![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.405
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Nabavio sam mini liniju Philips BTM2280, ali bez daljinskog upravljača. Isprobao sam daljinac ugrađen u moj Redmi Note 6 Pro - radi samo dugme ON/OFF i Volume +/-. Problem je što mnoge funkcije na ovoj mini liniji rade samo pomoću daljinskog upravljača (podešavanje sata, uključivanje Shuffle opcije i još štošta).
Probao sam par aplikacija koje su univerzalni daljinci, ali one ne "vide" liniju, a uz to su pretežno urađene za Smart televizore. Ima li nekog rešenja, u vidu neke app koja bi zamenila daljinski? ![]() PS. Što se tiče klasičnog univerzalnog daljinca, problem je kako da znam da li radi sa ovom linijom. "Originalni" daljinac ću poručiti sa Alija, ali ko zna kad će stići, a opet postoji mogućnost da ipak ne radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Mobilni telefon] Jiake JK11 | Prief Lirator | Opisi, recenzije i testovi | 28 | 24.2.2014 12:59 |
Program da SE k700 koristim kao daljinac od TV-a | Željko | Programi za mobilne telefone | 12 | 3.6.2011 21:12 |
telefon kao eksterni modem | vedran80 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 7.5.2010 9:44 |
Problem sa ADSL-om! [puca kad telefoniram] | Wi†cher | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 11 | 11.1.2010 0:55 |
Reklamacije u garantnom roku - Iskustva | VitaminC | Aparati i oprema | 24 | 20.6.2008 1:37 |