|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
17.3.2008, 0:04 | #1 |
Novi član
Član od: 16.3.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Pomoć!
Treba mi pomoć oko instalacije softvera za tv karticu MSI tv-anywhere gde mi nakon uspešno instaliranih drajvera, za instalaciju programa InterVideo MSIPVS traži podatke o registraciji i naravno na polje serial (koji se tu broj upisuje uopšte?) mi uvek javlja pogrešno unet broj... Karticu imam više od dve godine i radila je besprekorno... problem nastaje kad mi javlja da sam program ima neki problem i mora da se zatvori... Nakon uninstall-a programa, drajvera i svega ostalog, krenuo sam u suprotnom smeru... kad ono... problem... napominjem da imam originalnu karticu, upustvo, softver i sve ostalo... HELP ... anyone?
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne možete da se setite imena igre? (C64, Amiga, DOS, Arcades...) | The Dark Gamer | Stare igre | 2239 | 18.8.2024 23:29 |
Potrebna pomoć | Didi | ŠDK - Prenosni računari | 0 | 14.3.2008 0:18 |
HDD rack ATA - kako povezati, pomoć! | Astor | Nosači podataka | 1 | 26.1.2008 18:02 |
Pomoć oko napajanja | Otherside | ŠDK - Ostale komponente | 16 | 7.10.2007 17:10 |
[Legend of Zelda - The Minish Cap] -> pomoć | Geomaster | Konzole | 30 | 10.9.2007 14:05 |