![]() |
![]() |
|
|||||||
| O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#61 |
|
Član
Član od: 16.5.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 10 puta na 7 poruka
|
Na žalost moraću malo da oživim temu.
Naime, danas je četvrti april a SK za ovaj mesec se nije pojavio ni na jednoj trafici u Boru. Do sada od kada čitam SK, a to je od 2002, to se nikada nije desilo. Imate li neke informacije gde je nastao problem i kada će to biti rešeno? |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Ex Parrot
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Veteran
|
Pozdrav svima!
Pitanje za admin tim. Da li imate informaciju da li je ovaj zadnji, aprilski broj, Sveta kompjutera pušten u prodaju na prostoru Republike Srpske? Već nekoliko dana obilazim prodajna mjesta i svagdje mi kažu da još nije stigao. Znam, sve je to zbog ove situacije, ali ako znate da neće ovamo stići, da cimam nekoga u Srbiji da mi kupi. Od 2003. godine nisam ni jedan broj preskočio! ![]() Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Novi član
Član od: 20.6.2012.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
Uredno je stigao u BL. Ako je potrebno, mogu ja ovdje kupiti pa nađemo neki način za slanje.
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Veteran
|
E hvala za info, sutra sam u BL pa ću kupiti!
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Novi član
Član od: 15.1.2021.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Da li ima šanse da mi pretplatnici ne dobijemo presavijen časopis? Šanse nema da se on vrati u normalu, uvek ostane trag i izgužvan je od one trake koja ga steže.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Član
Član od: 6.8.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 29 puta na 18 poruka
|
Hm... Poslednja poruka je stara skoro godinu dana!
da li se iko pretplacuje na SK...? ![]() Elem, email pretplata@sk.rs vraca error. Sta nam je ciniti? |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.417
Zahvaljeno 3.380 puta na 2.332 poruka
|
Ja sam bio pretplacen i dobio sam ukupno samo prva 2-3 broja jer sam kukao da nisu stizali, preostalih 9-10 nisam
Nije SK/Politika za okriviti vec neko u Posti pravi debela *****a. Ljudi iz SK-a/Politike su mi slali naknadno te brojeve kad nisu stizali i shvatio sam da nema poente da mi salju duplo jer sam se pretplatio da podrzim casopis finansijski a ne zato sto mi je tesko da odem do trafike i prestao sam da ih kontaktiram. Cak sam se i majmunima iz Poste zalio - niko nista.Svakako, kome funkcionise - pretplata je lepa stvar da se covek obraduje jednom mesecno kako valja. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Član
|
Hvala na odgovoru. Nadam se da će neko i iz redakcije odgovoriti jer je ipak u pitanju problem sa emailom koji im stoji na web sajtu: pretplata@sk.rs
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Član
|
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Novi član
Član od: 4.9.2018.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
Uzgred budi rečeno na brojeve telefona +381 11 330 1632 i 330 1633 se ne može niko dobiti. Na 1632 izbacuje, a na 1633 zvoni do beskonačnosti.
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.417
Zahvaljeno 3.380 puta na 2.332 poruka
|
Kako ide ova pretplata u inostranstvu nije mi baš najjasnije? Uplatim pa pošaljem na adresu potvrdu da sam uplatio ili kako? Ako može neko da se javi iz redakcije da uplatim nekako to negde da regulišemo...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Na šta treba obratiti pažnju pri kupovini dig. fotoaparata? | alice75 | Foto i audio/video | 269 | 11.2.2014 14:32 |
| Pravljenje butabilne WindowsXP instalacije sa SP3 pomocu NLite | Win32 | Operativni sistemi | 8 | 4.6.2008 15:13 |
| Najbolji uslovi na odlozeno placanje pri kupovini novog kompjutera | Enter Sandman | Šta da kupim? | 0 | 17.12.2006 17:41 |