|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
27.9.2007, 18:38 | #1 |
Novi član
Član od: 27.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
TV kartica za snimanje
Potrebna mi je TV kartica koja ce mi sluziti samo za snimanje jedne serije koja se emituje svaki dan i ponekad nekih emsija. Imam kablovsku kod SBB-a, tako da los signal nije problem.
1. Dakle koju TV kartu da uzmem (a da bude u cenovnom rangu do 50e)? 2. U kojem formatu se snima video materijal kod te kartice? 3. Da li je potrebno da ga kompresujem (ili se on direktno snima u vec neki kompresovani) i kako (kojim programom, sa kojim podesavanjima i sl.) Prakticno trebalo bi svaki dan da snimam seriju koja traje oko sat vremena (imace oko 200 epizoda) pa mi je cilj da kvalitet koji isporucim osobi kojoj rezem bude sto bolji, a i da sto vise epizoda stane na 1 DVD (ako je to u opste moguce). Hvala unapred svima |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Wireless Kartica Za Vistu | Axis | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 23 | 18.1.2008 20:07 |
Kako promijeniti IRQ kod PCI kartica? | ezenkiel | Kvarovi | 5 | 27.8.2007 12:43 |
citac kartica | fantastik | Nosači podataka | 15 | 25.5.2007 9:35 |
tv kartica & quick time player | zeks | Kvarovi | 1 | 5.10.2006 1:25 |
Pomoc oko softwera za snimanje (Winfast Tv kartica) | Milos Bozic | Video/TV softver | 3 | 28.9.2006 11:13 |