![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#12161 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Psycho13 (7.1.2013) |
![]() |
#12162 |
Član
Član od: 19.12.2008.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam jedno pitanje da li ce nekada wow biti za dz meni stvarno nije problem da 40e platim za sve igrice, ali svaki mesec 15e je mnogo za mene.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12163 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]()
prosto mi se ne dopada ideja, skupio sam sve tier setove, raznorazna oruzija iz svih raidov-a, i bilo mi je cool da se setam po Orgrimmaru tako unikatan. Sad su svi pohrlili u ove stare istance, i sad svi izgledaju sareno.
Nece WoW biti besplatan, 10miliona pretplatnika, i jos mu se ne nazire kraj, in my opinion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12164 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
|
![]()
Edit: Ni sam ne znam koga sam quote za pvt servers.
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12165 |
Starosedelac
|
![]()
moze li neko da proveri da li su off-hand / main-hand restrictions gone? Ne sto se transmogrification-a tice, vec da li je moguce da stavite off-hand oruzije u main-hand slot i vice versa?
Proverao sam loot atlas i primetio da neka set oruzija nece da mi prikaze u levoj ruci. Wtf... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12166 |
Starosedelac
|
![]()
evo zasto transmog mainHand - offhand - onehand ne valja. Zamislite Shamana koji dual wield-uje ovo, ili mozda Death Knighta...
![]() totalno promasena poenta EDIT: http://eu.battle.net/wow/en/item/28771 i dalje pise da je Main-Hand, u krajnjem slucaju nemam nista protiv transmogrification dok god ne budem vidjao DeathKnightove ili Rougove/Shamane koji koriste ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12167 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kome je dosadno a voli arenu upravo pocinje jedan od najvecih turnira Yaspresents Online Tournament 16 000 $ je nagrada.Timovi su iz EU i US!!
Livestream |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Kidja na korisnoj poruci: | ||
NaraYan (13.1.2013) |
![]() |
#12168 |
Član
|
![]()
DDoS, DDoS, DDoS........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12169 |
Starosedelac
|
![]()
solovao sam Chess Event u Karazhanu, izgleda da su nerfovali varanje od strane Medivh-a. Ipak mi je trebalo 3 pokusaja.
Nije los MoP, nema neki Lore, ali je overall interesantno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12170 |
Član
Član od: 30.7.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Koji je jeftiniji nacin placanja - karticom na 1 mesec ili gamecard i gde ima da se uzme gamecard, kao i za koliko? Koliko kosta karticom na 3 meseci?
Ima li neki domaci guild a da radi ozbiljno raidove negde i igra li neko na Sylvanas ili moram da transferujem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12171 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
Mislim da te najjeftinije izadje da kupis 6/12 mo. prepaid. Tj najjeftinije po mesecu.
Ako ne, mozes da pogledas i https://www.qvoucher.rs/qv-servisi/wow/wow.php GC je tu jeftiniji nego u radnjama cini mi se. A opet, najbolja varijanta je da uzmes za gold ako imas dovoljno golda, i ako neko na tvom serveru prodaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12172 |
Član
|
![]()
Uzimanje za gold ne moze na mom nalogu jer sam postavio Srbiju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12173 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozes da kupis gamecard za gold.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12174 |
Član
|
![]()
Nemoj da mesas RAF i GC
gc je kartica sa kodom koju kupis u radnji a raf je malo komplikovaniji (raf te ne zanima zato sto si stavio Srbiju) Pri eventualnoj kupovini gca za gold pazi na scammere posto ih ima bas mnogo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12175 |
Član
|
![]()
Nisam znao da ima kupovina GC za gold, uvek sam na starom nalogu uzimao RAF za gold. Nego gold po strani, jel igra neko na Sylvanas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12176 |
Član
|
![]()
Paa ja i Kidja igramo, sad ne znam za ostale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12177 |
Član
|
![]()
Jel igrate neki ozbiljan PvE i jel imate guild(u koji bi ste me primili)? Moj nalog delim sa jednim drugom(tj dajem mu da igra da se ne baci placeno vreme), a imam jednog drugara koji ne radi nista i igra samnom, pa bi da raidujemo sto pre, pa ako bi ste me vi pozvali u guild to bi mi olaksalo trazenje dobrog guilda po forumima. Sva trojica smo iskusni WotLK-eri(ja sam igrao retail TBC i WotLK, a drugari samo WotLK private i to dosta), a spremni smo da se pojavimo kad god bude potrebno za sta god bude potrebno. P.S. Jel imate vi neku semu preko koje uzimate GC za gold?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12178 |
Član
|
![]()
Paaa ja sam nazovi hardcore(5 puta nedeljno raidovi) a Kidja je malo vise pvp igrac (izvini ako gresim
![]() alijansi a u hordi imas Legacy of Kings i D E C A D E U S (pod pretpostavkom da trazis nas guild) Sto se tice GCova ja uglavnom placam posteno, sest meseci sa kartice i udri, ali potrazi malo druge domace wow forume pa ces da saznas ko prodaje gametime i vise informacija o tome |
![]() |
![]() |
![]() |
#12179 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moj guild je vise casual. Ovi na D su ti hardcore imas i Swordofthousandtruths i oni su ti semi casual odprilike.Za orlove ne znam sta rade trenutno to gosn Hitman zna bolje.
Ako ces PvP onda bolje alijansa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12180 |
Starosedelac
|
![]()
kako je Prince Anduin pobegao iz kandzi horde? ne secam se da je to negde pisalo, prosto je nestao kad sam se vratio sa putovanja po Jade Forest-u?
zna li neko? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |