![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.5.2011.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Mislio sam da pazarim N95 8gb..vase misljenje o fonu?i neka preporuka za telefon za slicne pare..neki samsung..ako neko prodaje polovan Samsung galaxy s
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Odlican!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
N95 - oko 60-70tak e
Galaxy S - oko 200 e Al ti je slican izbor ![]() Btw N95 je super telefon, imao sam ga skoro god dana i to bas 8gb verziju, obavezno uzmi nju bolja je od standardne u par stvari. Naravno ako mozes, ni ne razmisljaj oko Galaxyja, zemaj odma' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ma i te kako zelim galaxy..imam do nekih 200e.ali jbg
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 7.11.2008.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 189 puta na 157 poruka
|
![]()
Uuuu, a kada bi jos N95 bio u ponudi mts-a, pa ga kupis uz ugovornu obavezu od dve godine, pa sednes u Golfa dvojku, upalis na Nokiji navigaciju bato i odes da budes publika u Zikinoj Sarenici... Best day ever...
EDIT: Da ne ispadne da nisam nista konstruktivno rekao: Ako ti je bitno da imas smartphone zaobidji N95 i svaku Nokiju, a ako nije, onda kupi sta hoces - stvarno nije bitno... |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Mr.Simpson na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#7 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 26.8.2011.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 36 puta na 31 poruka
|
![]()
Nadji neki Android
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
N95 je BIO super telefon kada se pojavio (a to je bilo svesamo ne skoro) ali sada ga je vrema toliko pregazilo (kao uostalom i Nokiu) i ne vidim svrhu pored silnih danasnjih smartphoneova uopste i pomisliti na N95 a kamoli dati ikakve pare za njega!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
A koji vi preporucujete? polovan do 150e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Da li se isplati jos malo doplatiti i kupiti samsung galaxy s ili iphone 3g,3gs?vasi utisci?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Sad ste me zbunili..da li se isplati davati 200e za polovan samsung galaxy?moze li se naci dobar za te pare
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 26.8.2011.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 36 puta na 31 poruka
|
![]()
Koristi EDIT nemoj da pises vise postova za redom
![]() Na oglasima na mobilnom svetu moze se naci za 200e koriscen par meseci, i jeste bolji od iPhone-a. Ja kad sam kupovao telefon nekoliko puta sam se zaleteo da kupim nesto jer sam imao toliko para, ali sreca pa se uvek nasao neko da me zaustavi. I kad sam skupio pare kupio sam Galaxy S ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
Realna cena Galaxy keca i jeste 200tinak e, gde god ga uzimao. Najbolje je da nadjes neki koji je jos pod garancijom, uzet kod operatera...
Ja sam kupio bio jedan pre oko 2 meseca za 200e ali nije imao garanciju, doduse posle par sati je bio zamenjen za dvojku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Sorry na postovima...a ocu li ja placati onu mesecnu pretplatu telenoru ako uzmem tel polovan pod njihovom garancijom?..ako moze neko da mi objasni i na koju foru radi Navigacija na Samsungu?moze li u offline rezimu da mi ne skida kredit...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]() Citat:
To zavisi od navigacije - imas navigacija gde moras da si konektovan na net i koja ti trosi net i imas instalacije koje rade offline i nemaju veze sa netom kao npr. iGo koja se sa potrebnim podacima samo kopira na karticu i odatle pokrece... Na koji kredit mislis? ![]() Ono sto ti zoves kredit ti se trosi samo kad razgovaras i saljes poruke, a internet naravno da ne moze da trosi kad si offline, vec samo kad koristis tzv. mobilni internet... Bez ljutnje ali vidim da tebi mnoge stvari nisu jasne, i to one najosnovnije, pa mislim da je dobro da ti malo sacekas sa kupovinom Galaxy S dok ne naucis bar jos nesto o tome jer je on ipak malo kompleksniji telefon od onih na koji si verovatno navikao... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
Pejovic (24.11.2011) |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
Ma nisam nikad koristio Gps..pretpostavljao sam to u vezi njega sto si ti rekao da je tako..nisam bio siguran pa sam hteo da pitam..hvala u svakom slucaju na objasnjenju
![]() ![]() Poslednja ispravka: Pejovic (24.11.2011 u 3:07) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
*#0*# i istestiras lepo sve...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
![]() |
![]() |