![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Odlicna igra, mozda i najbolji TW (na osnovu dosadasnjeg iskustva) jos od prvog Rome. Ukratko utisci posle par sati igranja.
+RPG elementi. +Velik broj story based misija (sto nekome u TW naslovu mozda i nece leci). +Drasticna razlika izmedju nacina na koje svaka frakcija funkcionise (u bitkama, finansije, kako razvijaju tehnologije itd.) +Soundtrack je odlican. +Na mom krompiru od GTX670 radi sasvim pristojno, iako jos nisu izasli ni Nvidia Game Ready drajveri. R9 390 u DX12 benchmarkovima ima i avr od preko 70fps, pa bih rekao da je optimizacija dobra. +Konacno su izbacili 1v1 animacije, vratili su se na sistem koji je bio prisutan u Rome I i Medieval 2. +Juris konjice je daleko bolje odradjen nego pre (jedinice koje udaris sa ledja odlete u vazduh). -Ako nemate SSD spremite se da provedete VECNOST na loading ekranima. Na 7200rpm HDD-u loading je trajao i po 2-3 minute. Kupio sam pre koji dan nov Samsung SSD i na njemu loading ne traje ni 2-3 sekunde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vidim da dosta ljudi navodi sporije ucitavanje, ali meni uopste nije toliko sporo. Maksimum mi je bio 2 minuta, ali samo zato sto je bio Alt+Tab i jos sam cackao nesto preko pretrazivaca
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
bojan1080 (26.5.2016) |
![]() |
#225 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]() Waaaaooo ![]() ![]() I ovo je pvi TW da jedva cekam novi DLC ![]() Atila TW nisam mogao da igram na ULTRA podesavanja vise od 30FPS. Ali zato Warhammer pici 50-60 FPS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
R9 390 u DX12 benchmarku je imao 30-35fps u proseku vise.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci: | ||
Isko (26.5.2016) |
![]() |
#227 |
Član
Član od: 18.2.2012.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 54 puta na 26 poruka
|
![]()
Upravu ste za dx12. Kroz peceve ce doci.
Ja nemam problema sa loadingom, verovatno zbog sdd. Igra realno bolje radi no rome2 i attila. Takodje izgleda primetno lepse. Sve sto je Leonida naveo, je potpuno tacno. Odlicno su poceli, a nadam se da ce preko dlc-ova jos samo poveceti uzitak. Mozda malo da se ugledaju na paradox, pa da ne uzimaju kintu samo na kozmetiku, no i gameplay(ekspanzija)?! ![]() Jedini minus koji bih naveo je klasnicni tw sindrom. AI nema kintu te nerealno, stanca jedinice, pravi gradjavine, leveluje... I ovde bi CA trebao da se ugleda na paradox... |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ekspanzija ce sigurno biti, sledeci je verovatno Blood DLC, ovih par frakcija koje su vec u igri pa neki besplatan Lord i heroj. Ekspanzija tek sledece godine ili mozda krajem ove (tako cenim). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Član
|
![]() Citat:
OK. ![]() Ne bih se slozio sa tobom? Stoji da paradox ima vise dlc-ova, ali ima i vise ekspanzija. Mnogo vise EU ekspanzija utice na sam gameplay igre, nego sto u Rome 2 utice neka od novih kampanja koje su izbacivali po slicnoj ceni. Oni CK2 i EU4 razvijaju vise od 3-4 godine i jos nisu stali, a ne mogu se pohvaliti sa prethodnim igrama, no samo sa ova dva naslova. Modifikuju, nadogradjuju,pa ce ove igre biti na kraju fenomenalne za svoj zanr. Plasim se da CA vec kroz 2 godine izbaci neki 'novi' warhammer, a da sa stanu sa ovim, koji ima veliki potencijal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]()
Vec? Kroz dve godine je mozda jos i kasno. Poenta je da se tri dela igraju kao jedna kampanja. Ko ce da ceka tri godine na elfove? Ili sest za neke druge.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Član
|
![]() Citat:
Ali recimo za bolju diplomatiju, ai, bitke, mikromenadzment treba vremena. Iskreno ja bih vise voleo da ceo svet bude u jednoj kampanji, nego odvojeno da igramo old world i Ulthuan? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]()
Pa to ti i kazem. Ceo svet ce i biti jedna kampanja, to je i poenta tri dela (nisu mogli da stignu sve u jednoj igri). Sto se tice AI-a i diplomatije, koji im je ovo TW po redu, da znaju/zele da urade to kako treba, vec bi uradili. Verovatno ce uskoro i krenuti da rade na drugom delu Warhammera, dok ce manji deo tima da popunjava ovaj deo sa jedinicama,magijama,herojima i frakcijama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Kozmeticki DLC-ovi su vise promena izgleda jedinica, portreta, zastava i ostaloh, najobicniji skinovi koji su poprilcino sitni i jeftini, a njih Paradox ima mnogo vise od TW-a. Sve u svemu, cinjenica je da CA uopste nema toliko kozmetickih DLC-ova, kao sto to ima Paradox ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Član
Član od: 29.4.2009.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 148 puta na 97 poruka
|
![]()
Nisu nas stavili u CIS, 45e igra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Član
|
![]() Citat:
To sto naplacuju poput zastava, rostera i slicno, moze preko modova da se napravi. ![]() Samo dok ne izbace toolse za to, naplacivace za gluposti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.222 puta na 7.175 poruka
|
![]()
To radi samo Square Enix, TW izdaje SEGA.
Što se Paradoxa tiče, mislim da će da se manu tih kozmetičkih mini DLC-eva, posebno što su Stellaris i HoI4 potpuno mod-friendly igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Član
|
![]() Citat:
Zanima me koliko ce Stellaris i HoI4 biti slicne igrama CK2 i EU4 u vidu expanzija. No, ukoliko se CA ugleda na trenutno bolje, warhammer fransiza u TW svetu mozda bude i najbolja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Warhamer fransiza ce otvoriti mnogo veci i raznovrsniji DLC paket nego ikad do sad u TW svijetu. Ipak Warhammer ima i podlogu za to. Vjerovatno ste zaboravili ali evo i da napomenem posto vec pricate o DLC-ovima:
![]() Future Content Blog: (Koje sve vrste DLC-a ce biti) - Free-LC - DLC The World of Warhammer Fantasy Battles is vast, even covering it in three games would leave certain races and characters out of the mix. With DLC we’re able to expand the experience post-release and, much as with our previous games, there will be a range of sizes and types of DLC pack on offer. Subject to change, here’s the kind of packs you can expect to see: - Lord Packs • 2 new playable Legendary Lords with their own narrative quest chains, campaign bonuses and quest items. • 2 new Lords to serve as generals. • A new unique Unit. • New elite Units of Renown*. - Race Packs • A new playable Race added to the Grand Campaign and Multiplayer game. • New Legendary Lords with their own narrative quest chains, campaign bonuses and quest items. • New Lords to serve as generals. • New Race-specific Heroes (where applicable). • New magic items and mounts. • Race-specific unique Units. • Race-specific building, technology and skill trees. - Campaign Packs • A new Challenge Campaign featuring the Pack’s new Race; a self-contained mini-campaign, with a set of escalating victory conditions to suit both new and very experienced veteran players alike. • Adds a new playable Race to the Grand Campaign and Multiplayer game. • New Legendary Lords with their own narrative quest chains, campaign bonuses and quest items. • New Race-specific Heroes. • New Lords to serve as generals. • New magic items and mounts. • New Race-specific, unique Units. • New Race-specific building, technology and skill trees. - Iskreno Blood DLC ocekujem da bude jedan od onih sto cebiti besplata. Jer ce ponuditi masu njih koji ce prodavati. P.S. Nego da li se zna kada ce prvi patch? I kada ce doci sa DX12? Nekako mi se mnogo zagrijava ovaj laptop tacnije procesor, sigurno mi se ova termalna pasta istrosila. :/ Igra mi smrzne il se ugasi laptop temperatura do 94 stepena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za Blood DLC mislim da ne mogu dati besplatno jer bi to onda menjalo citav rejting igre. Posto se placa onda glavna igra ne podleze promenama, samo DLC koliko sam ja obavesten, tako da nista od toga.
E sad, naravno da mogu dati besplatno, ali ne zele ogranicenje rejtinzima vec idu na vece i skoro neograniceno trziste. Mozda i gresim, jesu oni pokvareni itd. ali nije to bas toliko jednostavno koliko se cini. Po meni ima neke logike, ali mozde je to neka njihova pricica. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Warhammer Online: Age of Reckoning | dr.antrax | MMORPG igre | 367 | 11.2.2016 18:51 |
DotA | SuperG | Mrežne igre | 3586 | 27.8.2014 0:32 |
Warhammer Fantasy & 40 000 (opsta tema) | Ghost | Brbljaonica | 26 | 14.10.2011 12:07 |
Jos 25 dana do izlaska Warhammer: Mark of Chaos | Isko | Strateške igre | 12 | 21.10.2006 21:54 |