![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Kekule Mekule
|
![]()
Gledam ovu sumanutu kolicinu pozitivnih review-ova, malo matematike i dodjemo do da je samo 3.6% review-ova na engleskom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 291 puta na 212 poruka
|
![]()
Ко ће коме, ако неће свој своме, јелте...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Član
Član od: 29.7.2015.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 141 puta na 79 poruka
|
![]()
Vrli novi svet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 1.511 puta na 1.043 poruka
|
![]()
Prešli Palworld po broju istovremenih igrača. Ostaje još samo PUBG kao glavni boss, gde su isto Kinezi doprineli velikom većinom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]() Citat:
![]() Sem kineskog i ostali pisu na maternjem uglavnom . Posle engleskog na iternetu najvise sadrzaja je na ruskom , ne ni na kineskim jezicima ni spanski kao sto bi se pretpostavilo. https://en.wikipedia.org/wiki/Langua...n_the_Internet Tu pise da je spanski drugi sa samo 0,1 % vise od ruskog ali mislim da nije zato ruski pretekao spanski ali ko ce sad da trazi izvore 0,1 % je i onako statisticka greska. Toliko cekam igru napala me opet temperatura i groznica jutros cim sam kupio igru. Spoiler za OFF:
Poslednja ispravka: Koreli A. (20.8.2024 u 22:57) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.884
Zahvaljeno 1.004 puta na 623 poruka
|
![]()
ja ti zavidim na groznici, jer meni deluje da je ovo ipak samo fina akcija koju predjes, bude ti ok dok igras i zaboravis je za koji dan. sto je fino, ali nekako mi nije za iscekivanje veliko.
mislim da mene moze da protrese samo ako na pc stignu bloodborne ili demon's souls. ![]() bloodborne ce, izgleda, u nekom momentu, mozda i do sredine sledece godine, moci preko emulatora da se otpika u full-u (osposobili su da moze da se pokrene), dok za demon's souls postoje glasine da ce ga izbaciti za komp. treba lepo iskoristiti soulsborne naslove koji su izasli pre ovog saltanja na open world. anyway, javi utiske podrobno, kao i do sad. ![]() samo da ne bude da svi bossovi mogu da se savladaju iz max 3-4 pokusaja, i mozda i u meni proradi nesto malko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Veteran
|
![]()
Mislim na pravu groznicu i temperaturu .
![]() Kupio sam igru i pocelo da mi bude hladno pa sve vise i na kraju 37,8 i to sa lekovima za spustanje temperature. A sange nemam da zivim kamoli da upalim igru. I onda me smorilo da bas sad mi se to desi. Pa onda modem picenje da zeza . Kunem se ugasio se 7,8 puta za vreme skidanja i svaki put se mucim da ga upalim. A igra se skida za sat ipo jer skida 22 MBps i opet ne mogu da skinem. I kad sam skinuo igru odjenom modem stabilan ne gasi se. ![]() Sad mi je malo bolje ipak .Lekovi cine svoje ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (20.8.2024) |
![]() |
#68 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.884
Zahvaljeno 1.004 puta na 623 poruka
|
![]()
ahah, pa dobro, ali deluje da te svejedno hvata maaaalko i groznica igranja igre.
![]() nista, ozdravljaj i javljaj svakako, ahah. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (21.8.2024) |
![]() |
#69 | |
Veteran
|
![]() Citat:
-----Edit 6:03 ujutru ![]() Borba je brza . Majmunsko eskiviranje je zadovoljstvo a i ako puno animacija ,jako dinamicnih i dalje precizno kao da je spora borba. Brzo se navikne na tacnu reakciju Majmuna .Tacno prati upute . Ima mnogo prostora za unapredjivanje , mnogo grana i nacina da se gradi lik. Levelovanje je kao u DS i EL gde se ide na mnogo nivoa naspram BG3 gde je level up pravi praznik. Ja volim ovo drugo kad moras da radis za jedan nivo ko konj a onda taj jedan nivo zaista pravi razliku. Unapredjivanje je bazirano na skilovima dosta . Postoje magije , transmutacije u druga bica i svasta nesto. Tezina je tu ( definitivno u DS opsegu) ali rano mi je da dam sud o tome posle 3 bosa . Jednog sam preskocio jer je ocigledno za kasnije kad se unapredimo, drugog dobio iz prve ali jedva bukvalno ,ostalo mu je da me pipne i da me ubije a njemu oko trecine zivota i nekako ga savladam uz malo srece . Treceg sam ostavio za sutra to jest danas po podne ![]() Hardwere Unboxing je napravio strasan video za podesavanja . Ima mnogo kombinacija video ce vam skratiti mnogo vremena ekperimentisanja da dodjete do najbolje kombinacije . Negde su razlike u izgledu izmedju high i cinematic velike a nikakavo optrecene za karticu nije . I obrnuto naravno . Global Ilumination razvaljuje na very high i cinematic a na high izgleda maltene isto a dosta manje opterecuje sistem. Kad dodjem tamo preko 50% za koji dan ostavicu jos detalja nista vise od ovoga ne moze da se kaze sem da je borba jako zarazna sto se vise bori. Likovi su interesantni pricaju nije cutljiva igra (bar za sad) . Poslednja ispravka: Koreli A. (21.8.2024 u 6:07) |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci: | ||
Aibo (22.8.2024), polarnimeda (21.8.2024) |
![]() |
#70 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 198
Zahvaljeno 458 puta na 296 poruka
|
![]()
Započeo sam i ja svoje putovanje na zapad.
Za sada je sve ono što su obećavali da će biti.Na petici igra izgleda prelepo i u performance modu a efekti kidaju.Ako se ne varam ili ako je ovo samo na početku ali blok ili neki perfect parry ne postoji, a nema ni mape.Atmosfera i likovi odlični za sada.Nekako mi deluje da neće biti tu puno materijala ali nakon što sam Shadow of the Erdtree igrao bukvalno do par dana pred izlazak Wukonga i prijaće mi nešto kraće. Toliko igara sada ima soulslike borbu da više nema smisla na osnovu toga svrstavati ih u soulslike igre, a ova igra to definitivno nije. Gospoda sa istoka ne samo da su krenula put zapada, već su i zadala ozbiljan šamar zapadu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Kekule Mekule
|
![]()
Znaci furry devil may cry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Starosedelac
|
![]()
Znači kida igra.
Plejada likova prilično impozantna.Nije From ali pojedini bosevi do sada ni malo laki.Odlična atmosfera.Osim onog zmaja mislim da sam već imao većinu boseva koji su bili u klipovima u poslednjih par godina u prva dva poglavlja, a manje više su bosevi i mini bosevi svuda, pa jedva čedam da vidim šta me sve čeka. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku m1aden na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (26.8.2024) |
![]() |
#73 |
Veteran
|
![]()
Najbolje je sto ima mnogo tajnih bosova i mini bosova ali imas spisak sa praznim mestima pa ako fali ime znas da nesto propustas a i dalje ti ostaje da nadjes gde i sta . To mi se jako svidja .
I to sto svaki neprijatelj i lik ima (sto bi mi mi zvali) basnu ili skasku tako nesto . Nisu dugacke a kroz mini pricu otkrivaju i o svetu i sve je unakrsno povezano . Kao pocen da se pojavljuje ime Yellow Wind Sage i kako ides sve vise otkrivas o njemu i pitas se ko je , kako ce da izgleda, bas mu prave hajp itd. A sve je zaista pravi mit tako da interesantno je uciti i pravu mitologiju . Koliko sam o Japanu naucio kroz igre pa budem radoznao pa istrazim van igre pa zavrsim na nekom dogadjaju i na kraju popravim malo razumevanje sveta kompletno. Zato volim kad su igre ili bilo sta utemeljene ne necemu kao i alegorija i inspiracija ili vise direktno nema veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Igra mi je mnogo teža nego što bi trebalo jer sam previše navikao na souls formulu. A bez block/parry opcije, ono što sam najviše mrzeo u souls igrama je oslanjanje na roll, tako da to ovde mora obrni okreni
![]() Zarad boljih performansi, ako ste na PC-ju predlažem da ubacite najnoviji DLSS, popravlja performanse, i zapravo čini frame generation legitimnim (za 40xx kartice), jer sam ja sa default verzijom imao nekih ghosting problema, i donji deo ekrana je bio umuljan skroz. Vizuelno izuzetno impresivna, priča je ok mada se dosta toga dešava u pozadini, i u kontekstu koji prosečan gejmer možda i ne poznaje. Moram da pohvatlim igru za dizajn zvuka, čini se da developeri sve manje pažnje ovome posvećuju (izuzev par odabranih) ali ovde je prosto užitak igrati igru sa dobrim parom hifi slušalica. Naravno, vizuelno izgleda izuzetno impresivno, sigurno najlepša Unreal5 igra do sada, i jedna od retkih koja se ne oslanja na već postojeće assete (khm Lords of the fallen 2 khm Remnant 2 khm Banishers). |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Veteran
|
![]()
There have been too many sign in failures from your location in a short time period. Please wait and try again later.
Sta se desava Steam mi ne da na svoji nalog . Zezam se satima ? I na kraju nekako resetujem sve i loz i email i da udjem poslaju mi potvrdu na novi mail i kaze ovo sto kaze iznad na engleskom . Sta da radim ljudi ? EDIT-Nesto mi se gadno desilo sa nalogom . Morao sam da preko platne kartice resetujem sve. I nije hteo da me pusti nazad . Nego da cekam satima. Usao sam preko VPN. Jel ume neko da objasni sta se desilo ? Zasto nije hteo da mi prizna ni lozinku ni email ni telefon ? Na kraju sam morao i VPN da koristim. Da li moze DENUVO da napravi ovakvo zezanje ili neki steam.api fajl ili sta vec ?A imao sam pre nekoliko dana i prijave od Googla da imam sumnjive aktivnosti sa naloga i da treba d promenim lozinku sto sam i uradio. Bice da imam neki virus ili nesto sto ne moze AV da ocisti. Ne znam. Samo da ne bude opet . Poslednja ispravka: Koreli A. (29.8.2024 u 1:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.168 puta na 1.335 poruka
|
![]()
Jedina zamerka koju imam jeste optimizacija ostalo je sve top notch, igra je brutalno zarazna. Kinezi objasnili Ubislopu i sličnim "aaa" izdavačima lol. Bosevi su odlicno dizajnirani i za*****i XD. Amd fsr/frame gen radi čuda ali definitivno moraju iz GS da se pozabave performansama pogotovu kad je (u mom slučaju) u pitanju high end hardver. U glavnom ovo je goty materijal.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci: | ||
Aleksandar Djurovic (2.9.2024), Koreli A. (3.9.2024) |
![]() |
#77 |
Starosedelac
|
![]()
3. i 4. poglavlje - ogromno! Koliko god je na početku delovalo da neću tu biti baš puno istraživanja i taj deo su odradili gospodski.Zaista neverovatna igra.U potpunosti ispunila sva očekivanja i sve je ono što su od prvog klipa pa do izlazka najavljivali i apsolutno je sve ono što sam se nadao i navijao da će da bude.Ni ta optimizacija, bar na soniju, nije nešto preterano problematična.S obzirom da su ljudi koji su radili igru do sada radili samo igre za mobilne telefone.Boseva, tj. Yaoguai-a sa skalom na dnu ekrana ima toliko da je to neverovatno i ne znam koliko je ispravno nazivati ih bosevima ili mini bosevima jer su zaista na svakom koraku.Većina ih je hrana za palicu samo, ali ih ima tako dobro animiranih i kompletno urađenih u smislu animacija, magija, pokreta...
Igra zaista najviše liči na Sekiro-a u smislu tog nekog kretanja i borbe i jedini propust koji igra ima je što nema parry kao parry.Mislim da bi borba bila mnogo efikasnija sa tim.Ima onaj jedan potez u skilovima gde iz light napada prelaziš u heavy baš u momentu kada neprijatelj treba da udari pa to bude kao neki blok, ali mi to i dan danas nešto baš ne uspeva.Možda sam par puta slučajno uspeo.Po svemu ostalom igra je GoW.Kombinacija par ekselans! Mislim da u 3. i 4. poglavlju pola stvari nisam istražio i pronašao.Ako je suditi po mestima za meditaciju bar. Generalno su bosevi na kraju poglavlja jedini pravi ozbiljan zalogaj i Loongovi koji su mi ujedno i najbolji bosevi manje više.Ma i tigrovi. Mislim da mi je ipak najveći utisak ostavio mini bos sa samog početka, najviše zbog svojih animacija i uopšte zbog svoje pojave. Pretendent na Great Sage-a je prilično mutav ali i kao takav ima više harizme od mnogih drugih takozvanih junaka. Pravljenje odgovarajućeg builda u smislu kombinacija sa gourdovima, armorom, amajlijama, quick itemima... milina! Jedino mi je skroz bezveze, ako tu nisam nešto pogrešno shvatio što može samo jedna palica da se poseduje, tj. ako se kraftuje jedna, pa se kada postane dostupna kraftuje druga, ova prva ne ostaje, nego ako želim nju ponovo, moram ponovo da je kraftujem. Animacije između poglavlja svaka u svom umetničkom stilu i svaka sa različitim tipom animacije kao u Love, Death and Robots ![]() ![]() ![]() Ne znam šta još može da se pojavi do kraja godine. Shadow of the Erdtree iako je po meni i kao DLC bolji od svega ostalog što je izašlo ove godine, ipak je DLC.U tom smislu ovo je GOTY.Puta 2. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku m1aden na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (4.9.2024) |
![]() |
#78 |
Veteran
|
![]()
Mislio sam kao mnogi,a nisam upoznat sa samim mitom , da je ovo prica o Putu na Zapad ili kao neka verzija iste.
U stvari je direktan nastavak i kad se zna mit (dovoljno je sazetak ne mora da se procita knjiga ![]() Pogledajte neki video koji prepricava Put na Zapad da sam znao uradio bih to pre pocetka igre. Malo konteksta treba ne mnogo , cisto da se zna ko je ko i sta se desilo. Likovi su stvarno dobro uradjeni i ozivljeni . Poslednja ispravka: Koreli A. (7.9.2024 u 6:37) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci: | ||
player1 (6.9.2024) |
![]() |
#79 | |||
Veteran
|
![]()
Erlang je neprikosnoven. Ali iz 20. pokusaja ili 25.
![]() Moze se zavrsiti igra obicnim krajem a onda samo kad vrati u glavni meni ne ide se na novu igru nego nastavak trenutne i igra vraca pre poslednjeg bosa tako da moze sve da se odradi sto je potrebo za drugi kraj ili ako jeste da se ide na drugi kraj. Sto je jako lepo . Jedna borba mi fali tj jedan NPC jer sam otisao pravo na finalnu borbu i zakljucao se ovaj dogadjaj (4. poglavlje) . Raskrsnica je bila i nisam znao.Ali bos taj dolazi kasnije tako da mi samo jedan lik fali u dnevniku. Sve boseve , sve tajne , sve oltare ,oruzija sav sadrzaj. 99% igre sigurno jer nisam zelo nista da propustim. I naravno oba kraja. Toliko je legla igra da jednostavno nije bilo tesko ici gore dole po 100 puta za svaki slucaj ![]() Dobice igra i DLC u stilu Shadow of the Erdtree i zvanicno je najavljeno. Odlicno 10/10 . (Sad na Space Marine 2) Nadam se da ce Kina postati novi (kao) Japan za igre . Sa svojim smekom i stilom kao sto bi sve kulture trebale da imaju svoji pecat i prepoznatljivost u igrama kao sto smo imali u drugim oblastima i imacemo opet. Neminovno je. A otvorice se i drugi kako tehnologija bude dostupnija i vise "pismenih" za istu bude bilo. Kao sto je bilo sa filmom. Ako ne dodje do neke katastrofe istorija igara zapravo nije ni pocela. Tek treba da stasa generacija koja ce imati veliki procenat klinaca koji zele " da prave igre kad porastu " ![]()
Poslednja ispravka: Koreli A. (8.9.2024 u 6:36) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]()
Fantasticna igra. Opravdala sva ocekivanja.
Odlican gameplay kao i dizajn neprijatelja i okruzenja. Igra je prelepa ,a ipak dobro radi, bar meni GTX2060 sve na high osim senki , ume da zasecka pri transformaciji doduse i poprilicno me to nervira, ali boze moj. Istrazivanje je isto dobro odradjeno - tajni bossovi i loot. Crafting je takodje zanimljiv, taman ga ima koliko i treba da ga bude. Nijedan jedini bug nisam imao sto je isto plus. Bosseva i mini bosseva ima pun kufer, i to bez nekog jakog copy-paste-a sto stvarno nisam ocekivao. Ne samo sto ih ima dosta nego je i njihov kvalitet rame uz rame sa From-ovim karakondzulama. GOTY za sada , bez problema... PS one pricice iz lore-a su isto super i fin dodatak |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci: | ||
ogisha (11.9.2024) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Black Book | Nestor | Role-Play | 1 | 2.6.2021 4:20 |
Black Squad | Laserstorm | Mrežne igre | 0 | 11.2.2018 15:02 |
WD Black 2TB WD2003FZEX kliktanje i buka | vlado85 | Nosači podataka | 31 | 22.6.2017 14:21 |
AMD Athlon II X4 620 2.6GHz vs. AMD Phenom II X2 550 3.1GHz AM3 Black Edition | goxy2 | Šta da kupim? | 4 | 12.2.2010 1:41 |