![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Veteran
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 629
Zahvaljeno 33 puta na 26 poruka
|
![]() Citat:
Tip za Hidru, budite blizu kada radi onaj poision breath, jer ste tu najsigurniji, a takodje pogledajte na YouTube kako su neki ljudi uspeli da je ubiju za manje od tri sekunde, ili naprimer tri hidre od jednom. Takodje, da li je neko bio u Secret Passage-u ili recimo dobio Overlord (mala kornjaca) kada je ubio Hada? Zapravo ne, ne treba ti original, ali je na netu bezveze jer svi koriste cheateve i varaju. Jedino ako nadjes neku grupu pa zakazete partiju. Poslednja ispravka: Maladikt (27.8.2008 u 9:10) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Veteran
Član od: 18.10.2007.
Zahvalnice: 118
Zahvaljeno 149 puta na 117 poruka
|
![]() Citat:
Treci put kad sam pokrenuo igru od fontanice blizu tog Toxeusa nije ga vise bilo, prosao sam ceo lavirint i trazio sam van njega i nista. Mislis na ona vrata kod plaze posle nekog grada koja su zakljucana questom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Veteran
|
![]()
ma ok sta es ima takvih i ljudi!
Ali ne znam kako da nadjem neki cd-key koji nije iskoriscen...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Kekule Mekule
|
![]()
Evo za Toxeusa u spoileru sta sam nasao:
Spoiler za Toxeus The Murderer:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Veteran
Član od: 18.10.2007.
Zahvalnice: 118
Zahvaljeno 149 puta na 117 poruka
|
![]()
Pa gde mu je ta "really cheap strategy" sto pomenu na pocetku?
@Lazar95: CD key koji nije koriscen skoro je nemoguce naci, cak i da imas original moze se desiti da je neko vec koristio taj isti kljuc. Ako i ubacis neki cd-key kada naletis na neki server na kom je on koriscen da bi igrao na njemu morao bi da reinstaliras igru sa drugim kljucem da bi mogao tu da igras i tako u nedogled. Ja i komsije imamo razlicite cd-keyeve pa mozemo da igramo u LAN-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Kekule Mekule
|
![]() Spoiler za Really cheap strategy:
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Andross na korisnoj poruci: | ||
Half-Life boy (26.8.2008) |
![]() |
#167 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Imate na Steamu i igru i ekspanziju za 1100 dinara ukupno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Član
Član od: 30.3.2008.
Zahvalnice: 165
Zahvaljeno 13 puta na 10 poruka
|
![]()
Kada ubijes Hada postoji sansa da on ispusti Overlord-a. Overlord izgleda kao mala kornjaca i to ti je kljuc za ta vrata. Kada jednom dobijes overlorda posle mozes sa tim likom da ga koristis na svim tezinama. A sto se tice toga koliko cesto Had ispusta Overlorda, pa recimo da to zavisi od toga koliko imas srece, meni uglavnom treba da ga ubijem 10-ak puta.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Yanosh na korisnoj poruci: | ||
bojanh (27.8.2008) |
![]() |
#171 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() nego koliko sam primetio na snimku,tamo ima dosta unikatnih cudovista koji ispustaju dobre stvari,jel se sve svodi na to da tamo idem samo da bih nasao dobre stvari? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Veteran
|
![]()
Jel cita neko postove. Rekao sam, ne treba original da bi se igrala preko neta. Samo idi u multiplayer, join internet game i izaberi jednu od partija koje se igraju, ili stvori svoju. To je najveci problem i zato je verovatno Iron Lore propao, ubila ga piraterija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]()
Natrcao sam na ovaj thread i video nesto sto mi je privuklo paznju...u pitanju je Overlord item koji ostaje iza Hadesa. Pao mi je 1 (mozda i 2, na drugim likovima) i tek sad vidim koja mu je svrha...Da li je za otvaranje tog prolaza potrebno jos nesto ili samo Overlord? I gde se uopste nalazi Secret Passage?
Takodje mi zabunu stvara jos par itema...kljucevi koji ostaju iza bossova pre Hadesa (Key of Warden of Souls, Moon Key...) kao i stoneovi (Venom Stone, Cold Stone...). Cemu to sluzi (a uz to i ne radi)? nadam se da ce se neko povampiriti da mi odgovori... Btw, obozavam Hunting buildove...Haruspex, Warden, Brigand... |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Starosedelac
|
![]()
1.da bi otvorio secret passage,treba ti samo overlord koji ispadne od hadesa.
2.secret passage se nalazi u prvom gradu u expanziji pre samog ulaska u onu sumu,znaci kad stignes do one fontane koja je na ulazu u prvu sumu,vrati se malo nazad,odnosno idi levo,pa gore,i videces vrata i tu je taj prolaz. 3.Key of Warden of Souls ti otvara kavez od dinosaurusa i ostale kaveze koji se nalaze u hade's palace. 4.moon key,sun key i jos neki,zaboravio sam koji,ti sluze za neki quest,a te keyeve moras naci u tombovima,uglavnom kako otkrivas okolinu,tako nailazis na tombove i uzimas kljuceve,ali sudeci po tome da ti imas samo moon key,ocigledno da ne istrazujes dovoljno,i da se kreces samo zacrtanom putanjom.skreni malo sa staze pa pogledaj sta ima okolo ![]() 5.venom,cold,itd,ti sluze za misiju koja se zove hade's treasury,moras da nadjes 4 takva kamena i da ih ubacis na jedno mesto,a to mesto se nalazi u jednoj pecini pored jednog grada,4,5 ili 6 grad je u pitanju,nisam siguran. eto toliko,nadji neki walkthrough ako si negde zapeo,pa malo procitaj. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bojanh na korisnoj poruci: | ||
Morca (8.10.2008) |
![]() |
#175 |
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]()
1. Overlorda dobih davno...samo nisam znao sta (i gde) sa njim...sada znam
![]() 3. Samo to? Bah...to sam i uradio...nista bitno. Mada negde dole, kako prolazis, vide se i razna druga vrata sa strazom ispred koja su mi nedostupna. Sta sa tim? 4. Mislim da imam jos neki kljuc, moram da proverim...BTW, ja sam jedan od onih fanatika koji vole da zavire u svako cose...i ne secam se da ima Tomb sa zakljucanim vratima... 5. Znam za to mesto...ako je to to (Tsakonian Ruins ili tako nesto). Mada tu nisam nasao nikakav oltar ili tako sto. Pokusacu da dodjem sa kamenovima pa da probam...Mislim da imam sva 4 (ako ih ima 4),moracu i to da proverim... Hvala, u svakom slucaju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Veteran
|
![]()
Ja sam krenuo igrati iz pocetka jer nisam sacuvao prethodni save. Sad sam napravio Rangera i mogu vam reci da mi se mnogo vise svidja nego Warfare sa kojim sam presao igru prosli put. Trenutno mi je lik 22lvl i probija strelom sve zivo.
![]() Samo sam jednom izginuo i to kod onog cuvara porodicne grobnice u Gizi. Roknuo me 2 puta i skinuo mi 1400 helta. Obozavam Diablo tip igara i ova igra je odlicno osvezenje dok ne stigne D3. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Veteran
|
![]()
Titan Quest je skoro prevazidjen, za nekih mesec dana, kada Sacred 2 uzme maha, zaboravice ga (TQ) svi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Novi član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ne bih rekao, Alek. Ovo je jedna odlicna igra, evo ja krenuo opet posle godinu dana.
![]() Ne mogu da prestanem, aaaaaa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Novi član
Član od: 4.4.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ljudi da li se nekom desilo ovako nesto sa TQ IT. Instalirao sam prvo TQ pa IT. Preko IT igram TQ treci act, i u ovoj poslednjoj mapi desavaju mi se bagovi, neke stene imaju plavo zutu boju, neki mostovi su nevidljivi i ova velika pecina ne postoji. Ne znam sta da radim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Član
|
![]()
Zdravo svima, presao sam Titan Quest bez ekspanzije, medjutim kad sam instalirao ekspanziju Immortal Throne i kad sam importovao lika iz obicnog Titan Questa docekali su me isti kvestovi kao i u obicnom Titan Questu sto sam naravno presao. Ne pada mi napamet da ih ponovo radim ali me interesuje kako i gde se nastavlja prica posto mi se cini da je sve isto kao i u obicnom Titan Questu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
immortal throne, titan, titan quest |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |