![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 13.4.2015.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Zdravo svima, cijenio bih ako neko može da pomogne.
Godinama koristim isključivo Firefox sa instaliranim Tampermonkey, i radio je kako treba. Trebalo mi je da instaliram Tampermonkey u Operu, pokušao sam, i dobio sam grešku "Download error: could not unzip the extension", evo slika ispod. Pokušao sam da instaliram neke druge ekstenzije u Operu, i dobio sam istu grešku, nijednu nisam uspio da instaliram. Pokušao sam da instaliram druge ekstenzije u Firefoxu, i uspio sam, bez problema. Pokušao sam da otvorim Operu sa "run as Administrator", ali sam dobio istu grešku. Pokušao sam sa Edge, Vivaldi i Brave, i opet sam dobio istu grešku za svaku ekstenziju koju sam pokušao da instaliram - could not unzip the extension. Pretpostavio sam da je problem negdje u Chromium engine koji koriste ova 4 browsera, za razliku od Firefoxa. Instalirao Waterfox, pokušao da instaliram neki addon, i - successfully installed! Dakle, očigledno je nešto u vezi sa Chromiumom. Ima li možda neko ideju kako ovo da riješim, a da ne reinstaliram OS? Koristim Windows 11 Pro, verziju 24H2. Imam administratorske privilegije na ovom laptopu, to je moj lični, privatni laptop, nije službeni. HP ProBook, star 3-4 godine, došao je sa Windows 10, kasnije nadograđen na 11, do sada nisam naišao na nikakva ograničenja na njemu, u smislu da ne mogu nešto da instaliram ili mijenjam, kao što je slučaj na službenom laptopu. Nije ni nedostatak memorije, ima 24 GB, radi odlično. Hvala unaprijed!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.454
Zahvaljeno 1.965 puta na 1.437 poruka
|
Vidi ovde:
https://www.elevenforum.com/t/could-...rowsers.36410/ Možda je neki problem sa antivirusom i sličnim programima? |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ZoNi na korisnoj poruci: | ||
saputnik (14.9.2025) | ||
|
|
#3 |
|
Novi član
Član od: 13.4.2015.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Ha, evo riješen je problem; nije bilo do antivirusa/firewalla, nego program RAM temp folder, kad sam ga deinstalirao, ekstenzije rade.
Hvala za brzu pomoć i za link!
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku saputnik na korisnoj poruci: | ||
ZoNi (14.9.2025) | ||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Ne mogu da instaliram Win7 | yo-wan | Kvarovi | 14 | 18.9.2018 14:49 |
| Ne mogu da instaliram Win Vista x64 Ultimate... | zokocx | Operativni sistemi | 4 | 18.5.2008 23:12 |
| ne mogu da instaliram sql server 2005 | tarmi | Programiranje | 3 | 20.1.2008 17:36 |
| Ne mogu da instaliram drajvere za zvucnu karticu?! | Teva | Kvarovi | 4 | 7.12.2007 20:11 |
| Ne mogu ponovo da instaliram izbrisane programe | Blueberry | Aplikativni softver | 3 | 12.11.2007 17:53 |