![]() |
![]() |
|
ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 1.2.2012.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Elem , ovako drugari
Gledam kako bih mogao da povezem monitor sa kablovskom televizijom preko nekog tjunera . Bilo bi lepo ako bi tjuner bio eksterni, posto mi je kompjuter na malo nezgodnom polozaju za prijem signala daljinskog. Daljinac bi bio savrsen dodatak posto sam lencuga sa vremena na vreme ![]() ![]() Ono sto imam je : -komp iz profila -dva dellova monitora iz profila -prikljucak na SBB kablovsku -spliter na prikljucku -par metara optickog kabla viska ![]() Budzet, gledam da prodjem sto jeftinije ![]() Hvala unapred svima koji daju predloge edit - ima li ko iskustva sa SBBovim D3 paketom, koliko vidim sa njim moze da se strimuje video ''bez nekih vecih problema sa 1mbs''. Koliko je to tacno? Poslednja ispravka: LaZaRuS (25.8.2012 u 20:43) Razlog: D3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Ima li neko neki predlog? Ispade da ovo sto ja zelim moze manje vise bilo koji eksterni tjuner, sada dali neko ima neku preporuku ili da kupujem na srecu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 813 puta na 699 poruka
|
![]()
Ako imaš samo analogni SBB priključak, kao što i sam kažeš, bilo koji eksterni TV tuner može da odradi posao. Ne znam samo da li želiš neku standalone verziju za koju ti ne treba i uključen kompjuter ili klasičnu tv karticu. Što se standalone tunera tiče, ono što sad vidim da ima da se kupi su uglavnom neki Intex i Kworld. Ja lično poseduje Kworld Blazing Orange TVBox, podržava rezolucije monitora do 1920x1080, solidna slika, dobar daljinac, jedina mana mu je ako se propušta signal iz kompjutera preko kartice na monitor, slika izgleda prilično jadno. Nekad je bilo da se nađe Leadtek TV Pro 1920, koji je bio odličan, nisam siguran da ga sada ima bilo gde.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SlobaL na korisnoj poruci: | ||
LaZaRuS (14.9.2012) |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 813 puta na 699 poruka
|
![]()
Ja sam gore pomenuti Kworld TV box koristio sa SBB-om i mogu reći da je veoma fino radio. Ne vidim razlog zašto i ostali standalone tv tuneri ne bi radili sa klasičnim analognim signalom, a što se tiče budućih unapređenja, to niko ne može predvideti kako bi ispalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Roba kupljena preko Royal Mail-a... | McNAIR | Brbljaonica | 3 | 24.11.2011 0:19 |
Povezivanje 2 kompjutera preko ADSL rutera | srksi | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 27.8.2011 0:15 |
Komp, bez monitora, do 250 evra (ni evro preko:)) | Purple | ŠDK - Osnovne komponente | 17 | 19.2.2011 4:01 |
Pomoć oko kupovine TFT monitora (do 160 evra) | Aleksandar1985 | ŠDK - Grafika | 67 | 8.7.2008 3:44 |
Remote desktop u LAN-u preko ADSL rutera | syncromatic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 30.6.2008 10:08 |