragu! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Predlažem da se otključa ova [davno zakatančena, ali nezaborav(lje)na] tema.
Zašto? Zato što (kako se mnogo puta pokazalo) kod jednog, ne malog, broja (vrlo) aktivnih članova foruma postoji ogromna potreba da pišu o neobičnim i "neobičnim" korisnicima ovog mesta, kao da se i sami kandiduju za "heroje". Pošto su se, otkad su "Heroji" zamandaljeni, isti i slični ljudi i "sadržaji" jednostavno prebacili u "Zanimljivosti", mislim da je pametnije da postoji samo jedna, svima dobro poznata, "brljaonica" (nije pogrešno napisano), a ne da se potpuno ista stvar odvija u Ser Dakovoj ranije sasvim pristojnoj temi (gde se još i broje poruke, što dodatno privlači "nabijače postova"). |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#3350 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
mislim da bi bilo ok da se napravi deo foruma u kome se nalaze samo ankete tu bi mogli da postavljamo razne upitnike vezane za kompjutere i forum.
Poslednja ispravka: nikola87 (19.4.2009 u 11:38) |
![]() |
![]() |
#3351 |
Veteran
|
![]()
Botovi opet vladaju...
![]() |
![]() |
![]() |
#3352 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li bi moglo da se stavi vremenski brojac ukupno provedenog vremena na forumu. To bi bilo jako zanimljivo. Mogli bi svi da se resetujemo na nulu pa sve ispocetka, osim da ostanu brojke koje su do tada zatecene za svakoga ponaosob.
|
![]() |
![]() |
#3353 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
da li moze malo da se srede teme vezane za CS1.6 u delu mrezne igre i online susreti. Ima stoo tema CS problem i dve teme counter strike 1.6 i jos makar 10 nepotrebnih tema koje treba da se obrisu. Stvarno se stvara konfuzija. Ja nekad ne znam u kojoj temi treba da trazim neki post koliko je sve spetljano.
|
![]() |
![]() |
#3354 |
Veteran
|
![]()
Necu da kazete da sam neko zakeralo ali ovi botovi su nepodnosljivi! Neko od ne toliko iskusnih membera mogao bi da klikne na link koji je neki link za neki malware ili neki virus. Stvarno su ovi botovi preterali. Dzabe je brisanje poruka kad ce oni opet doci.
|
![]() |
![]() |
#3355 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
@todos: kudoi za ideju. Svidja mi se. |
|
![]() |
![]() |
#3356 |
Novaković
|
![]()
Mislim da je Voja već napomenuo. Nažalost, nemamo posla samo sa botovima, već su u igri i živi ljudi, koji se registruju čisto radi spama.
|
![]() |
![]() |
#3357 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
Od tada se nije ništa promenilo, niti će se promeniti. Kakvu god zaštitu da stavimo, ako jedan posto kineske nacije za 10 dolara mesečno ima posao da se loguje na forume i spamuje, nikakva Captcha ih neće zaustaviti. Takođe, u ovoj istoj temi je diskutovano o tome kako je naša Captcha preteška, pa je treba pojednostaviti, što je sasvim oprečno mišljenje. |
|
![]() |
![]() |
#3358 |
Veteran
Član od: 19.1.2009.
Zahvalnice: 360
Zahvaljeno 445 puta na 210 poruka
|
![]()
evo jedan moj predlog:
mogli biste da napravite jos tema za forum,ova novogodisnja je ekstra ![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Pravo da ti kažem, trkeljišem već godinu dana Internet u potrazi za nekom pristojnom temom koju bismo mogli da ubacimo, naravno, malko prilagođenu. I... prosto je neverovatno, ali ne uspevam da nađem ništa odgovarajuće. Ili su strogo tematske (za pisce, za mame i tate, za zaljubljene, za automobile, za biologe... ili su tako neverovatno ružne da nisu upotrebljive.
Naravno, nastaviću da tražim. |
![]() |
![]() |
#3360 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije moguce da nema niti jedna pristojna tema? Zaista za ne poverovati...
![]() Edit: Mozes li makar ovu da prepravis pa da bude u vise boja? :P Poslednja ispravka: dzonihsv (20.4.2009 u 22:32) |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
forum, forum sk, predlozi, sugestije, svet kompjutera |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Promena izgleda SK foruma | Ivan-94 | Forum o forumu | 449 | 26.10.2011 21:13 |
Forum apgrejdovan na verziju 3.8.2 - bagovi, utisci, predlozi | M.C. | Forum o forumu | 195 | 7.11.2010 1:04 |
Pretplata (aprililililililililililili....) | GoranSTX | Forum o forumu | 342 | 5.4.2007 0:45 |
Avatari | illidan | Forum o forumu | 57 | 17.1.2007 14:15 |
Predlozi i sugestije za SK | ezenkiel | O SK-u uopšte | 1 | 6.10.2006 1:51 |