![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.009
Zahvaljeno 4.075 puta na 2.445 poruka
|
![]()
Koliko je MS stavri kupio samo da bi ih polako pokopao u zemlju je prosto neverovatno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 945 puta na 701 poruka
|
![]()
Pričam u svojstvu privatnog korisnika. Nisam probao nove verzije, naročito što sam jako pogubljen šta je u stvari nova verzija, jer su izvrteli to šest hiljada puta.
Kao privatni korisnik apsolutno nemam potrebu da razgovaram sa bilo kim preko Teamsa, a što se poslovne verzije tiče, u mom poslovnom okruženju ga ne koristimo. Poslednji put kada sam ga probao, to nešto je glavilo CPU na 100% jedno desetak sekundi prilikom startovanja i sisalo RAM gore od Chrome-a, a nije bilo do mašine. ![]() Sa druge strane, Skype sam, do verzije 5, redovno koristio i bio je to fenomenalan program, a onda su došli Android telefoni kod nas, logično je bilo da bude i Skype na njemu, ali nikada, ali nikada meni Skype nije zvonio kada bi me neko zvao (čak i ako držim uključen telefon sa sve otvorenom aplikacijom i zovem sa drugog Skype naloga), poruke bi isto kasnile ili ne bi ni stigle uopšte (vidim ih tek na deskop verziji Skype-a) i onda sam ga obrisao. Više se i ne sećam detalja, ali koliko se sećam, verzije pre v5 (koju je MS izbacio nakon kupovine) su super radile na Androidu, a posle je MS onemogućio da se sa starijim verzijama loguješ na nalog. Postojali su neki <5 nezvanični modovi koji su omogućavali da se loguješ i sa starijim verzijama, ali to je bila igra mačke i miša koja me ne smorila šestoko. Kasnije je došao Viber koji je postao masovno popularan kod nas i nisam video potrebu da se ikada više vratim na Skype ili probam detaljnije Teams. Poslednja ispravka: bachi (1.3.2025 u 14:21) |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Član
Član od: 8.3.2009.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 72 puta na 65 poruka
|
![]()
Kad se već pominje privatni korisnik, koja bi po vama bila najbolja alternativa Skajpu? Treba mi za starije korisnike računara koji nisu vični promenama a koriste ga za svakodnevnu komunikaciju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Veteran
Član od: 16.7.2010.
Zahvalnice: 100
Zahvaljeno 214 puta na 171 poruka
|
![]()
Kakogod,Microsoft odjavljuje skype u maju ove godine,ostaje teams...bezveze,tako da viber ko i većina.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pera82zmaj na korisnoj poruci: | ||
worstever (3.3.2025) |
![]() |
#107 |
Član
Član od: 26.4.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 41 puta na 30 poruka
|
![]()
Jel imate preporuku za alternativu Skajpu?
Da ne treba broj telefona za otvaranje naloga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Imaš Google Meet iz gmaila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
instalacija, problem i pomoc |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Skype ne vidi kameru na win xp sp3 | Black Adder | Ostale komponente | 4 | 15.11.2014 20:11 |
Problem: Skype iOS - Skype Win | ZoNi | Aplikativni softver | 2 | 21.1.2014 15:21 |
Skype-brisanje Skype name | PS mode | Web razvoj | 3 | 13.4.2012 11:39 |
problem sa skype | mnikola91 | Aplikativni softver | 0 | 29.9.2011 13:13 |
Skype adapter za fiksni telefon | ZoNi | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 1.9.2011 14:53 |