![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
information junkie
|
![]()
Pozdrav ljudi
![]() Već neko vreme radim sa nekim kinezom na igri za iOS i Android, pa reko da postavim par radova, feedback uvek dobro dođe. U pitanju je tower defense igra u kojoj se pomoću igračaka treba odbraniti od nadolazećih pobesnelih čudovišta, piva, limenki, šampanjca itd. Igračke inače imaju kao neke turrete na sebi i mogu se rasporediti samo na određenim mestima na mapi, a neprijatelji obično prolaze ulicom. (Ne pitajte ništa, sve je njegova ideja, ja sam imao veoma malo uticaja u svemu ![]() Igra je završena oko 70%, ostalo je samo da animiram ove neprijatelje, doradim UI i nekoliko mapa. Ovo su neprijatelji (izuzev krigle, ona je izbačena) ![]() Neke treba da doradim, sad kada sam ih spojio, ne sviđa mi se što imaju iste zube, moraću to malo da izmenim. Naravno, nekima nedostaju i noge. Kule izgledaju ovako ![]() U početku je on imao drugačije zamisli, ali pošto je hteo da imaju i treću dimenziju, a koristi 2D endžin, morali smo da se snalazimo i pravimo kompromise. Jedino četvrta Square kula izgleda drugačije, ostalo je zasad ovako, ako bude potrebe, radićemo izmene. Nekoliko mapa ![]() Animacije bi trebalo da budu jednostavne, samo walkcycle i još par akcija za bossove (pivo u havajci, limenka teniser, šampanjac...) Nadam se da neće zahtevati još izmena, već smo otišli daleko od originalne zamisli (ne suštinski, doduše), ali u pogledu neprijatelja, kula, mapa. Ne plaća me dovoljno za to... ![]() Poslednja ispravka: Highlander (17.9.2011 u 12:20) |
![]() |
![]() |
Sledećih 11 korisnika se zahvaljuje korisniku Highlander na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Ovo izgleda zaista odlicno. Hoce li moci da se nabavi/kupi na marketu kad zavrsite?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
information junkie
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Ikakve sanse za Windows Mobile?Nista,a? :P
Anyway,svidja mi se igra,kao sto si naveo,malo izmeni zube na igrackama,i malo raznovrsnije mape,tipa pesak/sneg,kamenje itd I ako nije tajna,preko kog softvera radite? Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
information junkie
|
![]()
Uh, ne bih znao za Win Mobile, u specifikacijama imam samo rezolucije za iOS i Android... :/
Hvala na sugestijama ![]() ![]() Ja crtam u Inkscape-u, a onda sklapam i animiram u PS-u. U čemu on programira zaista ne znam. :/ -- Limenka walkcycle, 10 frejmova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Za pricu nisi napisao,a na limenci nisi promenio zube
![]() Jel imas graficku tablu ili? Kako se sporazumevate?Na kineskom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
E, na prvoj slici, nije comming nego coming. Kažem ovo dobronamerno da ne bi bilo belaja slučajno
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SirDuck na korisnoj poruci: | ||
Highlander (17.9.2011) |
![]() |
#8 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Anyway,koliko ce rama biti potrebno za igru?Imam 192mb RAM-a i 256mb ROM-a na HTC-u,a zeleo bih da ju probam zbog domaceg autora ![]() Rez. ekrana je 480x640 (2.8") i hoce li biti free? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
information junkie
|
![]() Citat:
Nemam tablu, crtam mišem sve. ![]() Sporazumevamo se na veoma lošem enleskom. ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Elem, juče i danas sam radio na nekim animacijama i UI-u. Evo par sličica: Nova animacija limenke, primetio sam da je prethodna bila malo čudna ![]() A ovako će izgledati kad ga napucaju kule: ![]() Beer boss walk-cycle ![]() Boss spell cast ![]() UI, biće dodato još detalja kasnije, thumbnailovi mapa, neki elementi možda izmenjeni: ![]() Pozz |
|||
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Highlander na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#10 |
Član
Član od: 21.9.2006.
Zahvalnice: 411
Zahvaljeno 190 puta na 102 poruka
|
![]()
Stvarno izgleda odlično. Mene interesuje ( ako nije tajna ) kako si našao posao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
information junkie
|
![]()
Hvala.
![]() Na http://www.game-artist.net/forums/ ima deo gde traže ljude za sve i svašta. Spremiš portfolio i šalješ mejl za svaki oglas koji ti se svidi, pa se nađe neko s kim može da se sarađuje. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Highlander na korisnoj poruci: | ||
Apprentice (21.9.2011), JJ92 (30.9.2011) |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
Ovo pitam dobronamerno,jel se ti ugradjujes u ta 2-3 evra?
![]() Ako ti treba neka pomoc oko engleskog,posalji mi mail na probravari@live.com sa imenom na MSN-u,Skypeu itd,naravno ako zelis. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
information junkie
|
![]()
Pozdrav svima
![]() Malo se odužio rad na TvsM, imali smo par odlaganja, radilo se i na drugim projektima, došlo je do nekih proširenja u vidu novih neprijatelja i mapa, promenjen je UI i neke kule itd, ali trebalo bi ovih dana da se sve završi, barem što se tiče mog dela. Evo par sličica, da vidite kako sada izgleda ![]() Deo neprijatelja, ima još nekoliko koji nisu mogli stati ovde ![]() Modifikovane kule: ![]() Splash screen (to će možda biti još malo dorađeno) ![]() Nekoliko mapa ![]() Nekoliko animacija neprijatelja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 29.8.2007.
Zahvalnice: 983
Zahvaljeno 371 puta na 280 poruka
|
![]()
Imate li neki video gameplay/trailer da se vidi akcija?
Inace svaka cast, svdjaju mi se animacije. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
Član od: 7.10.2011.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 131 puta na 104 poruka
|
![]()
Ovo je odlično.
![]() Podseća me na "Plants vs Zombies" , ali ovo će biti mnogo zanimljivije i sigurno bolje, jer "PvZ" je po mom mišljenju mnogo dečija igrica. Sviđa mi se kako izgledaju "loši" momci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
information junkie
|
![]()
Hvala ljudi
![]() Za trejler ću pitati Jianronga, ali do sada nije pravio snimke, ili ih bar nije stavljao u zajednički Dropbox. Ni ja do sada nisam video kako izgleda gameplay, sve sam nekako napamet pravio ove animacije, pa ako nešto ne bude valjalo, to je razlog. ![]() Inače, ostao je još jedan neprijatelj da se spremi za engine i to je to što se tiče grafike. Mislim da je i on završio programiranje, pa očekujte igru na marketu uskoro ![]() A da, sve zaboravim da se reklamiram malo ![]() Evo galerije sa još nekim igrama na kojima sam radio http://chameleonmind.weebly.com/game-art.html Za jednu Facebook igru još nemam dozvolu da objavim UI koji sam pravio, valjda će je završiti uskoro, pa ću staviti slike. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
Volim ovakvu grafiku u igrama, super je
![]() Kako radis animacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
information junkie
|
![]()
Hvala
![]() Ovo je crtano u Inkscape-u, a zatim je u Photoshopu dodat beli outline, senka i još nešto ako treba, a onda animirano frejm po frejm. Posle svaki frejm zasebno sačuvam kao PNG sličicu, pa se to spaja u jednu 1024x1024 sliku koju endžin koristi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, igra, ios |
|
|