![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#501 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Istina, mada realno ceo serijal je jako slab sa te strane, genericni spijunski trileri, nema tu mnogo nijansi.
Interesantno kako jedine igre koje su zapravo pokusale da imaju neku pricu (i donekle u tome uspele) su DA i Conviction, koje bas i nisu cenjene same po sebi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Starosedelac
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1.288
Zahvaljeno 878 puta na 526 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Član
Član od: 6.1.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
za one koji su pitali ima 12 glavnih misija, za sporedne nisam jos siguran. Zavrsio sam igru i sve mi se cini da glas onom Kobinu daje lik iz Deus Exa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Član
Član od: 25.6.2007.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 54 puta na 33 poruka
|
![]()
Sada cu da rizikujem navodeci sledece: ne uzimajuci u obzir tehnicke karakteristike i bagove, Alpha Protocol je bolja igra i od DEHR, i od Dishonored, i od Splinter Cell. Da je tehnicki bila onakva kakva je sto se tice 'mesa' igre, mogla se svrstati rame uz rame sa legendama zanra.
Za razliku od Dishonored, imala je lika sa bojom i supstancom. Za razliku od Fisera, mogli ste da izaberete vise nacina kakvim da ga napravite, vise stilova resavanja problema. Za razliku od sve tri, imala je bolju pricu (s obzirom na ambicije i okvir), kompaktnije ispricanu. Za razliku od sve tri, imali ste vremenski ogranicen period reakcije. Za razliku od sve tri, unela je nepredvidive i konkretne posledice: Spoiler za na primer:
Ako bi trebalo rangirati ove tri prve, nezavisno od AP, DEHR bi bio prvi, SC drugi. Sa druge strane, SC ima najbolji AI od sve tri igre, sto dosta pomaze unosenju u stealth atmosferu. Pravo je osvezenje igrati igru u kojoj je pas inteligentniji od mnogih ljudskih protivnika u drugim igrama ovog zanra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 660
Zahvaljeno 1.064 puta na 834 poruka
|
![]()
Значи не верујем. Лик написао колико има мисија и упропастио ми играње. Сад знам кад ће ми бити крај кампање. Ух........................
![]() Ај леба ти напиши и какав је крај па да обришем игру ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Hahahaha.I meni,ali ja nisam brojao.
Kratka mi je igra bila Mislim da izbori ne uticu na igru |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Banned
|
![]()
Al je ovo pipavo...Ne moze čovek da se okrene,a ne znam ni gde nišanim..Kako li se ovo igra na gamepadu,ne daj bože..Uninstall.Deus ex za njega izmišljen.
Poslednja ispravka: herrnikolic (30.8.2013 u 17:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
JzmA (30.8.2013) |
![]() |
#509 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Јел пробао неко преко икс бокс контролер емулатора? Контроле су скроз полупане. Не можеш играти нормално. Пауза је круг, пуцање селект, старт није старт. Ужас.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ukoliko su ti kontrole razbacane moguce je da nije emulator odradio kako treba. Dobro proveri da li je slika dzojstika aktivna (tj. nije siva) pre pamcenja i da li se cuje zvonce klasicno za Windows kada palis igru (kada se cuje znaci da je sve dobro ukljuceno)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ај ми пошаљи твој емулатор. Онај мој што сам намештао за Томб Рајдер је отишао заједно са седмицом. Ако се сећаш кад сам писао о томе. Сада имам осмицу. И немам више тај емулатор.
Имам овај стари. Ради са већином игара без проблема, али су контроле разбацане у Томб Рајдеру и Сплинтеру. ![]() Овај неће да ради на осмици..................32 битни је, зато ми и не ради. Нисам приметио одмах. Spoiler za ---:
Овај ради Када се скине, има ово; Spoiler za ---:
А види се на слици да нема ексе фајл када се скине: Пошто нема ексе икону, копирао са овог што није радио. ![]() Скидао све редом плагинове док се није поклопио са ексе фајлом. Пошто нисам успео наћи на оном сајту комплетан 64 битни емулатор. Па сам морао комбиновати 32 битни ексе са 64 битним плагиновима. И проради на крају. Покушавам да наместим контроле за игру. Страшно колико су измешане. Слика није сива. Коначно. Са овим плагиновима ради како треба. После доста муке нашао ове које подржавају игру. Poslednja ispravka: Љуша (30.8.2013 u 21:31) |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam tek sada video poruku, tako da nisam mogao da ti posaljem. Ali drago mi je da si nasao resenje. Ume da bude komplikovan program pogotovu oko tih plaginova....jos sam ja u regedit-u podesavao ime i specifikacije mog kineskog dzoja pa jos su i tu problemi bili. Ali na srecu u poslednje vreme emulator radi automatski bez mnogo podesavanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovo je smesno. Conviction sa skrivenim emocijama ka mark & execute resavanju svakog problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.942
Zahvaljeno 2.139 puta na 1.190 poruka
|
![]()
Zar ne rekose da na perfectionist tezini nema toga? Ne znam, nisam jos isprobao igru, ali ja cu samo na toj tezini da igram
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Na perfectionist tezini nema toga, uostalom niko te ne tera da ga koristis...ja retko kad iako sam imao dosta prilika.
Za razliku od Convictiona ovde ima neuporedivo vise stealtha, prikradanja i razlicitih resenja za svaku situacija. Nikako se ne moze reci da je ovo Conviction sa "skrivenim emocijama". Nekada je igracima stvarno tesko udovoljiti, cas kritikuju sto je neka igra automatizovana, cak kritikuju sto toga nema, cas se bune sto to u igri uopste postoji a niko ih ne tera da koriste te opcije. Stari SC je i dalje legenda za sve ovo, ali je po meni Blacklist najbolja SC igra jos od izlaska Chaos Theory (Chaos Theory i dalje najbolja u serijalu) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
mvasic (31.8.2013) |
![]() |
#517 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Veteran
Član od: 1.1.2006.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 239 puta na 154 poruka
|
![]()
Moram reci da je ovo najbolji SC u serijalu i ako pati od nekih tehnickih nedostataka i grafika nije bas top ponude. Izvodjenje prosto briljira, AI je za cistu medalju sve je okupano u senke i atmosfera je fanrasticna, mane: Sem po kretanju i skakutanju podseca na Ecia bio mi je prirodniji u prethodnim serijalima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Starosedelac
Član od: 17.12.2012.
Zahvalnice: 824
Zahvaljeno 519 puta na 338 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JzmA na korisnoj poruci: | ||
Stef (1.9.2013) |
![]() |
#520 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja inace to ni ne koristim, al igra nekako pritajeno vuce kao akciji.. Ne znam, mozda tripujem zbog SC: C, ali tako mi se cini. Nije na tom nivou, daleko od toga, ima stelta u nekoj meri, ali po meni nije to to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
stealth |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Splinter Cell 1 problem | Mare13 | Akcione igre | 5 | 24.9.2011 1:26 |
Koji je po vama najbolji Splinter Cell | Stef | Akcione igre | 42 | 6.2.2010 17:42 |
Problem sa CSI: Miami + Splinter Cell 3 | dzambo | O igrama uopšte | 14 | 3.5.2008 18:51 |
splinter cell 3-bug ili?! | Rome:total war | Akcione igre | 7 | 28.12.2007 19:13 |
Kako da pokrenem Splinter Cell 3? | S-man | O igrama uopšte | 14 | 2.2.2007 1:04 |