![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.942
Zahvaljeno 2.139 puta na 1.190 poruka
|
![]()
Greota da ovakva igra nema svoju temu, a određene AAA baljezgarije imaju.
Elem, Tainted grail je RPG iz prvog/trećeg lica, može se reći po načinu izvođenja da su uzor Elder scrolls igre (osim što je ovde borba zanimljiva), a po istraživanju da su uzor Gothic igre. Priča i pisanije su navodno bolje od Enderal-a to ćemo tek da utvrdimo. Igra je izašla pre nekoliko dana, i ja planiram da uskoro utonem u nju kada prođe ovaj kritični period, kao i kod svake igre dok se ispegaju bubice. Ako ovaj podatak nekome znači, igra sličnog izvođenja - Avoided - pardon Avowed, nije dostigla broj igrača kao što je ova na parnoj platformi. Verujem da igra može da bude RPG godine. Evo nekoliko screenshotova Spoiler za slike:
|
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
player1 (26.5.2025) |
![]() |
#2 |
Kekule Mekule
|
![]()
Igrao sam u early accessu pre godinu i po dana, dosadna igra do zla boga bila tad, probace se opet mada ne gajim nade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.942
Zahvaljeno 2.139 puta na 1.190 poruka
|
![]()
Ja to ni u jednom komentaru/utisku nisam video, a procitao sam ih desetine.
Cak naprotiv, hvale je da na svakom koraku ima nesto novo i interesantno, u vidu izazova, opreme, lokacija, tajni. Cak i oni sa RPG Codexa koji pljuju po svemu zivome ovo hvale. Nema crnaca i pedera, i to da dozivimo u 2025.-oj. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
zokocx (27.5.2025) |
![]() |
#4 |
Kekule Mekule
|
![]()
Verovatno da su poboljsali dosta stvari jer sam je jako brzo batalio i obrisao onomad, igra se cim iscedim Oblivion Remastered. I Lies of P sam otpisao bio na osnovu demoa pa mi je sada najbolji "souls" naslov.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kings of Lorn: The Fall of Ebris | Exia | Akcione igre | 5 | 9.6.2019 2:39 |
Dark Fall 3: Lost Souls | MarkoNI | Avanturističke igre | 19 | 24.3.2010 20:25 |