![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
Pregled rezultata glasanja: Sta koristite za surf? | |||
Mozilla Firefox |
![]() ![]() ![]() ![]() |
199 | 56,21% |
Opera |
118 | 33,33% |
Internet Explorer |
27 | 7,63% |
Netscape |
1 | 0,28% |
Maxthon, Avant i ostali "shellovi" za IE |
6 | 1,69% |
Neki drugi |
3 | 0,85% |
Glasova: 354. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#221 |
Član
|
![]()
Ja koristim Internet Explorer i sasvim sam zadovoljan sa njim i necu ga menjati.
|
![]() |
![]() |
#222 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Mozilu Firefox,naravno.Najbolji browser.Jednostavan brz i malen.Probao sam,i koristio i razne druge browsere(Operu,IE,Netscape,IE6....),ali je Mozila definitivno najbolja.
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Član
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Definitivno Firefox, a pogotovo od kad se pojavila 2. Dopada mi se i okruzenje, komande, otvaranje vise prozora u jednom... Jako je dobra funkcija restore kada nekim slucajem iznenada prekinem surf, ne moram ponovo da ucitavam sve stranice koje sam prethodno imao otvorene (ponekad i 7-8).
Dopada mi se i gomila dodataka koji se mogu dodatno instalirati... Sve u svemu, jako pozitivni utisci. |
![]() |
![]() |
#224 |
eat, sleep & blink
|
![]()
Kad smo već kod statistike, pogledajte ovu, svežu vest direktno iz Microsofta:
Kompanija Microsoft objavila je saopštenje u kome se navodi da je do sada 100 miliona korisnika instaliralo novu verziju Internet Explorera. Nedavno obavljena istraživanja upotrebe čitača Weba pokazala su da Internet Explorer koristi 79,6 posto posetilaca Interneta, Mozillin čitač Firefox 14 posto koruisnika, Appleov čitač Safari 4,2 posto korisnika Weba. (G.B.) |
![]() |
![]() |
#225 |
Član
Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
e ljudi imam problem kako da stavim operu da mi bude default browsver????zato sto kada hocu da odem sa ff na addons.mozzila.org nece da udje samo dole pise stoped i zato sada koristim operu
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Ovakva pitanja postavljajte u delu foruma namenjenom softveru - jer je tema glasanja popularnost browsera, a ne njihovo podešavanje!
|
![]() |
![]() |
#227 | |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.187
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
Isprobao sam sve surf programa i koristim Mozilla Firefox 2.0 kao definitivno najbolji, a Opera je na drugom mestu. Mnogo su lakši i logičniji za upotrebu od IE 6 i 7 a i bezbedniji.
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#228 |
Veteran
|
![]()
Користим Ватрену лисицу, показала се веома добро...а и има брдо адд-онова који су посве корисни...
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Starosedelac
|
![]()
Firefox je po meni najjaci i sada ga najvise koristim...Bio sam zagrizen za IE,ali sam ga batalio,kao prilicno nesigurno sredstvo za surf netom...
|
![]() |
![]() |
#230 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Najviše koristim OPERU, ponekad FF. Zašto???
Prije svega navika, nekada mi je opera bila za kvdrat bolja od FF, mada sada?!?!?! FF ima brdo ekstenzija koje su veoma korisne, dok opera nema. EI je više mator, iako su ga sa 7-mom verziom malo, rekao bih i malo više vratili u život, ali nije to to. |
![]() |
![]() |
#231 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
ovo ode u opera VS FF a koliko se secam.. vec ima tema
da, koristim operu, pre sam koristio FF a sad fire fox sve manje i manje |
![]() |
![]() |
#232 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() Citat:
![]() ontopic - Iskljucivo Operu osim kada skidam klipove sa youtube-a. Onda upalim FF2 Operu jednostavno jer je koristim od kad znam za internet, a i svidja mi se kako je jednostavna, sve ovo sa tabovima tako prosto, transfers tab gde moze da se pauzira i posle nastavi, i naravno svidja mi se, sto je brza kao munja... |
|
![]() |
![]() |
#233 |
Član
Član od: 29.7.2006.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 28 puta na 16 poruka
|
![]()
Dok sam na Windowsu uvjek koristim Operu a kada sam na Fedori onda koristim Mozillu.Znaci sve osim internet explorer.
|
![]() |
![]() |
#234 |
Član
|
![]()
Firefox.
|
![]() |
![]() |
#235 |
Starosedelac
|
![]()
Internet Explorer 7...opasan je
|
![]() |
![]() |
#236 |
Član
|
![]()
Iskljucivo Firefox. Trenutno sam na Firefox 2.0.2 verziji i osim problema koji muci mozillu vec duze vreme, mislim na prvo pokretanje programa, u svim ostalim operacijama radi zaista impresivno. Operu nisam nikada koristio a IE mi nekako ne odgovara. Ranije ga nisam gotivio zbog nemogucnosti tabbed browsing-a, ali sada je Microsoft uvrstio tu opciju u IE 7 tako da bez obzira na vernost Firefox-u mislim da bi ga trebalo testirati i videti sta se krije ispod haube! Inace tekst u SKu od pre par meseci je vrlo obecavajuc po tom pitanju!
|
![]() |
![]() |
#237 |
Član
Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
ni sada se necu odreci verne opere mada ff koristim kada gledam nesto uzivo
![]() Poslednja ispravka: Iris (3.3.2007 u 18:22) Razlog: nepismeno |
![]() |
![]() |
#238 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
firefox- jednostavno, dobro a prakticno!
Sta sam hteo reci? PS lici na reklamu za prasak!???? |
![]() |
![]() |
#239 |
Novi član
|
![]()
Operu koristim već 5-6 godina......
![]() da je Opera mnogo bolja (bar meni).... djeluje nekako profesionalnije..... ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Član
Član od: 17.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ja iskreno preporucujem OPERU
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hlađenje računara... šta koristite? | Mario Pavićević | Osnovne komponente | 95 | 13.11.2011 21:34 |
Koji antivirus program koristite? | oluja | Zaštita | 394 | 29.2.2008 9:58 |
Koje VST plugin-ove koristite | Acid burn | Audio softver | 14 | 25.8.2007 12:15 |
Koji Office paket koristite? | dbaja | Aplikativni softver | 24 | 26.2.2007 15:50 |
Kog internet provajdera koristite? | Marko93 | Internet usluge | 87 | 3.3.2006 1:00 |