![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Veteran
|
![]()
moze li mi neko navesti par mjesta u Beogradu gdje se moze kupiti WoW?? I kolika mu je cijena???Drug mi je trenutno tamo, pa da znam gdje da ga posaljem da je kupi??I koliko para ce me izaci to??Hvala
Poslednja ispravka: ddak (25.3.2006 u 1:32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Član
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
Da nisi ti iz Srbije? Kako mozes da pricas o tome kako je na Saturnu kada nikada nisi bio tamo? Serbian way? Eh? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Član
Član od: 15.3.2006.
|
![]()
Lepo vam je napisao sve o Lineageu...ko voli nek izvoli...
Ova vecjina shto kazhe da je to sra*e, bla bla, nije nikad ni videla GW, a kamoli Lineage.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Član
Član od: 4.4.2006.
|
![]()
ppl ne mjesajte broj naloga i broj korisnika
pitanje je koliko zapravo ima ljudi koji igraju (pogotovo kad se zna da velika vecina ima jedno 5-10 altova + sporedna isprobavanja na drugim serverima) |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Moderatori, brishite postove ovog Asimova
![]() Ovo je thread o WOW-u, njegovim dobrim i loshim stranama! Otvori thread o Lineage pa pisite o njemu, moze svih 5,5 miliona ![]() Ja uopste nisam primetio da WOW zivi na slavi Warcraft-a, setting je kao i u svakoj igri koja je "pozajmila" mitologiju Tolkinovih svetova, kada mi je u Stormwindu drug pokazao nekog NPC-a i rekao da je to neka poznata faca iz Warcrafta, ja uopste nisam mogao da se setim o kome se radi. Kladim se da je tako i sa 99% drugih igraca WOW-a. Pricash gluposti choveche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Novi član
Član od: 3.5.2006.
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
NEMA PITANJA SAMO IGRAJ I CUTI !!!! NEMOJ DA ME IZNERVIRASH KO OVI SHTO SE PREPIRU JEL BOLJI WOW IL GW!!??? BOZE SVASHTA!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Član
Član od: 9.5.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na jednoj poruci
|
![]()
Da vam istinu kaze nisam igrao ni WoW ni GW jer kod nas moze se kupiti samo orginal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Veteran
|
![]()
da li kad instaliram WoW moram skidati svaki patch koji je izashao ili samo ovaj novi 1.10?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Član
Član od: 10.1.2006.
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Veteran
|
![]()
aha... i kolika je pretplata mjesecna sad? nisam siguran , mislim da je oko 10tak-15 eura ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Član
|
![]()
13 eura ili 15 dolara...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Igrala sam WOW. I bila sam bas zavisna... To jeste fantastichna igra! Pogotovu ako imate dovoljno vremena da joj se posvetite! I, naravno, novca da je platite...
A onda mi je jedan drug sasvim slucajno pruzio priliku da igram GW... od tog trenutka sam vec sedam meseci svakoga, ali bukvalno svakoga, dana ulogovana po 8h minimum! Gale je moj guildm8 i podrzavam ga... GW je fantastichna igra ako ste pristalica PvPa. Pogotovu sto vam igra pruza siroke mogucnosti da pokazete svoje igracke sposobnosti... Doduse, sada je malo kasno poceti sa Prophecies-om, jer je izasao Factions (na svakih 6 meseci ce izlaziti novi chapter sa novim skilovima, itemima, profesijama)... Da ne spominjem to sto cilj igre nije dostici max lvl i imati najbolje iteme... To mozete imati prostim rollovanjem PvP lika. A PvE je noob period. Znam dosta ljudi koji su prestali da igraju GW i presli da igraju WOW, bas zbog toga sto prava igra tek pochinje kada pochnete da igrate PvP. Mislite da ste mnogo toga nauchili, a shvatite da nista ne znate... ![]() Vredi probati i jedno i drugo!!! Jer je iskustvo neponovljivo!!!! Prosti izbor je: da li ste za PvE ili PvP igru... Ne vredi kupovati GW samo zato sto se ne placa, a mashtati o WOWu. Uzivajte sta god da igrate! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Veteran
|
![]()
http://www.worldofwarcraft.com/realmstatus/
jeli ovo lista servera , od kojih moras jedan da odaberes za igranje wow-a? ako sam dobro razumio, kad jednom krenes sa jednim likom igrati na jednom serveru,nema mjenjanja servera (sa tim likom)?? Na kojem serveru onda da pocnem, gdje ima najvise nasih ljudi?? Cuo sam za servere Shadowmoon i Dunemaul, ali evo da se jos malo raspitam , nije na odmet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Član
|
![]()
Da, to je lista servera, ali je meni samo jedan poznat (nije da sam nesto upucen...). Samo mogu da ti kazem da biras PvP servere i da ako je ikako moguce zaobidjes alijansu. Svi mi govore da je alijansa, bukvalno na svakom serveru puna noobova, klinaca, debila... You name it! Tako da ti je najbolje da krenes sa hordom, pohvatas konce, nadjes nekog s kim bi igrao i onda se s tim ljudima organizujes da igras alijansu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Veteran
|
![]()
nisam ni htio sa alijansom, ovi iz horde su mi mnogo zanimljiviji, nego pokusavam da saznam na kojem serveru ima najvise nasih ljudi, nije da imam problem igrati sa strancima nego eto, kad vec ima nasih, zasto da ne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Novi član
Član od: 19.5.2006.
|
![]() Citat:
Zasto je WoW najbolja mmorpg igra? Zato sto je NAJKOMPLETNIJA. Imas brate svet u kome mozes potpuno slobodno da se kreces i sreces druge igrace (sto GW nema) i imas odlican pvp (sto nemas u Lineage-u). Ae opisi nam na sta lici pvp u lineage-u - stojis ko duduk u mestu i stiskas ikonice.....fuj fuj FUUUUJ. Da ne pricam o Lineage-ovom nacin kretanja - nema kao u WoW/GW-u kretanja kursorima nego moras da klikces misem 'tamonegdeispredpozemlji". Lineage mene licno smara, ko zeli da vidi na sta to lici neka download-uje besplatni Silkroad i prokomentarise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Veteran
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 353
Zahvaljeno 268 puta na 153 poruka
|
![]()
Negde sam vec pisao na ovom forumu da se GW i WoW koncepcijski razlikuju. U GW-u druge igrace sreces u gradovima tu se prave strateske pripreme i okuplja se adekvatno ljudstvo, tj sa profesijama koje ukupno postoje mogu da se naprave 56 razlicitih kombinacija profesija, zatim u okviru svake kobinacije tu su jos oko 150 skilova od kojih samo 8 mogu da se stave u skill bar. Tako da se od tih 56 profesija koncept stavranja lika dalje uslozava. E kada sastavlate tim koji treba da resi neki quest ili misiju(nadam se da znate razliku izmedju njih) nije adekvatno da bilo ko podje vec se biraju prave kombinacije koje bi resile zadatak. Ako bi bilo drugih igraca van gradova(od onih koje povedete sa sobom) to bi ceo koncept planiranja rasturilo.
A i sam princip u kome se boravak u gradovima deli u districte omogucio je da mozete u bilo kom trenutku da se sretnete sa bilo kojim igracem GW-a, iz bilo kog kraja sveta koji je trenutno online. Sto se razlikuje od drugih MMORPG-ova u kojima ste ograniceni samo na ljude sa svog srevera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Novi član
Član od: 19.5.2006.
|
![]() Citat:
Svaki izlazak iz gradova u GW-u znaci ulazak u ono sto se u WoW-u zove instanca - okruzenje koje vazi samo za tebe i likove iz tvoje grupe. Po meni je to veliki nedostatak GW-a Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pirati??? | Carl Jonson CJ | O igrama uopšte | 840 | 19.1.2007 14:25 |