Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 24.3.2006, 18:22   #101
ddak
Veteran

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 86 puta na 55 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku ddak
Određen forumom Re: WoW, za i protiv!

moze li mi neko navesti par mjesta u Beogradu gdje se moze kupiti WoW?? I kolika mu je cijena???Drug mi je trenutno tamo, pa da znam gdje da ga posaljem da je kupi??I koliko para ce me izaci to??Hvala

Poslednja ispravka: ddak (25.3.2006 u 1:32)
ddak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.4.2006, 10:09   #102
Vujakralj
Član

Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Citat:
AsimoV kaže:
Ne znam sto se toliko przite na WOW??? Wow je nista drugo do iskoriscavanje obicnog rts warcrafta 3 i ft!!!
ceo wow je tu vec nadaleko cuvenu slavu stekao samo i iskljucivo zahvaljujuci gore pomenutoj igri. To je kao da igrate warcraft iz treceg lica bre. Grafika je ocajna a samim tim sve u igri izgleda kao gomila mrlja. Developeri wow-a su slepi jer su umesto da na temeljima originalne igre (citaj:warcraft rts serijal) naprave nesto novo i prelepo u svakom pogledu oni su onako lenjo maltene samo prepravili engine igrice !
Najbolji mmorpg koji je ikada postojao i koji ce ikada postojati i koji cisto da vam kazem ima preko 5,5 miliona igraca je naravno Lineage (tako da nemojte da hvalite wow-ova 3 miliona). Lineage UNISTAVA wow po svakom kriterijumu zato sto je igra jednostavno prelepo kompletna i nema manu. Cim ovako pricate o wowu ne verujem da je iko od vas doziveo masive castle siege u lineage-u sa svim mogucim klasama i svim ucesnicima lvl 80??? To dozivite pa pricajte o lepoti i zaraznosti igre. O ubijanju Antharasa, cepanju sa Nephilimom i raid bossovima, elven village-u, ivory tower-u, aden city-ju is svim ostalim lepotama igre necu ni da pricam, potrajalo bi 2 dana.
Tako da vam savetujem da se okanite te "drustvene igrice" i bacanja para zvane(og) WOW i downloadujete pravu i jedinu mmorpg igru, zvanu Lineage.
O boze...
Da nisi ti iz Srbije? Kako mozes da pricas o tome kako je na Saturnu kada nikada nisi bio tamo? Serbian way? Eh?
Vujakralj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.4.2006, 12:28   #103
Phr3ak
Član

Član od: 15.3.2006.

Lepo vam je napisao sve o Lineageu...ko voli nek izvoli...
Ova vecjina shto kazhe da je to sra*e, bla bla, nije nikad ni videla GW,
a kamoli Lineage....
Phr3ak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 15:12   #104
orby
Član

Član od: 4.4.2006.

ppl ne mjesajte broj naloga i broj korisnika
pitanje je koliko zapravo ima ljudi koji igraju (pogotovo kad se zna da velika vecina ima jedno 5-10 altova + sporedna isprobavanja na drugim serverima)
orby je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 19:26   #105
drgonzo
Član

Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka

Moderatori, brishite postove ovog Asimova
Ovo je thread o WOW-u, njegovim dobrim i loshim stranama! Otvori thread o Lineage pa pisite o njemu, moze svih 5,5 miliona igraca da ucestvuje, nemam nista protiv! Ali prekini da namecesh taj je*eni Lineage u WOW threadu.
Ja uopste nisam primetio da WOW zivi na slavi Warcraft-a, setting je kao i u svakoj igri koja je "pozajmila" mitologiju Tolkinovih svetova, kada mi je u Stormwindu drug pokazao nekog NPC-a i rekao da je to neka poznata faca iz Warcrafta, ja uopste nisam mogao da se setim o kome se radi. Kladim se da je tako i sa 99% drugih igraca WOW-a. Pricash gluposti choveche
drgonzo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.5.2006, 23:48   #106
Comi_63
Novi član

Član od: 3.5.2006.

Citat:
Vujakralj kaže:
Toplo bih ti preporucio da pazaris WoW. Ako ga ne kupis propustices priliku da budes deo istorije Igra je potpuno neverovatna, dovoljan je podatak da je igra preko 3 miliona ljudi. Nazalost, igranje WoWa povlaci za sobom ogromnu zavisnost tako da ces morati da se odreknes slobodnog vremena itd... Fax je sasvim moguce gurati solidno uz WoW, ali nazalost nista vise od RL sem toga (zurke, ribe, ortaci itd..). Sto se tice Guildwarsa i slicnih varijacija, za**** to. WoW uopste nie skup ako imas iole solidnu konekciju. 1300 dindzi za mesec dana? Ako se dobro secam toliko kosta ulaz+2pica na prosecnoj zurci.
Sto se tice price, ona u WoWu gotovo da ne postoji, bar ne kao u ostalim RPGovima, postoje teritorije prilagodjene odredjenim nivoima, radis questove na teritorijama, sabijas nivoe itd... Donekle prica postaje zanimljiva u endgame dungeonima, ovaj zmaj je ispalio onog itd...
Sve u svemu, qpi WoW, plug in, i uzivaj.

PS. ako krenes da igras, napravi chara na Vashj realmu, ja sam tamo isti nick ko i ovde
Gde mogu da je kupim? Koliko kosta? Koliko kosta adsl? U stvri reci mi koliki su svi troskovi igranja WOW-a.
Comi_63 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.5.2006, 12:01   #107
Gorgoroth
Član

Član od: 1.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

NEMA PITANJA SAMO IGRAJ I CUTI !!!! NEMOJ DA ME IZNERVIRASH KO OVI SHTO SE PREPIRU JEL BOLJI WOW IL GW!!??? BOZE SVASHTA!!!
Gorgoroth je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.5.2006, 15:07   #108
JANISKO
Član

Član od: 9.5.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na jednoj poruci
Thumbs up Re: WoW, za i protiv!

Da vam istinu kaze nisam igrao ni WoW ni GW jer kod nas moze se kupiti samo orginal ,ne zanam kakva je grafika ali cini mise dobrom igrom!
JANISKO je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.5.2006, 3:15   #109
ddak
Veteran

da li kad instaliram WoW moram skidati svaki patch koji je izashao ili samo ovaj novi 1.10?
Stara 13.5.2006, 10:54   #110
voodoo_
V.I.P. GNU/Linux

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka

Citat:
JANISKO kaže:
Da vam istinu kaze nisam igrao ni WoW ni GW jer kod nas moze se kupiti samo orginal
A kako misliš da igraš sa piratom na zvaničnim serverima?
voodoo_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.5.2006, 10:05   #111
Manda
Član

Član od: 10.1.2006.

Citat:
ddak kaže:
da li kad instaliram WoW moram skidati svaki patch koji je izashao ili samo ovaj novi 1.10?
Samo 1.10, a onda po pokretanju wow-a ti se skida jos jedan mali patch (mislim da je verz. 1.10.2, oko 1 Mb).
Manda je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.5.2006, 2:01   #112
ddak
Veteran

aha... i kolika je pretplata mjesecna sad? nisam siguran , mislim da je oko 10tak-15 eura ...
Stara 15.5.2006, 14:17   #113
Manda
Član

13 eura ili 15 dolara...
Stara 19.5.2006, 12:17   #114
IckY
Član

Član od: 2.3.2006.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Igrala sam WOW. I bila sam bas zavisna... To jeste fantastichna igra! Pogotovu ako imate dovoljno vremena da joj se posvetite! I, naravno, novca da je platite...

A onda mi je jedan drug sasvim slucajno pruzio priliku da igram GW... od tog trenutka sam vec sedam meseci svakoga, ali bukvalno svakoga, dana ulogovana po 8h minimum! Gale je moj guildm8 i podrzavam ga... GW je fantastichna igra ako ste pristalica PvPa. Pogotovu sto vam igra pruza siroke mogucnosti da pokazete svoje igracke sposobnosti... Doduse, sada je malo kasno poceti sa Prophecies-om, jer je izasao Factions (na svakih 6 meseci ce izlaziti novi chapter sa novim skilovima, itemima, profesijama)... Da ne spominjem to sto cilj igre nije dostici max lvl i imati najbolje iteme... To mozete imati prostim rollovanjem PvP lika. A PvE je noob period. Znam dosta ljudi koji su prestali da igraju GW i presli da igraju WOW, bas zbog toga sto prava igra tek pochinje kada pochnete da igrate PvP. Mislite da ste mnogo toga nauchili, a shvatite da nista ne znate...

Vredi probati i jedno i drugo!!! Jer je iskustvo neponovljivo!!!! Prosti izbor je: da li ste za PvE ili PvP igru... Ne vredi kupovati GW samo zato sto se ne placa, a mashtati o WOWu.

Uzivajte sta god da igrate!
IckY je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.5.2006, 1:38   #115
ddak
Veteran

http://www.worldofwarcraft.com/realmstatus/

jeli ovo lista servera , od kojih moras jedan da odaberes za igranje wow-a? ako sam dobro razumio, kad jednom krenes sa jednim likom igrati na jednom serveru,nema mjenjanja servera (sa tim likom)?? Na kojem serveru onda da pocnem, gdje ima najvise nasih ljudi?? Cuo sam za servere Shadowmoon i Dunemaul, ali evo da se jos malo raspitam , nije na odmet...
Stara 20.5.2006, 9:20   #116
Manda
Član

Da, to je lista servera, ali je meni samo jedan poznat (nije da sam nesto upucen...). Samo mogu da ti kazem da biras PvP servere i da ako je ikako moguce zaobidjes alijansu. Svi mi govore da je alijansa, bukvalno na svakom serveru puna noobova, klinaca, debila... You name it! Tako da ti je najbolje da krenes sa hordom, pohvatas konce, nadjes nekog s kim bi igrao i onda se s tim ljudima organizujes da igras alijansu
Stara 20.5.2006, 13:24   #117
ddak
Veteran

nisam ni htio sa alijansom, ovi iz horde su mi mnogo zanimljiviji, nego pokusavam da saznam na kojem serveru ima najvise nasih ljudi, nije da imam problem igrati sa strancima nego eto, kad vec ima nasih, zasto da ne...
Stara 20.5.2006, 20:27   #118
salac
Novi član

Član od: 19.5.2006.

Citat:
AsimoV kaže:
Pre svega, wow sam igrao. Drugo, morate da shvatite da wow nikada nece ni stici lineage (a kamoli prestici) po popularnosti a ni po broju igraca.
samo cu vam jos reci sledece:
Ne znate vi sta igrate i na sta pare bacate a sta propustate.

samo toliko.
Istina je da ga je stigao ali to nije toliko bitno.

Zasto je WoW najbolja mmorpg igra? Zato sto je NAJKOMPLETNIJA.
Imas brate svet u kome mozes potpuno slobodno da se kreces i sreces druge igrace (sto GW nema) i imas odlican pvp (sto nemas u Lineage-u). Ae opisi nam na sta lici pvp u lineage-u - stojis ko duduk u mestu i stiskas ikonice.....fuj fuj FUUUUJ. Da ne pricam o Lineage-ovom nacin kretanja - nema kao u WoW/GW-u kretanja kursorima nego moras da klikces misem 'tamonegdeispredpozemlji".

Lineage mene licno smara, ko zeli da vidi na sta to lici neka download-uje besplatni Silkroad i prokomentarise.
salac je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.5.2006, 13:56   #119
GaleOm
Veteran

Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 353
Zahvaljeno 268 puta na 153 poruka

Negde sam vec pisao na ovom forumu da se GW i WoW koncepcijski razlikuju. U GW-u druge igrace sreces u gradovima tu se prave strateske pripreme i okuplja se adekvatno ljudstvo, tj sa profesijama koje ukupno postoje mogu da se naprave 56 razlicitih kombinacija profesija, zatim u okviru svake kobinacije tu su jos oko 150 skilova od kojih samo 8 mogu da se stave u skill bar. Tako da se od tih 56 profesija koncept stavranja lika dalje uslozava. E kada sastavlate tim koji treba da resi neki quest ili misiju(nadam se da znate razliku izmedju njih) nije adekvatno da bilo ko podje vec se biraju prave kombinacije koje bi resile zadatak. Ako bi bilo drugih igraca van gradova(od onih koje povedete sa sobom) to bi ceo koncept planiranja rasturilo.
A i sam princip u kome se boravak u gradovima deli u districte omogucio je da mozete u bilo kom trenutku da se sretnete sa bilo kojim igracem GW-a, iz bilo kog kraja sveta koji je trenutno online. Sto se razlikuje od drugih MMORPG-ova u kojima ste ograniceni samo na ljude sa svog srevera.
GaleOm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.5.2006, 20:18   #120
salac
Novi član

Član od: 19.5.2006.
Wink Re: WoW, za i protiv!

Citat:
GaleOm kaže:
Ako bi bilo drugih igraca van gradova(od onih koje povedete sa sobom) to bi ceo koncept planiranja rasturilo.
Zasto bi rasturilo? Ako krenes u neki quest i primetis likove koji se muvaju okolo jednostavno ih ingorises.
Svaki izlazak iz gradova u GW-u znaci ulazak u ono sto se u WoW-u zove instanca - okruzenje koje vazi samo za tebe i likove iz tvoje grupe. Po meni je to veliki nedostatak GW-a

Citat:
A i sam princip u kome se boravak u gradovima deli u districte omogucio je da mozete u bilo kom trenutku da se sretnete sa bilo kojim igracem GW-a, iz bilo kog kraja sveta koji je trenutno online. Sto se razlikuje od drugih MMORPG-ova u kojima ste ograniceni samo na ljude sa svog srevera.
To je velika prednost GW-a, pada mi na pamet da ne moze "i jare i pare" - ako hoces totalnu slobodu ogranicen si na server sa 10-20K igraca, ako ne onda imas instancirano world okruzenje GW-a.
salac je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Pirati??? Carl Jonson CJ O igrama uopšte 840 19.1.2007 14:25
12/2005 "Bedni mali korisniče" oluja „Ja, igrač!” 294 12.8.2006 9:07

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 20:02.