![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Thnx, biće opasniji, danas ću da počnem i donju vilicu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Update:
Vilica je tu čisto da dočara stvar, iako prave glave nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Veteran
|
![]()
Probaj da dobiješ veću oštrinu na donjem delu očiju... znam da je teško da kontrolišeš smooth al probaj... takav trougao sa oštrim ivicama pravi dobar bad-ass look
![]() Samo mala sugestija... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Član
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 31 puta na 9 poruka
|
![]()
mala sugestija------ zube menjaj ,bolje ih uradi u metalnom obliku da se stapaju sa kacigom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@ DarkNemos
Probao sam vec, ali mesh se onda poremeti i izgleda k'o da su mu se oci zguzvale ![]() @ Dimke OK, if U say so. Zubi su inace raytrace mat. sa mapom u enviroment |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Veteran
|
![]()
Pokušaj nekako... stavi mu više poligona na tom mestu...i champferuj mu ivicu(pretpostavljam da već jesi) takodje probaj da na obe strane ivice postaviš par linija koje su jako bliske ivici očiju... trebalo bi da pomogne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vec ima linija koja je blizu ociju, probao sam ali ne ispadne lepo, posto se "oko" nalazi u udubljenju koje sam napravio pre njega, tako da onda moram da chamferujem i to udubljenje a onda izgleda retardirano tako da sam se manio toga i probao malo da poradim na izgledu celokupne slike, malo sam brljao po PSP-u i uspeo da namestim neke lepe efekte sa Focus Blur-om i Contrastom
![]() Anyway, thanks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Član
|
![]()
Evo neki WIP od mene.2/3 završena.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
mmmm... I like her... eyes
![]() Jako interesantan shader, mislim da može da ispadne baš cool. Daj neki render sa strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Oho, pa ovakav human model nije bio do sad na ovom forumu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Član
|
![]()
@Bobi >,hmm eyes &) Shader nije nishta posebno tekstura u SSS fast skin ,ali sa jakim svetlom.
@Urosh>U pitanju je poly mesh, sa teksturom i opacity mapom.Jbg animacija kose che ichi kao cloth ,maxov hair me neshto #ebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Radim za opet za neki chalenge animaciju, čija je tema crna rupa.
Priča: Dva spaceshipa patrolirajući, nailaze slučajno na neki pokvaren brodić, koji pluta svemirom. Iz zaebancije pucaju u njega i oholo se smeju. Pokvaren brodić se zatim pretvara u omalenu tačku, transformiše se u crnu rupu i jednostavno usisa ona dva broda. Na kraju se crna rupa opet pretvara u omaleni pokvareni brodić i nastavlja da pluta svemirom, čekajući ostale posetioce. Skoro sam završio najbitniji deo, tj. deo kada crna rupa privuče ona dva brodića. Kritikujte iz petnih žila. ![]() You tube preview Download-6MB_dvx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Veteran
|
![]()
Auuuuuuu........pa da raspalim
![]() -Ako hoces da ne idesh napred......treba ti reverse thrust.... -Sta god da si radio za crnu rupu..... Ouch... Nekako moze to bolje..(ovo ne izgleda kao crna rupa..) -Sredi UVW na brodovima..(u onom close up kadru bash upada u ochi..).+ Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr BUMP. ![]() ![]() Kamera ti je kao i uvek super.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
Pohvale za kemeru!
![]() E sad, i meni se ne dopada dizajn brodova, asocira me na neke reptile....kao da su iz jednog dela. E na kraju cu ti nacrtati neki brodic, a ti ga izmodeluj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Starosedelac
Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@nesonjacc
Znam za particles, ni meni se uopšte ne sviđaju. Evo baš sam sada hideovao sve ostalo osim njih, ispravio ih malko, i renderujem, pa ćemo da vidimo. Što se clouse-upa tiče i strečovane teksture, mislim da je konačno došlo vreme da upotrebim jedan jak deepth of field. ![]() Ne mogu sad i napred da mu modelujem thrustere... nego, poslušaću savet sa DZ-a i zadnji brod će da uspe da se okrene pre nego što bude usisan. @kinteC Ma stvarno me mrzi sad da modelujem nove brodove ili da ove menjam... uostalom, sačekaj da probam da malko sredim svetlo (sada su samo nekoliko omnija na brzinu nabacana) i da ga malko filmski obojim. Videćeš... biće potpuno druga priča. @Mrka Kapa Hvala na infu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Veteran
|
![]()
Vidim da se neko sprema da pobedi nekog
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ko šta gde kako?
---------------------- Update: Malko sam sređivao particles, malko sam neke kadrove ispravio i gomilu sistnih stvari, poput nebule i t.d. E da, i svetlo sam nešto čeprkao, mada još uvek nije to to. Preview download link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Veteran
|
![]()
Evo moj prvi izmodelovani automobil. Bilo je par hiljada pokušaja od kako sam počeo da koristim max ali nijedan se nije završio ni sa školjkom. Neko će reći da je ovo totalni crap i da je loše iliti nije vredno pažnje ali za prvi put je meni odlično i veoma sam zadovoljan.
Pozdrav ![]() Poslednja ispravka: DarkNemos (23.6.2007 u 14:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
3d radovi, tutoriali |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
3D galerija (finalni radovi, komentari) | 3dM@niak | 3D radovi | 1523 | 24.7.2020 22:29 |
3DS Max tutorijali za početnike | PeTkO | 3D radovi | 107 | 30.7.2014 22:12 |