![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka
|
![]()
Cas Fizike, svi se bacili na neke zadatke a samo jedan lik nesto crtakara po svesci... Dolazi profa
P:[gleda onaj njegov rad sa daljine] i kaze:Ajde sada lepo brishi. D:Ali profesore hemiska olovka nemogu da obrisem. P:Ma brishi napolje ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Starosedelac
|
![]()
Evo vam jedne prakticne izreke koju sam cuo kad sam isao sa drugom koji je trebao da poalze vozacki, a mudri instruktor mu je rekao:
"Sine, skola je sporedna stvar u zivotu, zdravlje je sporedna stvar u zivotu, zenske su sporedna stvar u zivotu.......ali kad je guzva u saobracaju......a ti das migavac za levo........ a skrenes DESNO!!!..... TO TI MOZE BITI POSLEDNJA STVAR U ZIVOTU!! ![]() Znaci 2 dana sam se valjao od smeha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Banned
|
![]()
danas mi otisli u "multimedijalnu" ucionicu (jedan komp i televizor) da bi nam nastavnica pustila neke snimke sa hora.I mi svi lepo seli na svoja mesta i nastavnica onako svecano kaze:"Deco, danas ce te gledati snimak naseg hora na okruznom takmicenju " (osvojili 1. mesto).I nastavnica izvukla DVD sa snimkom i onako svecano pretisne dugme za otvaranje dvd citaca (komp je bio ugasen).Ona pomisle da nije lepo pretisla i opet pretisne, kad ono nece.I na kraju iznervirala se i pocne da pretiska ono dugme ko nenormalna, a ja se kidam od smeha.I ja nisam mogao vise da izdrzim i kazem onako pun suza od prigusenog smejanja:"Nastavnice, pa kompjuter nije ukljucen".A tek ona meni:"ILIJA MARS NAPOLJE"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Novi član
Član od: 4.4.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ljudi svaka vam cast za temu. Mislim da bi trebali skupiti sve bisere i izdati knjigu.
Evo mog bisera: Odem ja kod komsije da vidim njegov komp (486-ica , DOS kao main OS i instaliran WIN 3.11, da skratim). Poceo ja da istrazujem po win-u (isao sam u osnovnu skolu i veoma malo sam znao da radim na kompu). Vidim ja neki folder start up, reko cemu li ovo sluzi? I ubacim ja exe fajl neke igrice koja ne radi u start up. Pokrenem ja sledeci put machinu , ukucam u dosu win, pocne on da ulazi, kad odjednom crn ekran. Ja prebledeo (sta sad da radim!) ![]() Srecom nabavim od starijeg druga komande u dos-u, nadjem doticni exe file i izbrisem ga. Komsija naravno nije ni znao sta sam radio po kompu. ![]() I tako ja obogatim svoje iskustvo o racunarima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Bio ja letos kod prijatelja (caletovog doduse, ali se druzimo svi kolektivno) na poslu, inace radi u banci, i ode on negde, ja (ko ja) butam po kompu (inace spor a radi neki transfer) i odjednom blokira govedo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.884
Zahvaljeno 1.004 puta na 623 poruka
|
![]()
licni mini blam:
jos daaaavno (u osnovnoj) na casu srpskog smo citali odlomak neke knjige- svako po malo. A ja sam umesto "....nasli su se usred bela gaja..." procitao ovaj deo recenice: "...nasli su se usred bela JAJA..."! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
![]() A jednom neka (pre)debela žena išla ulicom tako da sam morao da dam žmigavac i pređem na suprotnu traku da je zaobićem, i počinjem ja "Dobra žena ova..." a on se ubacuje "jest dobra, za sapuna" ![]() Ili kad su dolazili ovi norvežani u školu, prilazi naš direktor ovom jednom mom žutom drugu i govori polako, slog po slog "Do-bar da-n" A on zinuo "Molim?" Premoto da je i on iz Norway ![]() Majke mi, ova Pljevlja su puna bolesnika, to je nevjerovatno, svak pa i stari ljudi samo neke boleščine pričaju.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Član
|
![]()
Na pitanje 'Na koje se rodove deli knjizevnost'
Jedan lik iz mog odeljenja je rekao 'muski,zenski i srednji' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Član
|
![]()
Ovo mi sestra pricala:
Pre par generacija na pismenom bila tema 'sta je hrabrost?' i lik uzme preko A4 strane napise 'ovo je hrabrost' i preda rad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#811 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A kakav nam je tek profa filozofije
![]() Znači, kod nas se tradicionalno slave maturske ispred škole na košarkaškom igralištu (počeli smo u ponedeljak- svaku noć do subote ![]() E sad bio ovaj filozof, i neka 4ca se popela na koš, i on je ćitavu noć (sinoć) računao dal može konstrukcija koša da izdrži.... Kakav je to brat... Vozi trabanta (iako ima pežoa 206 čini mi se) kada god ide na posalo, svadbe i sahrane, prikazuje se u javnosti, kao mrzi materijalno... A najjače je kad je poveo ujutu sina prije škole u vrtić, stao ispred gimnazije i rekao mu da sačeka u autu, ode nešta do škole da uzme, sad će doći... Negdje na četvrtom času se je sjetio da mu je sin u autu... A najjače što nam ispred gimnazije ima kućica na drvetu... ![]() A dvojica likova sa prozora mahali srpskom zastavom... Pa je odnese vjetar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Jedan lik tako na temu "Pejzaz koji me je ostavio bez daha" ili tako nesto,nisam siguran...Opisivao kako je u nekom kaficu posmatrao pejzaz predivne devojke koja jede sladoled,i opisivao i opisivao.... By the way,dobio je 5...Jer je bio originalan,i jer je profesorka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Juce sam bio strasno promukao, grlo me je kidalo k'o nenormalno i jedva sam bio u stanju da pricam. Hteo sam da kupim neke diskove da nesto narezem i krenem sa drugaricom do prodavnice po diskove. Ispred prodavnice joj kazem da uzme 4 Verbatim DVD-ja od 16x + standard i dam joj pare za diskove. Po ulazsku u prodavnicu cura 'ladno trazi 16 Verbatim diska standarda 4 za brzinu + puta!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kupio mi drugar (koga poznajem već 12 godina; to ti je pednost i mana manjih gradova što većinu ljudi znaš prokleto dugo) novu Tojotu Auris, vadi sinoć ključeve kao neki relic, a mi mu se svi klanjamo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Starosedelac
|
![]()
Danas smo na istoriji ucilu Spartu i drug ispred mene se okrene i pita: " a Sparta jos postoji?"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 | |
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
![]() Citat:
![]() - sedim na fotelji i ctam sk.Dolazi moja sestra i vidi u sk da je izashao novi Thief (igra (bilo je davno)). ona:Nabavi mi tu igru ja:Nece raditi na nashem pc-u ![]() ona:Shto ![]() ja: (citam Recomended system requierments)...GeForce 5xx ![]() ona:Ma to je neki glupi demo to nam ne treba ![]() ja: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Mrtva pijana cura kod mene na zurci uzima Svet Kompjutera i udubljeno cita. Ja je pitam sta citas to a ona 'Horoskop', evo vidi (i pokazuje mi 'Test of time')
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
E napravi nas na ništa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
![]()
Bio ja bolestan,ubijalo me,povracao,znojio se...I uvece kazem ja za stolom:"Boze,molim te da vise ne budem bolestan,dao bi sve evre koje imam(oko 80 tada),pa makar mi ispali na ulicu".Posle pet minuta-ja zdrav k'o dren.Razmisljam ja:ako mi je ispunio zelju da budem zdrav,verovatno ce ispuniti i za evre na ulici,pa brzo kazem:"A mozda i ne bi!"Kad je pocelo da me boli...Joj zivote...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
biseri, lapsusi, nije smesno, smesne situacije, smesno |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Situacije kad vas je vaš ljubimac (komp) doveo do ivice razuma | ivan79 | Brbljaonica | 45 | 8.4.2010 13:45 |