![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.2.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 7 puta na 3 poruka
|
![]()
Instalirao sam nedavno TB 3.1 jer mi je glupo da imam IncrediMail na Win7 (mnogo mi je saren i neozbiljan za slanje mejlova).
Elem, nikako ne uspevam da podesim TB da mi skida postu i sa SBB i sa NADLANU naloga. Imam Telekom ADSL i znam da sva odlazna posta mora da ide sa njihovog naloga ali isto tako mi je bitno i da skidam postu sa SBB-a. Kad krenem u instalaciju, pita me za ime, mejl adresu i password a onda krene automatski da skenira pop3 i izbacuje mi neka njegova podesavanja koja ne mogu nikako da namestim da rade. Da li neko koristi TB za skidanje poste sa Telekoma i ako ima, neka pomogne oko podesavanja. Ne bih da se zamajavam sa zvanjem njihove tehnicke sluzbe, prvo ima da me pita "Thunder...šta"? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Otiđi u Tools/Account Settings i uporedi podešvanja sa onima u upustvu na sajtu. Obrati pažnju na port, sigurnosni protokol i da li ti je uključen POP3 ili IMAP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Opet problem sa DVD-RW-om | mmm87 | Nosači podataka | 30 | 1.1.2013 19:47 |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa zagrevanjem ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 | bokela | Grafika | 34 | 24.6.2010 12:08 |
Problem sa podešavanjima TV i monitora | bacacar | Grafika | 2 | 3.1.2009 13:06 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |