![]() |
![]() |
![]() |
#3501 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]()
Vodite racuna kod kacenja raznih zezalica...nemoj da bude posle, sto mi ovaj mod ne radi, sto mi laguje igra, sto secka...
Ima neki TC Mega Mod, ima svasta po njemu, pola od tih stvari vise u vazduhu, tj nisu zakacene za kamion, nego su samo postavljane napamet. Pa kad kamion naidje na neravninu a kabina krene da se ljulja, sve ostalo okaceno na njega stoji staticno. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dallyborr na korisnoj poruci: | ||
Markob85 (26.11.2012) |
![]() |
#3502 |
Novi član
Član od: 22.11.2012.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jel zna neko da li ce se nekad raditi multiplayer za ETS ? To bi bilo extra...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3503 |
Veteran
|
![]()
Већ смо причали о томе, видим да си нов, али, ако те баш занима игрица, прелистај мало тему, ионако је угушена којекаквим глупостима
![]() Не зна се да ли ће се радити мулти-плејер, сви смо се сложили да би било добро, али, отом-потом, игрица је скоро изашла, тек ће се унапређивати ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
Novi član
|
![]()
Prelistao sam brate...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3505 |
Član
Član od: 17.11.2012.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 26 puta na 16 poruka
|
![]()
KOOONACNOOO!
![]() Uspio sam znacajno pojacati zvuk motora u kabini! Cimanje .def fajlova nije pomoglo, vecina sound modova nije radila nikako, neki su radili ali jos uvijek je bilo pretiho.. Slucajno sam rijesio problem tako sto sam zaboravio u /mod appletu DVA moda za zvuk istodobno. Pukim slucajem (zbog imena) se jedan nalazio prije a drugi nakon njega za ucitavanje, i gle cuda, oba skupa su napravila cudo!! Hahaha. Fox Mulder, prozderi se!! Hoce li IKAD doci taj dan da kompjuterske IGRE i IGRETINE prestanemo zvati "igrice''?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3506 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3507 | |
Član
Član od: 17.11.2012.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 26 puta na 16 poruka
|
![]() Citat:
Hahahah, kako da ne, bas si me uzasno uvrijedio ![]() Ama, mislim, pod kojim uvjetima 'igrica' postaje' igra'? Sah je igra, covjece ne ljuti se je igra..a stvar koja moze kostati 50+ eura i moze unistiti brakove, ispite, fakultetske godine, prijateljstva, noci i noci neprospavane itd itd.. je jos uvijek ..iihiii....iiiigggrriiiiccaaaa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3508 |
Starosedelac
|
![]()
A sta si uradeo? Ne shvatam....
Ja sam sve zvuke u skaniji i svim kamionima preko def fajla pojacao...imas ih posebno za svaki kamion, pa ih imas posebno za interior/exterior, pa u njemu za svaki zvuk red gde pise vol: ili ti volume. Da ne ispadne sad da kudim ovde, ali ako ti je nesto greskom ispalo kako treba, a neznas to ponovo da uradis, onda nisi uradeo nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Član
Član od: 17.7.2012.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 316 puta na 112 poruka
|
![]()
Kako sam ga ja razumeo imao je dva moda za zvuk...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nikola16789 na korisnoj poruci: | ||
ksrele (25.11.2012) |
![]() |
#3511 |
Starosedelac
|
![]()
Pa i da jeste, nemoze oba da rade i da bude jaci zvuk. Nemoze dva ista fajla sa istim imenima, i slabijim zvucima, da kada se spoje daju jaci zvuk. Nemoguce jednostavno...
Drugo ovo pricam zato sto ce opet, ne on, ali svi koji cackaju "napamet" doci ovde sa pitanjem "ne radi mi mod...zasto?" A sad ti gledaj u zrna i magicnu kuglu sta je on i gde cackao da mu pomognes. Moze i tako da. Ja sam samo laksi primer naveo. Poslednja ispravka: dallyborr (25.11.2012 u 3:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 | |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]() Citat:
Ne razumem sto ti je toliki problem proci po svim modovima da vidis da li ima vise njih koji menjaju isti file. Recimo, danas imas problem sa zvukom a sutra ces sa, npr. granicenjem brzine jer ti vise modova cacka istu stvar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3513 |
Starosedelac
|
![]()
^^Upravo to...sto ni sam nezna sta je uradeo a jeste. Ta dva moda sutra trecem ima da prave zezanje, pa treci onom petom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]()
Nego, ljudi, da li je neko primetio da mu AI vozila nekako "preskacu" frejmove kada im se priblizite?
Da jasnije objasnim, znaci vozim iza jednog, ide konstantnom brzinom i ja mi pridjem skroz blizu eto cisto bzv kad on odjednom promeni lokaciju, srecom ka napred, i to u jednom frejmu je bio ispred mene na "metar" a vec u sledecem je bio odmaknut na "3 metra". Ovo se isto desava i kada ih preticem, kada sam u traci pored. Doduse, ne jako cesto ali se desi. Onda sam primetio i da, ponekad, neprirodno brzo ulete u krivinu i nista im se ne desi. Ono sto je OK i sto su popravili od prethodnih verzija je da AI vozila ne koce iznenada. Secam se pre idem iza nekog, i lik odjednom legne na kocnicu i u minimalnom rastojanju (koje je totalno neprirodno, cak i sa ABS-om) se zaustavi. Ja, naravno, nema sanse da tako zakocim i ZVEK! Ali, kazem, to je bilo u prethodnim verzijama, ovde je OK cini mi se. E kad sam kod ABS-a, bilo bi isto cool kada bi i to ugradili u igru. Znaci kada pritisnemo taster kocnice, neko krace vreme igra pojacava silu kocenja tako da ako pustimo taster na vreme nece se nista desiti (kamion ce, naravno, da uspori), ali ako ga zadrzimo malo duze e onda da se tockovi blokiraju, da gume "zastruzu" po asfaltu i onda u jacim modelima kamiona da ima ABS i da se cuje kada se aktivira a mozda i vidi po tragovima kocenja. Edit: Pa ako ubace sneg ili vec neku zesce klizavu podlogu - da nam onda ubace i blokade diferencijala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3515 |
Veteran
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 171 puta na 98 poruka
|
![]()
Da to preskakanje se i meni desava, ne uvek, tako je napravljeno verovatno.. izgleda uzas ponekad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3516 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 |
Novi član
|
![]()
Brljao sam sad po temi i nasao za igranje na tastaturi mislim da je ton majstor nesto malo napisao...e sad kada ulazis u neku blazu krivinu jel proklizava i baca kamion kao u prvom delu ETS-a? Ili je to malo sredjeno u prvom delu pipnes malo strelicu levo ili desno kamion baca nmg da ga sadrzim na putu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
Veteran
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 171 puta na 98 poruka
|
![]()
Bilo koji volan ce biti bolji od tastature, nemoj da si lud.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
Novi član
|
![]()
Znam brate ali nervira me okrece se samo za 90...nije isto ti ga namotas malo on u igrici poludi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |