![]() |
![]() |
|
|||||||
| Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#81 | |
|
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
Citat:
Zato se i trude da makar u filmu predstave svoje avione kao superiorne!
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
Pa ja više ovako mislim. Dobre su njima AMRAM rakete, čak bi rekao i više nego dobre, imaju samonavođenje i mogu da rade u shoot and forget modu što im omogućava da napadnu više aviona odjednom sa stotinjak kilometara. Zato su im avioni većinom veći i teži da bi nosili više opreme i raketa, ali u bliskoj borbi moraju se pouzdati na Sparow rakete (koliko znam već razvijaju zamjenu) koje datiraju još iz doba Vijetnama a čak ni tada nisu bile čudo tehnike, dok Rusi i većina zemalja istočnog bloka bivšeg koriste Ruske rakete sa pokretnom mlaznocom koje je skoro nemoguće izbjeć (doduše lako ih je zeznut mamcima jer su IC), i zbog toga oni moraju specijalno da treniraju piloteda nadomjeste nedostatak u bliskoj borbi. Ali to je samo moje mišljenje.
A što se tiče ometanja radara tu vazda ima mogućnost lock on jam, tj, raketa biva navođena na izvor smetnji ![]() Nazad na temu
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
Da li ja da vama dvojici sada ovo lepo obrišem?
Šta ste rekli? Aha, dobro... voleli bi da ostane... Tako znači, dobroo ... ostavićemo ovo što je van teme još malo dok ga ne iskupite porukama u temi... ps Ovaj put ste se izvukli s tim da napišete po par novih poruka u temi, sledeći put ćete dobiti celu temu da prepišete... u redu.
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Neozbiljni kolega
|
Dobro, de, Simke...nemoj da si na kraj srca!
Ima par stvari koje bih voleo da dodam, ali ako mi dozvoliš...Prvo da se iskupim. Evo, baš sinoć sam uhvatio kraj nekog glupog filma sa Jean Claude Van Damme-om i Denis Rodman-om... Postavili su minsko polje u nekoj građevini koja liči na rimski Koloseum. Neki lik slučajno stane na minu i kad ga napadne tigar (ne znam samo otkud on tu), on skloni nogu i šta se dešava? Nastaje eksplozija kojoj bi i napalm bomba pozavidela! Ceo Koloseum se ruši, vatra i destrukcija na sve strane! Neverovatna nebuloza! Protivpešadijske mine su pravljene da mogu da stoje blizu jedna drugoj i da se ne aktiviraju sve ako jedna zvekne, inače šta je svrha? Da celo minsko polje odleti u vazduh ako, recimo, neki zeka ili slična živuljka nagazi na jednu? Sigurno ne!
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
Ah da to me je podsjetilo na scenu u "Teksaškom rendžeru", kada skidaju nekog lika sa vješala i kao on je prikačen za bombu i ako ga puste eksplodiraće. I ovi ga puste, i počnu da trče, kad ono bomba ima tajmer, od 10sec, koji odbrojava od aktivacije. Koja idiotska glupost. Što će ti na zamku tajmer kaa su žrtve već u zamci kada se aktivira.
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Član
Član od: 25.6.2006.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 12 puta na 7 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
Americki policajci-prasinari znaju razlike izmedju dalekoistocnih imena. Naime, policajka upada u neku kucu gde su neke Azijatkinje zarobljene u kuci, oslobadja ih, hvata nekog levog tipa i ispituje ga odakle su...one nesto odvali iz Kine, a onda ona pita neku devojku kako se zove, na sta ona odgovara Lien Vin ili tako nesto. Sledi sjajna replika policajke, puna znanja - "To ime meni zvuci vijetnamski"...eh, zivote...nemam pojma koji je film, neki krs C produkcije...i ja svasta gledam...
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Neozbiljni kolega
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Član
|
Bilo koje oruzje je neprecizno, cak i sa male udaljenosti
Automobil se ne moze zaustaviti pucanjem u gume (verovatno zato niko to ne pokusava) Svaka zenska se moze odvesti u krevet posle par sati poznanstva Vatra je bezopasna, mozes da trcis kroz nju |
|
|
|
|
|
#90 |
|
information junkie
|
...američki srednjoškolci uvek izgledaju kao da imaju 25-30 godina...
|
|
|
|
|
|
#91 |
|
Veteran
|
Kada otmicar zarobi zensku od glavnog lika, a on ga stigne, zenska UVEK govori liku da puca svejedno makar i nju pogodio, a on to NIKAD ne uradi.
U tucama po barovima ogromni nabildovani truckeri sa bilijarskim stapovima u rukama redovno napadaju glavnog lika jedan po jedan, a pri tom padaju k'o snoplje od prazne flase ili jaceg samara. Glavni likovi su u god-modu sto se tice razbijanja stapova/stolica o glavu/ledja - nikad nijedan od toga nije pao, samo se jos vise razestio sa deljenje samara. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
Ili kad neki lik u filmu kazhe neki citat, drugi ce odmah znati ko je to rekao/napisao
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Veteran
|
Oživljavanje, usta na usta, je lek za SVE
....
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Član
|
Ribe uvek startuju frajere
Bogate zenske uvek super izgledaju i vole problematicne i/ili siromasne tipove Ako zenska ostane trudna tip gine. To se uvek desava kod prvog susreta a zenska obavezno odlucuje da zadrzi bebu Americke ribe ne nose grudnjak manji od 5. Pri tome ili nose halter-carape ili ne nose ves uopste Doktorke su obavezno super ribe |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Starosedelac
|
Jeste li gledali film "Iza neprijateljskih linija"? To je po meni vrhunac holivudske gluposti.
Neke nebuloze nabrajam: - glavni lik trči kroz minirano područje, ali je "brži" od detonatora, tako da mine eksplodiraju tek kad on odmakne nekoliko metara - Srbi su prikazani kao divljaci - svi su srpski vojnici nosili kokarde - obratite pažnju na govor glavnog negativca, vidjećete da to nikako nije srpski akcenat - jedan pede*čić pobije poštoljem pola srpske vojske, koja je naoružana kalašima - Srbi su teroristi - Srbi su obučeni kao teroristi - Srbi ne znaju koristiti zaklon - Srbi ne znaju nišaniti - radnja se odvija na Balkanu, ali tu nema ni traga od muslimanske i hrvatske vojske, samo su Srbi ti koji imaju vojsku i koji terorišu ostale "miroljubive i nevine" narode |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Neozbiljni kolega
|
Citat:
Vrhunac idiotizma (setite se scene sa avionima koji se igraju jurke sa raketama).
|
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Veteran
|
Pokvareni motor automobila se uvek pusi, k'o da ne postoje neki drugi kvarovi
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Banned
|
Naucio sam da neki automobili kad padnu niz provaliju koja je duboka nekih 30 metara, padnu dole i posle 10-tak sekundi eksplodiraju.
Iz filma "Atomski Voz" I i II deo sam naucio da je atomska bomba obicna petarda, da od dvomilionskog Denvera pogine nekih 300 coveka od atomske bombe, i neki 100 coveka od rusevina, da je nalet x-zraka obicna svetlost od koje moze da se samo izgubi vid, a ustvari su mogli da vide sebi ceo kostur.....Eh, taj Holivud.Od obicne ruske atomske bombe napravise petardu, a sa svojom rasturaju komete precnika i do 30 km..... |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Član
Član od: 8.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 5 puta na 2 poruka
|
Posto ubijes negativca, nece proci ni 5 sekundi a vec ces cuti sirene. Sva policijska i kola hitne pomoci koja imaju na raspolaganju, sjatice se u tvoju kucu. Izlazis polako napolje, oni te samo pokrivaju cebetom i odmah znaju sta se desilo. Niko te nista ne pita. Nema veze sto si ti minut pre toga ubio coveka. Znaju oni kroz sta si ti sve prosao i ko je kriv
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Član
|
Citat:
Još bolje je u Star warsima kada beli vojnici pucaju sve pršti sa strane ali kada se bilo ko od glavnih okrene ovi beli klonovi padaju ko od šale.100% preciznost
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|