![]() |
![]() |
|
|
#941 |
|
Starosedelac
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 381
Zahvaljeno 384 puta na 258 poruka
|
Danas krenuli popusti za Black Friday. Ono što nas najviše zanima, PS Plus:
|
|
|
|
|
|
#942 |
|
Starosedelac
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1.308
Zahvaljeno 884 puta na 532 poruka
|
Pre neki dan Tekken 8 - $35
Ne znam dal’ je još uvek… |
|
|
|
|
|
#943 | |||
|
Starosedelac
|
Ubacili su "time limited" teme + boot screen sa PS1 sa sve kultnim zvukom pa ko je u prilici nek isproba
![]() Takođe su napravili fini tribute video povodom 30-ogodišnjice. Kakva vožnja...
|
|||
|
|
|
|||
|
|
#944 |
|
Starosedelac
|
"Zvanična" rekapitulacija svih konzola:
https://www.playstation.com/sr-rs/pl...y/1994-ps-one/ Skoro sat vremena sam se zadržao na svih 5 strana, sećajući se nekih lepih vremena. |
|
|
|
|
|
#945 | ||||
|
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 457
Zahvaljeno 4.135 puta na 3.843 poruka
|
Citat:
|
||||
|
|
|
||||
|
|
#946 |
|
Starosedelac
Član od: 7.12.2012.
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 220 puta na 187 poruka
|
Imam jedan čudan problem. Odigrao sam The callisto protocol i nakon nekog vremena sam odlučio da uzmem The final transmision dlc,međutim,nigde mi ne pokazuje gde da ga skinem. Na ps app piše da je kupljen. Ako u igri odem na downloadable content piše da nije dostupno.
Ne znam šta da radim. |
|
|
|
|
|
#947 |
|
Starosedelac
|
Jel neko koristi bežične slušalice PULSE 3D Wireless Headset za PS5? Valja li čemu?
|
|
|
|
|
|
#949 |
|
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.707 puta na 4.116 poruka
|
Jos dva GaaS naslova otkazana. Ljudi stavise Bluepoint da radi na GaaS God of War i da budu podrska za GoW Ragnarok. A Bend studio nakon Days Gone takodje poce da radi na GaaS naslovu. Strahota kako lose procjene napravise.
https://www.bloomberg.com/news/artic...f1RlL6IxoCIQes Da nisu imali Insomniac PS5 bi bio bez 1st party igara. A kako se cini svoj zivotni vijek PS5 ce i zavrsiti bez 1st party igara. |
|
|
|
|
|
#950 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.017
Zahvaljeno 4.115 puta na 2.471 poruka
|
Tipičan primer korporativne alavosti i lošeg upravljanja talentima. Microsoft je to radio prvi namećući developerima da rade nešto što ne znaju, pa kad im se glupost obije o glavu onda zatvore ceo studio ili ga stanje debelo. Nisam očekivao da će Sony upasti u istu zamku pogotovo jer su imali primer šta ne treba raditi, ali opušteno jesu. Sad i jedni i drugi imaju bedan 1st party lineup. Ova generacija će ostati upamćena kao generacija remastera i propalih GaaS naslova.
Meni kao prave PS5 1st party eksluzive koje koriste hardver do maksimuma (dakle cross gen se ne računa) na pamet padaju samo Rachet and Clank, Spiderman i sada Astro Bot. Tri igre za četiri godine. |
|
|
|
|
|
#951 |
|
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.707 puta na 4.116 poruka
|
Zaboravio si Demon's Souls.
|
|
|
|
|
|
#952 |
|
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 472
Zahvaljeno 499 puta na 348 poruka
|
Returnal
|
|
|
|
|
|
#953 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.017
Zahvaljeno 4.115 puta na 2.471 poruka
|
Zato što je to FromSoftware-ova 3rd party ekskluziva. Mada remake jeste radio Bluepoint... mada u to vreme još nije bio Sony studio zvanično... Pa ti sad vagaj.
![]() Returnal mi je prošao ispod radara skoro skroz ali ako se ne varam i on je 3rd party eksluziva. Mislim OK je i to, njih ti 3rd party dilovi i drže tu gde jesu - tipa Helldivers 2, Final Fantasy naslovi, Stellar Blade i sl. Dobili su i Black Myth: Wukong zahvaljujući MS-u i tome što kinezi ne uspevaju da ga odrade za XB Series S. Ali činjenica je da dok su drugi developeri pravili dobre igre, Sony je uspeo da izbaci naslove koje možemo da složimo ne prste jedne ruke iz svoje lične kuhinje. Sav fokus i kinta je otišla na Bungie zbog GaaS, na Concord, na otkazane TLoU i GoW GaaS naslove.Je Cerniju i celom hardverskom timu skidam kapu za odličnu konzolu. Ali softverski se to nije ispratilo kako je trebalo. |
|
|
|
|
|
#954 |
|
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 472
Zahvaljeno 499 puta na 348 poruka
|
E nije, Returnal je radio Housemarque a njih je kupio Sony, tako da su 1st party.
Mada i to zavisi kako gledas, mislim da ih je Sony kupio mesec dana nakon objavljivanja igre ![]() Ali da, slazem se sve sa tobom, zaista je broj izbacenih igara ispod svih ocekivanja. Dosta igara je izaslo na kraju PS4 ere, i kao da ti developeri trebaju 5-6 godina za novu igru.. |
|
|
|
|
|
#955 |
|
Starosedelac
|
Ima li poente uzimati PS5 pro za igre poput novog Dooma i GTA 6, ocu da kazem igre koje traze ray tracing ili/i teze ciljati bez misa, da li se covek navikne ili da stekam narednih godina za novu graficku?
|
|
|
|
|
|
#956 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.927
Zahvaljeno 1.043 puta na 654 poruka
|
Navikne se covek, ja sam skoro potpuno presao na gamepad.
Za GTA 6 ce iskustvo mozda biti i bolje nego sa tastaturom, jer onda imas analogne kontrole za gas i skretanje. U isto vreme Doom i svi drugi first person shooteri uvek bolje leze sa misem. Igrivo je potpuno i sa gamepad-om (ako neces bas neki hardcore online), pa ti vidi sad... ![]() Verovatno ti je najbolje da uzmes prvo gamepad i isprobas ga sa PC-em mesec dana, pre nego sto doneses odluku za dalje. ![]() Ima korektnih gamepad-a vec od 30-50 evra, da ti daju sliku sta i kako je. Poslednja ispravka: polarnimeda (28.1.2025 u 19:55) |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
Telepatic (27.1.2025) | ||
|
|
#957 | |
|
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 441
Zahvaljeno 662 puta na 447 poruka
|
Citat:
Pazi, ja sam i PC i console gamer. Prilicno jednako iako mi je PC high end jer za neke igre FPS niie bitan ni malo. Ali ono sto meni licno jeste bitno je input. FF 16 ponovo prelazim na PC-u i uzivam u enhanced grafici sa 100+ frejmova i eikon spektaklima, ali ono igrati na tastaturi je mazohizam. Sa druge strane, bilo koji competitive FPS jednostavno ne ide na dzojstiku. Naravno, single player igre sa aim assistom nisu problem (mada sam i tu HFW igrao na easy jer me svako demolirao dok na PCu ni ultra hard nije toliko tezak), ali pucacine protiv drugih ljudi su ludilo. Tim gore sto u visim elo lobijima imas slinare koji koriste mis i tastaturu na konzoli (preko nekog adaptera koji simulira input kontrolera). Voznje i slicno sam probao i na gamepadu i na volanu sa force feedbackom i mislim da sam u manjini koja preferira gamepad. Sve u svemu, sto se tice performansi - koliko para toliko i muzike. Sto se tice mis vs gamepad, zavisi od tipa igre, ali sve i jedna story based SP igra je “serviceble” na konzoli, pogotovo ako ima aim assist. A sa trenutnim cenama grafickih mislim da je PS5 (ne nuzno pro) bolji izbor. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku buraz na korisnoj poruci: | ||
Telepatic (27.1.2025) | ||
|
|
#958 |
|
Starosedelac
|
Sta znam, probao sam Turbo overkill sa dualsense-om i igrivo je s obzirom da ima aim assist, mislim da cu da pazarim pro za nekih mesec-dva, hvala na informacijama.
|
|
|
|
|
|
#959 |
|
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 476 puta na 310 poruka
|
Dvoumiti se oko uzimnja zbog t+m vs gamepad iskustva mislim da nema smisla.
Imam već duže vreme konzolu (ps4 pa ps5) i manje više sam batalio komp jer me sve više zamara činjenica da ova ili ona igra ne radi onako kako bih ja voleo da radi, ali na gamepad kod pojedinih igara i dan danas nisam navikao.Može aim asistencija da mi zalepi nišan za svaku novu metu, ali i dalje bauljam po ekranu ko slep.Snašao sam se odlično kod nekih hibridnih naslova tipa Returnal, Remnant i prešao ih na gamepadu, ali recimo RDR2 kad krenem da ubijam sve osim onog koga treba.FPS tipa Doom ne postoji uopšte za mene na gamepadu.Besmisleno je.Što se tiče pro konzole, zaista još nisam skapirao koliko je ona isplativa sa onim što nudi. |
|
|
|
|
|
#960 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 741
Zahvaljeno 4.363 puta na 3.603 poruka
|
Isplativa baš i nije ako se striktno gleda odnos uloženog i dobijenog, ali i u PC svetu mnogo toga nije isplativo pa se kupuje.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| PlayStation 4 Pro | Emix | Konzole | 399 | 17.11.2022 21:20 |
| PlayStation Now stize na PC | dex3108 | O igrama uopšte | 95 | 7.4.2020 18:03 |
| Kako igrati Sony PlayStation 1 na kompjuteru [tutorial] | dr. Christian Troy | Stare igre | 0 | 20.11.2016 9:00 |
| Sony PlayStation 4 | Љуша | Konzole | 2 | 25.2.2012 11:30 |
| Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara) | PeTkO | Konzole | 978 | 7.5.2008 12:53 |