![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
|
ovako, posto ja i moj brat delimo jedan kompjuter, znate onu opciju iz control panel-a "user accounts", imam problema sa internetom. Ranije je internet radio savrseno, oba account-a su ukljucena i pretrazivaci takodje i sve radi, a sad sam primoran da idem sa bratovog account-a na internet i kada upalim moj account onda nece ni google da ukljuci ni na jednom od njih. sta mislite u cemu je problem?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
V.I.P. Phone Zone
|
Kazes nece ni google da ukljuci, da li to znaci da nece ni jedan sajt data da otvori. Ako je tako, onda se sa tvojim nalogom, to jest sa sturt-upom podize neki program koji blokira net, moze cak da bude i virus. Tako da provjeri koji se programi podizu, pogledaj razlike u ta dva naloga.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Član od: 11.4.2006.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 32 puta na 19 poruka
|
Siguran sam da je u pitanju tkzv. selektivni virus, naime u pitanju je virus koji detektuje prisustvo vise naloga na racunaru, pa onda onesposobljava internet onom koji je MLADJI od njih dvoje!
![]() Inace, ovo je nova vrsta racunarskih virusa, tkzv. inteligentnih virusa! ![]() Ajd, salu na stranu - da ti brat nije iskljucio opciju Internet konekcije u tvom nalogu??? |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Član
|
Citat:
Citat:
i dont think so, ne bi on tako nesto, a da je mozda uradio tako nesto provericu ja evo odmah
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
Kako mislis to "kad su oba naloga ukljucena???"
Upalis racunar, dobijes "Welcome" screen, nudi ti Nalog-1 i Nalog-2. Izaberes jedan od ta dva naloga. Tad je jedan nalog "aktivan" drugi nije. Ili obrnuto - izaberes drugi nalog. Tad je on "aktivan" a prvi nije. Kako mogu oba biti aktivna u isto vreme? Jedino ako se logujes u jednom nalogu, pa ne odes na LogOff nego odes na Switch User, onda ce ostati "aktivan" prvi nalog, a ti ces "aktivirati" u isto vreme drugi nalog. Jel' kod tebe TO u pitanju? U tom slucaju (mislim, nisam siguran) modem je vec adresiran od jednog korisnika i nije "dostupan" drugom "korisniku". |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Citat:
Onda UGASI racunar pa ga ponovo upali (ne reset) i izaberi sada "korisnika-2" (bez Switch user-a, samo "direktno" na korisnika-2). DA LI TI TADA radi internet (u drugom nalogu?) Tj. kada prestaje da ti radi internet u nekom od ta dva naloga - tek posle Switchovanja? Proveri hard disk racunara ScanDiskom (malo verovatno da je to problem), skeniraj ga na viruse U OBA NALOGA (mnogo verovatno da ce to resiti problem) i proveri da li se konekcija "deli" tj. da nisi jednostavno u jednom nalogu iskljucio Internet Sharing ??? Proveri ovo zadnje pod prvim mestom (!) Pozdrav & sretno ... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Član
|
resio sam problem
tako sto sam obrisao svoj acc na racunaru i ponovo napravio isti ![]() hvala svima na pomoci ..... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||