|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
19.4.2007, 0:34 | #1 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
Radovi za računar sa srcem foruma
A nema lepšeg poklona od umetničkog rada napravljenog s ljubavlju.
Ovde možete postaviti svoje radove koje ćemo pohraniti u Računar. Mrka Kapa mi se obratila sa ovom odličnom idejom: - Neka vrsta 'vizit kartice' svakog člana foruma koji to želi. Ova kartica bi sadržala ime ili nick člana, možda sa malim crtežom ili ukrasom - ono što vas najbolje opisuje, budite kreativni! - U ovoj temi takođe možete postaviti svoje radove, bilo da su oni 2D ili 3D. Jedino što neću da čujem je ono staro 'Ali ja ne znam da crtam!' - nije tačno. Niko od vas ne traži da stvorite umetnčko delo za Luvr, nego da se odvažite na stvaralački čin i stvorite nešto lepo. Uostalom, zar to nije poenta umetnosti? Nije bitno da li su radovi novi ili stari, važno je da su od vas Ako neko ima problema sa postavljanjem radova na forum, može mi se obratiti preko privatne poruke, pa ćemo naći neko rešenje. ♥ |
19.4.2007, 1:15 | #2 |
Starosedelac
Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka
|
Re: Radovi za računar sa srcem foruma
Mislila sam da bi članovi Foruma koji to žele mogli da se predstave jednim malim Photoshop radom koji bi ih ukratko opisao, i bio neka vrsta njihove "vizitke", koja bi ostala pohranjena u Računaru sa srcem Foruma. Ova moja prva dva rada su svojevrstan primer (možda ne baš uspeo primer, ali neka za sada posluže kao ideja) onoga što želim da objasnim. Sličica bi mogla da sadrži ime člana ili njegov nadimak sa Foruma, i ,po meni, bi bili neposredniji doprinos celoj akciji... Nešto što bi ostavilo lični pečat svakog člana
Takođe, ne planiram da se zaustavim na ova dva rada, već da napravim jednu malu seriju radova koji bi bili u istom duhu kao ovi ovde. Radovi su od srca i predstavljaju neko naše parčence koje dajemo deci, i ne podležu oštrim kritikama... Stoga, ne bojte se, već pustite mašti na volju, ostavite neki trag na belom "platnu" Photoshop-a, i igrajte se. Pokažite ovde dete koje čuči u vama. |
19.4.2007, 1:42 | #3 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
Ihh...
Da ste me terali da budem ozbiljan i odrastao to bi bio problem. Ja zapravo nikad nisam ni prestao da budem razmaženo dete. Evo sa ponosom predstavljam jedan rad u paintu, kojeg sam sada završio. (verovatno će biti još) Kako do sunca? |
19.4.2007, 20:34 | #4 |
Veteran
|
|
20.4.2007, 0:47 | #5 |
Deo inventara foruma
|
Pozdrav.Prije svega,moram napomenuti da podrzavam ovaj koncept izrazavanja i individualizacije svakog korisnika (gdje li sam samo pokupio ove fancy izraze ),ali zar ne bi bilo jednostavnije dati svakom korisniku mogucnost da postavi avatar,kao sto je to slucaj na vecini foruma na internetu.Hvala
|
20.4.2007, 14:25 | #7 | |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
Citat:
@Mrka Kapa Dopada mi seeee! Bila bi super ilustracija za naslovnicu neke knjige |
|
20.4.2007, 16:09 | #8 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
Nobody likes my paaaint!!!...
@Mrka Kapa Sjajno! |
14.5.2007, 20:36 | #10 |
Član
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 72 puta na 47 poruka
|
|
16.5.2007, 17:38 | #11 |
Član
Član od: 8.1.2007.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 16 puta na 4 poruka
|
Evo jednog wallpapera
Bio sam slobodan da koristim politikin font (nemojte me banovati plz.. ) |
27.6.2007, 1:07 | #12 |
Starosedelac
|
|
9.7.2007, 0:23 | #16 |
Starosedelac
|
|
9.8.2007, 22:50 | #17 |
Deo inventara foruma
|
Iako ne moze da se poredi sa vasim radovima,evo mog amaterskog doprinosa radjenog u Photoshopu za nekih 30tak minuta.
Na wallpaperu je i moja mini-pjesmica posvecena djeci bez roditelja,jer iz licnog iskustva znam koliko je tesko odrastati u takvim uslovima. No,da ne davim pricom,jedino me zeznuo font (vivaldi,nisam imao YU verziju) pa sam morao da "brushujem" kvacice za nasa slova "s kvacicama". Wallpaper je prilicno scaled down,da bi se uklopio u 100 KB koje dozvoljava forum kao attachment,jer nisam htio da uploadujem na image hosting. Zato je stavljen u zip arhivu,nadam se da vam ne smeta. Ako neko zeli da popravi/doradi ovaj moj wallpaper,neka mi se javi i poslacu mu PSD. Toliko od mene za sada,kad budem imao vise vremena bice toga jos,i nadam se da tema ostaje otvorena. Wallpaper by LoneWolf.zip |
10.8.2007, 0:42 | #18 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
@LoneWolf
Simpatično i spontano, baš mi se dopada |
10.8.2007, 19:52 | #19 |
Deo inventara foruma
|
Hvala.Jesi opazila ko je na ikonici za forum?
Slika je (pomalo) unistena kompresijom,a ako zelis da ostane u tom "racunaru sa srcem foruma" prebacicu ti PSD fajl pa podesi max kvalitet ili doradi nesto ako imas volje/zelje/vremena Odradicu jos neki simpa wallpaper ili mozda cak neku djeciju pjesmicu sa sve muzikicom (autorsku,vlastitu naravno)... Poslednja ispravka: LoneWolf (10.8.2007 u 20:05) |
11.8.2007, 19:33 | #20 |
Deo inventara foruma
|
Insiprisan temom o "Simpsonizaciji" vlastitih fotografija koju mozete pronaci na http://www.sk.co.yu/forum/showthread...tanite+simpson
napravio sam jos jedan wallpaper za koji sam koristio slike forumasa koje su oni postovali na gore pomenutoj temi. Sve izgleda kao najava za animirani film SKinsons (gdje SK stands for Svijet Kompjutera) pa mozda i napravim mini animirani film Ako neko zeli pomoci oko filma,neka mi se javi. Ako se neko ljuti sto se njegova/njena "simpsonizovana" slika nalazi na mom wallpaperu,skinucu ga iz posta, mada se nadam da niko nece biti bas toliko grumpy Nadam se da je ispalo koliko-toliko komicno,sto je bila osnovna namjera Btw,bacio sam sliku na speedyshare jer me mrzi da se registrujem na photobucket pa pozurite sa downloadom posto link istice automatski za nekih 2-3 dana. Evo linka pa pogledajte i kazite na sta vam lici ovo : http://www.speedyshare.com/114516736.html Jos jednom pozivam sve zainteresovane za rad na animiranom filmu,iako ovo i nije tema bas za to,ali "mozda se neko javi" |
Bookmarks sajtovi |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sklopimo računar sa srcem Foruma - akcija članova kao poklon za decu bez roditelja | Simke | Forum o forumu | 1244 | 28.8.2009 14:36 |
Predložite konfiguraciju za: Računar sa srcem Foruma | Simke | Šta da kupim? | 241 | 4.6.2008 18:29 |
Naš softver za računar sa srcem foruma | Andross | Programiranje | 57 | 21.5.2008 12:12 |
Računar sa srcem Foruma! Modifikujmo ga da liči na nas! | Simke | Modovi | 123 | 11.3.2008 0:52 |
Logo za računar sa srcem foruma SK | Mrka Kapa | 2D radovi | 15 | 21.1.2008 22:41 |