Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Opšte teme > Forum o forumu
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Forum o forumu Pitanja, sugestije i problemi u radu s našim forumom

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 17.5.2010, 12:22   #4501
laki1991
Veteran

Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 166
Zahvaljeno 32 puta na 23 poruka
Određen forumom Re: Forum: predlozi & sugestije

mozda je neko pitao ranije al nemogu citati 255 stranica
da li postoji opcija "nadgledanje teme" . Ako ostavim post u nekoj temi da mi na mail dodje obavestenje da je neko odgovorio ? Primetio sam da toga ima na drugim forumima.
laki1991 je offline  
Stara 17.5.2010, 13:06   #4502
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka

Klikes na "Alatke vezane za temu", a za dalje, sve ce ti se samo kasti.
player1 je offline  
Stara 17.5.2010, 13:11   #4503
laki1991
Veteran

Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 166
Zahvaljeno 32 puta na 23 poruka

pronasao sam, hvala na pomoci
laki1991 je offline  
Stara 18.5.2010, 10:03   #4504
Jovyland
Član

Član od: 25.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 95 puta na 36 poruka

Povecanje dimenzija YouTube prozora (na 640x385 npr.) bi bio veliki plus, imajuci u vidu da je u poslednje vreme sav video materijal wide formata.
Jovyland je offline  
Stara 18.5.2010, 13:05   #4505
VojaM
Ad Ministrator

Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka

Da, ali šta ćemo mi sa CRT sedamnaesticama?

Uopšte uzev, taj youtube tag predviđen je za brzi pregled klipa, tek da se vidi o čemu se radi. Kada se razabereš u tome da li te stvar zanima ili ne, klikneš na plavu traku sa naslovom prozora i u novom tabu otvoriće ti se regularna youtube stranica.
VojaM je offline  
Stara 18.5.2010, 13:24   #4506
Jovyland
Član

Član od: 25.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 95 puta na 36 poruka

Slazem se, ali i dalje mislim da ne bi skodio koji pixel u sirinu, makar na postojecu visinu.
Jovyland je offline  
Stara 18.5.2010, 15:23   #4507
federer
Veteran

Član od: 15.9.2008.
Zahvalnice: 447
Zahvaljeno 51 puta na 42 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku federer Slanje poruke preko Skypea korisniku federer

Citat:
Jovyland kaže: Pregled poruke
Slazem se, ali i dalje mislim da ne bi skodio koji pixel u sirinu, makar na postojecu visinu.
Citat:
VojaM kaže: Pregled poruke
Da, ali šta ćemo mi sa CRT sedamnaesticama?
U pravu je. A oni koji sa mobilnog pristupaju forumu?
federer je offline  
Stara 18.5.2010, 16:07   #4508
miša topola
Deo inventara foruma

Član od: 9.4.2009.
Zahvalnice: 1.028
Zahvaljeno 1.400 puta na 1.155 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku miša topola Slanje poruke preko AIM-a korisniku miša topola Slanje poruke preko MSN-a korisniku miša topola Slanje poruke preko Yahooa korisniku miša topola Slanje poruke preko Skypea korisniku miša topola

Ko normalan posećuje WEB forume sa mobilnog ako ima ADSL. Mada znam neke koji gledaju YT klipove preko telefona a imaju ADSL.
miša topola je offline  
Stara 18.5.2010, 16:26   #4509
player1
V.I.P. Test Play

Sta je tu nenormalo. Za jedno mora da sedis za kompjuterom, a za drugo mozes da si bilo gde.
player1 je offline  
Stara 18.5.2010, 16:27   #4510
miša topola
Deo inventara foruma

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku miša topola Slanje poruke preko AIM-a korisniku miša topola Slanje poruke preko MSN-a korisniku miša topola Slanje poruke preko Yahooa korisniku miša topola Slanje poruke preko Skypea korisniku miša topola

I da potrošiš gomilu kredita za jedan video klip.
miša topola je offline  
Stara 18.5.2010, 16:44   #4511
player1
V.I.P. Test Play

A ko kaze da se ne kacis na wireless iz sopstvene kuce, il pak neki free wireless u gradu.

Poslednja ispravka: player1 (19.5.2010 u 15:53)
player1 je offline  
Stara 18.5.2010, 16:49   #4512
miša topola
Deo inventara foruma

Citat:
player1 kaže: Pregled poruke
A ko kaze da se ne kacis na wireless i sopstvene kuce, il pak neki free wireless u gradu.
Ne živimo svi u BG-u
miša topola je offline  
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku miša topola na korisnoj poruci:
--ComputerBoy-- (18.5.2010)
Stara 19.5.2010, 15:52   #4513
federer
Veteran

Član od: 15.9.2008.
Zahvalnice: 447
Zahvaljeno 51 puta na 42 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku federer Slanje poruke preko Skypea korisniku federer

Brate ako si ti potpiso pakt sa Telekomom Srbi(j)e,šta ću ti ja. M:TEL je povoljan. A ja ne živim u BG ali imam wireless hotspot u malom gradu Rudo (kod mog druga,ujak mu namjestio a on nije znao da i ja mogu pristupiti)..

Poslednja ispravka: VojaM (22.5.2010 u 16:20) Razlog: Rudp --> Rudo; očigledno greška u kucanju
federer je offline  
Stara 22.5.2010, 16:10   #4514
White Ripper
Deo inventara foruma

Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka

Zelio bih javno da kazem da se neki moderatori ponasaju ko da je forum njihov!U redu je priteci uzde i biti strog ali ispravljati postove radi recenice koja je trebala da bude prije prve ili nesto slicno je stvarno ponizavajuce i to je nizak udarac.
Nisam znao dje ovo da napisem,pa eto rekoh ovdje.
White Ripper je offline  
Stara 22.5.2010, 16:19   #4515
VojaM
Ad Ministrator

Kad tako nešto napišeš, daj link, inače nema svrhe.

Uzgred, ja prvi ispravaljam nejasno napisane rečenice, reči bez naših slova, reči gde je interpunkcija tako napisana da se tekst tečko razume i, ponekad pogrešno napisane spojene ili razdvojene reči.

Ne znam da li je to o čemu govoriš popravljeno iz tog razloga ili ne, ali se zapitaj zašto bi neko baš zapeo da ti menja redosled pasusa ako to nema nikakve svrhe.

Seti se, ne pišeš poruke zato da bi mogao nekom da se hvališ brojem postova ili dubokoumnim sadržajem (mada neko i zato piše), već zato da nešto jasno i glasno kažeš ili nekom na jasan i precizan način pomogne.
VojaM je offline  
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci:
White Ripper (22.5.2010)
Stara 22.5.2010, 21:31   #4516
White Ripper
Deo inventara foruma

U redu je ispravljanje interpunkcije,slova itd. ali npr prebacivat post iz teme u temu radi nekog xy razloga je toliko glupo i ponizavajuce.Post je napisan te napisan,"trosi te trosi" forum i na jednom i na drugom mjestu.
Dolazi lik i kaze "nemojte se dogovarat ovdje oko multiplejera vec napravite temu u onlajn susrete itd". Ko da je to bitno toliko.Govori se o igri ne o necemu tamo.
Ima jos milion tih primjera.
Ponekad i kad se iznese neki vid malo recimo intimnije istine taj post se brise i nestaje bez razloga.
Ali OK.Samo bih da skrenem paznju adminima da malo pogledaju ove sto su se uzivjeli u poziciju moderatora.
Vama VojaM ne mogu nista zamjerit jer ste Vi glavni na forumu i vi mozete i da ga ugasite ako vam je vec volja.
OK to bi bilo to,neka ostane na ovome.
Ja inace nikad ne postujem radi postovanja vec moj post uvjek nosi odredjeni prikladan sadrzaj.
White Ripper je offline  
Stara 23.5.2010, 0:21   #4517
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka

Citat:
White Ripper kaže: Pregled poruke
Dolazi lik i kaze "nemojte se dogovarat ovdje oko multiplejera vec napravite temu u onlajn susrete itd". Ko da je to bitno toliko.Govori se o igri ne o necemu tamo.
Da bitno je. Zato i postoji soba "Online susreti" u okviru podforuma "Mrežne Igre", da bi se ljudi dogovarali oko toga kad da se nađu da igraju neku igru online. Zašto nepotrebno spamovati temu o samoj igri sa dogovaranjima o vremenima i nickovima, koja već sutradan postaju potpuno bespredmetna kada postoji ceo podforum specijalizovan za tu namenu.

Citat:
Samo bih da skrenem paznju adminima da malo pogledaju ove sto su se uzivjeli u poziciju moderatora.
Eto i ja bih da iskoristim priliku da skrenem pažnju članovima koji su očigledno previše uživeli u ulogu "večite žrtve" na forumu da malo smanje doživljaj.

Citat:
Ponekad i kad se iznese neki vid malo recimo intimnije istine taj post se brise i nestaje bez razloga.
Intimu i prepucavanja ostavite za lične poruke, a ako ti je baš jako stalo da iznosiš svoju intimu u javnost prijavi se za Velikog Brata, Farmu ili tako nešto...

Citat:
Ja inace nikad ne postujem radi postovanja vec moj post uvjek nosi odredjeni prikladan sadrzaj.

I brate kad prozivaš nekoga, onda to uradi sa punim imenom i prezimenom, a ne ovako bezobrazno neodređeno: "Dolazi lik i kaže..."
DeCoy je offline  
Stara 23.5.2010, 1:04   #4518
VojaM
Ad Ministrator

Citat:
U redu je ispravljanje interpunkcije,slova itd. ali npr prebacivat post iz teme u temu radi nekog xy razloga je toliko glupo i ponizavajuce.Post je napisan te napisan,"trosi te trosi" forum i na jednom i na drugom mjestu.
Vidiš, prijatelju, ovakvo shvatanje stvari i jeste rasprostranjena boljka na ovom forumu, pa ću odvojiti malo vremena u ove sitne sate (posle pripreme jednog dela SK-a za štampu) da ti o tome nešto napišem.

Kao što sam ti već rekao da je veoma bitno kako pišeš poruku, jer ljudi treba da te razumeju, tako je bitno i GDE smeštaš poruku, jer ljudi treba da je nađu. Istina je da poruka zauzima isto mesta u bazi gde god da je smeštena, ali, ako već tvrdiš da tvoje poruke uvek imaju neki sadržaj i nisu čist spam (što je pohvalno), onda se potrudi da se taj sadržaj nađe na mestu gde ga ljudi očekuju. Čemu uopšte truditi i pisati, ako to niko neće da pročita (sem možda nekoliko zakuđenika koji čitaju baš sve)? Ono što napišeš sad, sva je prilika, ljudi će moći da čitaju bar još nekoliko godina, i tada tvoja lična osećanja oko toga gde poruka stoji (i da li se nad njom neko iživljava) postaju potpuno nebitna - tog budućeg čitaoca zanima samo informacija koju u poruci može naći, a naći će je ako poruka stoji tamo gde treba. I ti valjda ne trpaš u orman gaće i čarape i majice i pantalone i potkošulje sve na gomilu, već ih lepo sortiraš. Nećeš valjda ujutru da se nađeš u situaciji da moraš da istreseš ceo orman da bi iskopao drugu čarapu?

Ako tebe mrzi da to radiš, tu je moderator kome je to posao. Voli li on to što mu praviš ekstra posao jer ne razmišljaš o pravom mestu za svoju poruku? Naravno da ne. Ako to često radiš, opomenuće te. Ako nastaviš to da radiš, kazniće te. Ako i dalje nastaviš to da radiš, možda će dići ruke od tebe, ili će se pak naljutiti i učiniti neku za tebe još težu stvar. Objektivno rečeno, možeš li mu zameriti?

Neverovatno je samo što ja ovu priču moram da pričam tebi, koji si ovde već nekoliko godina (još se sećam tvojih prvih poruka). Šta onda treba da kažem članovima koji su se tek prijavili? I kakav im primer daješ?
VojaM je offline  
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci:
federer (25.5.2010), White Ripper (23.5.2010)
Stara 23.5.2010, 13:53   #4519
White Ripper
Deo inventara foruma

@DC
Okreces stvari kako je tebi volja i necu da ti nista pisem na stvari iznad jer nije u pitanju moja intimnost ni tvoja i zaobidji farmu i to pls jer to nema nikakve veze.
Citat:
DeCoy kaže: Pregled poruke
I brate kad prozivaš nekoga, onda to uradi sa punim imenom i prezimenom, a ne ovako bezobrazno neodređeno: "Dolazi lik i kaže..."
Nema potrebe,oni se sami prepoznaju.

Da,da ti si jedan koji se uzivljava u ulogu moderatora.NEgo neam veze.Vec dugo si kod mene na "ignore" iako se ne mogu moderatori ignorisati (bukvalno).

OK,thanks.Samo da se ne sitnicari.Jeste ozbiljan forum, ali ne treba sve drzat ko vola u jaram.

PS DC
Spoiler za DC:
Kako se zoves posto bi da prozovem po imenu i prezimenu?
White Ripper je offline  
Stara 24.5.2010, 23:24   #4520
--ComputerBoy--
Starosedelac

Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka

E, moze li neko da mi kaze sta znaci sto korisniku petrixs123 ispod nicka pise Disabled?
--ComputerBoy-- je offline  
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Tagovi
forum, forum sk, predlozi, sugestije, svet kompjutera

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Promena izgleda SK foruma Ivan-94 Forum o forumu 449 26.10.2011 21:13
Forum apgrejdovan na verziju 3.8.2 - bagovi, utisci, predlozi M.C. Forum o forumu 195 7.11.2010 1:04
Pretplata (aprililililililililililili....) GoranSTX Forum o forumu 342 5.4.2007 0:45
Avatari illidan Forum o forumu 57 17.1.2007 14:15
Predlozi i sugestije za SK ezenkiel O SK-u uopšte 1 6.10.2006 1:51

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 10:46.