![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Banned
Član od: 22.1.2011.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 335 puta na 264 poruka
|
E pa forumasi, naleteo sam na jedan odlican program koji je vrlo koristan, a zove se DesktopOK. Evo o cemu se radi, naime imao sam jedan problem mesecima u vezi ikonica na desktopu, recimo meni su ikonice ovako rasporedjene na desktopu, sa leve strane ekrana su mi ikonice programi i ostalo, u gornjem uglu ekrana su mi ikonice za Flight Simulator, u donjem uglu ekrena su mi Steam i Origin, i u desnom uglu ekrana su mi ikonice za igrice. Evo slike:
Spoiler za Desktop Icons:
E sad, recimo kad uninstaliram drajvere za graficku i kad ponovo instaliram nove desi se problem da se sve ikonice po dosktopu rasture i onda moram ponovo da ih rasporedjujem rucno za sta treba dosta vremena i zivaca, takodje se to daseava i kad udjem u neku igru recimo Swat 4 koristi slabiju rezoluciju od moje native, pa kad izadjem iz Swat-a 4 sve su ikonice rasturene po ekranu i treba ponovo da ih rasporedjujem sto me uzasno nerivralo. Ali, naisao sam na jedan fantastican programcic koji resava taj problem, a zove se DesktopOK, to je program koji sluzi tome da vam sejvira pozicije ikonica na desktopu, ono sto treba u programu da uradite to je "Save" i to je to, sledeci put kad se ikonice rasture samo preko tog programa kliknete na "Restore" i sve se ikonice vracaju na kopiranu poziciju koju ste vi zeleli, vrlo efikasno, odlican programcic, tako da ko ima taj problem sa rasporedom ikonica najzad smo ga resili. ![]() Program je freeware i i potupuno je besplatan. Podrzava sve operativne sisteme od Windowsa 2000 pa do Windowsa 8. Imate i 64-bit verziju. Program je fabricki podesen na Nemacki jezik kad ga ukljucite u donjem delu programa ima zastavica kliknete na nju i izaberete Engleski jezik. Ovde mozete downloadovati program sa ovog linka: http://softwareok.com/?Download=DesktopOK |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.488
Zahvaljeno 1.991 puta na 1.454 poruka
|
Tebi bi odgovarao Mac sa onim retina ekranom - ima ogromnu rezoluciju, pa bi moglo tu da se natrpa još zilion ikonica
![]() Inače, SoftwareOK pravi dobre, male programe - naročito je poznat Q-Dir, fajl menadžer sa 4 prozora, tako da verujem da je i DesktopOK sasvim OK
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|