![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.667 puta na 4.099 poruka
|
![]()
Za mene igra je za sada fantasticna. Mislim igra spaja moje omiljene zanrove/teme (immersive sim i potraga za blagom) tako da je ovo kao pravljeno za mene
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (12.12.2024) |
![]() |
#102 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Nakon 12h stigao do druge velike zone. Sta reci nego da je igra prevazisla sva moja ocekivanja. Machinegames je uspio da pored Uncharted-a i Tomb Raider-a napravi nesto sto je drugacije i unikatno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Zavrsio igru nakon 29h (nisam zavrsio sav sporedni sadrzaj) i ovo je zaista fenomenalana igra. Dobra prica, odlicni likovi, odlican gameplay kao i istrazivanje. Takodje dizajn nivoa je fantastican (postoji jedan kratki nivo koji necu da spojlujem koji me je toliko oduzevio da sada hocu da vidim citavu igru smjestenu u toj lokaciji XD). Graficki igra je takodje fantasticna, lokacije zaista izgledaju fenomenalno (neke manje, aneke vise ali sve su odlicne).
Ako moram da biram mane to bi bile poprilicno lagane zagonetke i to je prakticno to. Neki ce se zaliti na AI protivnika ali ovo nije hard core igra nego prije svega filmska avantura stoga po meni ni AI protivnika nije los. Zaista nemam nista protiv da igram Indiana Jones igru ovoga kvaliteta svakih par godina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
BlackArrow (11.1.2025), misterycracker (12.1.2025) |
![]() |
#105 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Ja sam bogami ubo 40ak sati, sa većinom sporednjaka
![]() Prva igra koju sam prešao ove godine, odma prva koja dobija desetku. Recimo, prošle godine nisam odigrao nijednu koja bi do te ocene došla (veoma blizu su bili Wukong i Dungeons of Hinterberg, ta me je baš ščepala iz nekog razloga, Neva mi je isto bila sjajna ali ima i manjkavosti). Ovo je sve što želim od avanture u video-igri, bukvalno svaki segment je odrađen sa mnogo ljubavi. Lokacije su šarenolike, puzzle elementi intuitivni ali nateraju i da promisliš, pogotovo sporedni sadržaj. Kad smo kod njega, side questovi su srž igre, nekad ima mnogo više mozganja i istraživanja tu nego kod glavnih misija koje postaju linearnije. Likovi su zabavni, Voss je jedan od najsmešnijih najluđih negativaca, prosto pokazuje koliko je čitav tim bio zabavljen praveći ovaj omaž filmovima. Jedino što mi je smetalo, i što se nadam da će doneti kroz neki patch, jeste nemogućnost da hud bude sklonjen, fino su implementirali mapu i ostale stvari, volim fizička rešenja toga kao u Metro Exodusu, ali health bar je gotovo uvek prisutan (što se vidi i na dexovim skrinšotovima gore). Kao i ona tačka na sredini koja mi je ubadala um na OLEDu, ali to sam mogao da rešim nekom linijom u konzoli, iako zamara jer mora da se unese svaki put. Igrao sam u 4K, DLSS Quality na konfi iz profila, bez path tracinga nažalost jer na ovoj rezoluciji guta dosta memorije, a Frame gen isto nije bio viable, dosta štucanja sa njim i PT. Ako ispeglaju ovo, i ako DLSS4 donese neke novitete i za 40xx kartice koje poboljšavaju performanse, možda obrnem još jednom igru ove godine. Ako ne, čekaće neku drugu seriju grafičke kad budem mogao da igram u punoj slavi, jer vizuelno jedna od najslađih poslastica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 368 puta na 246 poruka
|
![]()
Ovu igru su radili ljudi koji baš poznaju materijal. Možda i najbolja stvar po filmu koju sam odigrao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Indiana Jones and the Emperor's Tomb | huligan | Akcione igre | 67 | 27.2.2021 4:06 |
Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues | Uros12 | Platformske igre | 14 | 17.11.2009 11:27 |
Bethesda kupila iD Software | donator99 | O igrama uopšte | 12 | 24.6.2009 23:31 |
LEGO indiana jones i star wars | zidan grobar | Platformske igre | 24 | 2.2.2009 12:03 |
Indiana Jones and the Fountain of Youth | Bart Starr | Avanturističke igre | 1 | 19.7.2006 20:15 |