|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
4.7.2007, 1:17 | #1 |
Novi član
Član od: 16.8.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
Program za video klub!
Ljudi , potrebna mi je mnogo vasa pomoc , od ovoga mi zavisi mnogo toga Sad
Program za video klub je u pitanju ! Znaci stavim sifru na program , ubacim danasnji datum i kada treba da udje u bazu izbaci mi sledecu poruku runtime error 006 at 1024:04E6 Komp je poprilicno star , ima samo flopy , a mene zanima kako da uradim backup svih file-ova na vise flopy-ja , nema cd-rom , nema stampac , komp je svi cete reci krs , znaci veoma potrebni podaci su tu bez kojih sam u totalnom haosu ako ih ne spasem , program je u dos-u , nema win uopste , uspeo sam da udjem u fdisk da vidim neke informacije i video da je C Usage 100% pa sam pomislio da zato nece ni da udje u program. |
4.7.2007, 1:31 | #2 |
Član
Član od: 9.4.2007.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 19 puta na 14 poruka
|
Re: Program za video klub!
Odnesi komp kod nekoga jer to je jedini nacin da uradis backup. A sto se tice backup-a na flopijima to ne bih preporucio jer je to medij koji se najcesce kvari. I jos jedan savet za kraj, reci gazdi da kupi bolji komp, jer po tome sto kazes to cudo ne vredi ni 20 EUR-a, a za 100 bi nasao "bombu" u poredjenju s' tim koja bi ti itekako olaksala posao. I ne ocajavaj, bioskopi ce propasti, video klubovi ne.
|
4.7.2007, 20:53 | #3 | |
eat, sleep & blink
|
Re: Program za video klub!
Citat:
|
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji program za spajanje video klipova | netmaster | Aplikativni softver | 11 | 15.1.2008 0:22 |
program za deljenje video fajlova | Iwan88 | Aplikativni softver | 8 | 9.4.2007 19:41 |
video obrada-najbolji program | flame | Video/TV softver | 13 | 16.2.2007 17:51 |
Program za sveobuhvatnu obradu video materijala? | TheProphecy | Video/TV softver | 2 | 28.1.2006 12:19 |