![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Grafika Saveti u vezi sa kupovinom video karti i monitora |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Plocha je ASRock P4VM800, proc. celeron D na 2.4 (2.27Ghz), grafika bedni fx5200...Interesuje me par stvari...Da li vredi uzimati agp grafiku u ovom trenutku, ili je preporucljivije da menjam plochu(sto bi mi zaista tesko palo, jer je mnogo gotivim, a i pokazala se kao jako stabilna
)U planu sam imao neki 6600gt, naravno agp verzija, koji bi me od prilike izashao 130 ,,jevreja". Znam da cete svi reci - baci to njesra od ploche kroz prozor i kupi PCIE plochu ko sav chestit narod, ali je ja radije ne bih menjao ukoliko razlika nije bash veeelika, i ukoliko je moguce gurati igre i na ovoj sklopociji... Drugo pitanje je koji je najbolji procesor koji bi se mogao poterati na ovom chipsetu. Hvala na pravim odgovorima
|
|
|
|
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Dokle ce ljudi IGRE nazivati "igricama"? | TomWaits | O igrama uopšte | 263 | 10.12.2012 21:01 |
| Java igre vs. Symbian igre | PhaetoN | Igre za mobilne telefone | 66 | 26.5.2007 16:06 |
| G-thing program za LG(imam U8180) za java igre trazim gde ima? besplatno?trial? | Ilic Marko | Programi za mobilne telefone | 1 | 9.2.2006 14:09 |
| Igre za N-gage | R@mbo | Aparati i oprema | 1 | 10.1.2006 5:51 |